- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
Hizbullah demiskenHizbullaha ne diyorsunuz peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hizbullah demiskenHizbullaha ne diyorsunuz peki?
Parecim ezanın insan sesiyle okunmasını istiyor diyanetinde revize edilmesi diyor,asla yazılan o yazıyla alakalı bir açıklaması yok ki.Tamamen hayal ürünü bir yazı olmuş.
Canım ahretliğimFarklı olmamız insanlığımızı yitirmiyor ahretliğim,dünyaya bakışımız farklı bile olsa insanız sonuçta.
Yüreğimle konuşurum seninle biliyorsun zaten,diğer hususun ko nusu bile geçmemiştir aramızda.
Chpye oy veren dinsizdır diyor çoğu akpli, benim çoğu akrabam chpye oy verecek onların dediğine göre ailemdeki herkes dinsizDediyse tutsun
Beni kimsenin inancı alakadar etmez neye inanırsa inansin ama ben inanan biri olarak yüzde 90 müslüman bir ülkede bu sözleri de diyemez ezan okunmayacak camiler kaoatilicak bunu yapamaz diyemez asla
Inancin yoktur yada vardır hangi partiye verir banane o partiye oy verdin inanclisin diğerine oy verdin inancın yoktur kimse bunu diyemez bunun lafida olamaz
SÜREKLİ “dinsiz” şeklinde insanları ayrıştırırken herkesi kucakladığını söylemesi çok ironik. İnsanlar şu gafa karşı savunma yaparken bile en çok ben Müslümanım yarışına giriyor, ibadetlerinden bahsediyorlar; arkadaşlar dinsiz olmak kötü müdür, dinsiz bireyleri şeytanlaştırmaktaki maksat nedir? Bu ülkede dinsiz bireyler de oy kullanıyorlar, bizler de vatandaşız, vergi veriyoruz ve Türkiye’nin neredeyse çeyreği dinsiz, bizleri bu şekilde ayrıştırarak betimleyemez; sürekli dinsiz bireylere hakaret ediliyor. Derdiniz özgürlük değil, istediğiniz ayrıcalık ve dayatma hakkını size vermemek için oy moy yok!
Bir kaç gnce önce kılıçdaroğlu kendisi söyledi,kimsenin gücü yetmez diyaneti kapatmaya dedi.Arkadaşım video da geçen şeyler diyanetin kapatılması bu adam ezandan rahatsız imam hatip durur mu sence evet burda adam demiyor ama genel anlam bu yine varsayım deyip gülme emojileri gelicek ha bu demiyorsa diyende çok
Oturma odasına geçip TV’de denk geldiğimde bağrış çağrışından, hakaretlerinden, nefret okunan gözlerinden, konuşurken her bir zerresinden kin ve öfke akan jest ve mimiklerinden ve ne söylerse söylesin alkışlayan bir kitlenin çığlıklarından başım ağrıyor. Başkanlık seçimlerinde migren atağı geçirmiştim.En büyük primi din yapıyorda ondan,böyle söyledikçe insanların dinden uzaklaşması normal değilmi artık nefret dilinden bıktık artık.
Yine varsayım üzerinden gidiyorsunuz ama dün Cumhurbaşkanı 71 yaşında ağırlaştırılmış müebbet hapsi olan bir HİZBULLAH militanının geriye kalan cezasını affetti. Neden ? Teröristi kim affetmiş oldu? Kim hapisten çıkardı. Rahatlıkla yazabilirim çünkü Resmi Gazete de yayınlandı. Cumhurbaşkanı bir teröristi affetti. Ne tesadüftür ki bu kişi Hüda-Par Cumhur İttifakına katıldıktan sonra çıkıyor....Bu sizi rahatsız etmedi mi? Yoksa haberiniz mi yok
Kocam bişi demez diytemezde zaten şortuma laf ettirmem yani.Ablam benim ya cidden öyle
Demi yani ben demiştim sana böyle böyle diye,arkadaşlığımız bozuldumu yooo sen neden diye sorguladınmı beni hayır budur işte ahretliğim.Canım ahretliğim
Sen söylemesen ben bilmezdim bile, ki biliyorsun ben de insanların inanç, giyim, etnik köken vs gibi özelini didikleyen biri değilim, seviyorsam bitmiştir, kardeşim ateist, kuzenlerimden biri deist, birinin karısı yahudi dolayısıyla yahudi öğretilerine göre yaşıyorlar, bir kuzenimin kocası Alevi, benim anne tarafından soy ağacı belli ama babamın baba tarafında işler karışık rengarenk bir sülaleyiz, ülkemizde bu renklerle güzel bence.
Domuz bağı(hudapar) ittifakına oy verip millete terör sevici demek de akpliler arasında moda galiba
Dün dışarıdaydim, namaz kılmak için arkadaşımla ulu camiye gittik, imam vaaz veriyordu hoparlörden, biraz dinledimEn büyük primi din yapıyorda ondan,böyle söyledikçe insanların dinden uzaklaşması normal değilmi artık nefret dilinden bıktık artık.
Bende öyleyim başkalarının dini inancınıda sorgulamam haddim değil çünkü.Bu arada bende yazayım hiç bir dine inanmıyorum. Ama her türlü dini inanca başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece saygı duyarım. Kimseye de dini inançlarından dolayı kötü davranmam davranmadım da. Arada yazılanlara amin ifadesi bırakıyorum onun benim için anlamı " umarımdır " onu da belirteyim.
Bende aynıyım daralıyorum bunları hak etmedik ülke olarak.Oturma odasına geçip TV’de denk geldiğimde bağrış çağrışından, hakaretlerinden, nefret okunan gözlerinden, konuşurken her bir zerresinden kin ve öfke akan jest ve mimiklerinden ve ne söylerse söylesin alkışlayan bir kitlenin çığlıklarından başım ağrıyor. Başkanlık seçimlerinde migren atağı geçirmiştim.
Hepimiz yorulduk ve bıktık. Kendisi de çok hasta ve yorgun;ama içindeki hırs, kin ve nefret ona bıraktırtmıyor. İçinde kanser gibi büyüttüğü hırsı onu öldürecek korkarım ki.
hdp masanın altında da hüdapar masanın tam ortasında
Bunları konuşurken nasıl göremiyorsunuz durumu anlamış değilim
Hanim ablam az çok biliyorsun kimsenin inancında değilim bana ne ben inacliyimBende seni severim konu siyaset olunca ayarlarımız bozuluyor burda nedense,herkes fikirlerini beyan ediyor.
Sıkıntı yaşanan durumlar burada nefret dili,camisi ezanına kadar konu oluyorsa bu ülkede vah halimize demek ki.
Benim yada arkadaşların tepkisi sadece bu kadar fanatik boyutta hükümeti savunmaları senin için söylemiyorum bunuo partye oy veren çok kişi bilmiyormu yaşananları elbette biliyor nedense laf bile söyletmiyorlar.
Çok geçmişler olsun sanada dikkat et kendine.
Bunu akrabalarına de blackChpye oy veren dinsizdır diyor çoğu akpli, benim çoğu akrabam chpye oy verecek onların dediğine göre ailemdeki herkes dinsiz
Ne anlatmak istiyorsunuz?Hep emojilerle mi konuşursunuz böyle?
Akranlarim ne alaka, ben yalnızca akranlarimla mi seçim konuşuyorumBunu akranlarına de black
Böyle bir şeyde yok ayrıca ne alaka