- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Alıştım da bazen şaşırıyorumSonra ben neler okudum böyleee
Sessiz film gibi tahmin edeceğiz artikHyrola bişimi demek istiyorsunuz emojlerle
Hele ben ilk beni yollar kesinAy o zaten bana oy vermeyen cehenneme gidecek diyecek neredeyse
Emojilerde vardi yavNereden buluyorsunuz bunları ya.
Başıma ağrılar girdi gene yormayın bu yaşlı kadını artıkSessiz film gibi tahmin edeceğiz artik
Hayır mesajımı alıntılayıp cevap yazanlara emoji ile cevap verdim neden bu kadar ilginizi çekti gerçekten anlamış değilim.Hyrola bişimi demek istiyorsunuz emojlerle
Geçen hocanın biri şöyle bir şey demişti bosver namazı orucu chpye düşmanlığın yeter seni ahirette kurtarmayaHele ben ilk beni yollar kesin
Nereden buluyorsunuz bunları ya.
İki kelime edeydiniz en azından sonra emoiler devreye girerdi.Hayır mesajımı alıntılayıp cevap yazanlara emoji ile cevap verdim neden bu kadar ilginizi çekti gerçekten anlamış değilim.
İlk kez Akp bu kadar dağınık, söylemsiz ve geleceğe dair vaatsiz. Devamlı kutuplaştırma suçlama, öfke ve tuhaf açıklamalar… 20 yıllık iktidar muhalefete neden fındık ödemesi yapamadın diye soruyorDemans belirtileri var demiştim:
En sevdiğim ahshsnsBu da var
Promter yok herhalDemans belirtileri var demiştim:
Bakın hanımefendiciğim zaten iki kelime ettiğim mesajlarımı alıntılayıp cevap yazanlara ben emoji ile cevap verdim. Yazılmış herhangi bir mesajı emoji eklemedimİki kelime edeydiniz en azından sonra emoiler devreye girerdi.
Benim attığım hıh lı dil çıkarma en sevdiğimyandan yandan
Kimin ne düşündüğü inan umrumda değilÇok güzel yazmışsınız ama maalesef yazdıklarınızla yaptıklarınız uyuşmuyor. Burada bir sürü iktidarın yaptığı yanlışlar paylaşıldı hangisine tepki gösterip iki kelime bir şey yazdınız ? Arada buraya gelip bir video paylaşıp ( ki bu video nedense hep muhalefetle alakalı oluyor ) sonrada ben iki tarafında yanlışlarını eleştiriyorum derseniz ve bu konuda samimi olmazsanız bu tarz tepkiler görürsünüz. Demek ki insanlar sizin samimi olduğunuzu düşünmüyor.
Siz hiç bana yabancı gelmiyorsunuz varya.Bakın hanımefendiciğim zaten iki kelime ettiğim mesajlarımı alıntılayıp cevap yazanlara ben emoji ile cevap verdim. Yazılmış herhangi bir mesajı emoji eklemedim
Benimde var öyle en sevdiklerimBenim attığım hıh lı dil çıkarma en sevdiğim