Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unutmayacağız asla!
Kelimeleri doğru yazamıyorsun,Imamoğlu demek istedim kaleye yanlış yazmış fark etmedim
Ben güvenmiyorum kusura bakmayın ben chp ve 7 li masaya güvenmiyorum kendine güvenmeyip 7 li masaya hükümeti devirmeye çalışıyor keşke daha kuvvetli biri olsaydı aday ve o metne uyulsa ben inanmıyorum
kilinctaroglun da liderlik vasfi göremiyorum bunu yazdım defalarca daha düzgün konuşmayı bile bilmeyen biri yurt dışında dünya liderlerinin olduğu bir platforma beni ülkemi temsil edemez bana bböyle geliyor bir dünya gafları olan biriyle ülke yönetilmez bakın soylu bitanem mi demiş ne neler yazılıyor ama konya büyük bir ülke deyip yürüyen merdivene ters binen biri konusulmuyor evet su yazdiklarim ne tuhaf ve ne garip belki salakça ama doğru iste doğru arkadaşım
Çok sevgili toz kondurmadığınız Hüda-Par ınız
Parecim senin bahsettiğin anlamak istediğin yada inanmak istediğin konuya istinaden.Gaflarla ilgili daha öncede yazdım
Evet bakın haklisiniz diyorum sizde şu var doğruyu ve yanlışı artırmıyorsunuz ben diyorum haklı olduğunuz konuda haklisin diyorum
Sadece gaf değil ki yine atkadaslarnyana yıkılıp gülmüşler
Neden liderlik vasfi yok bunuda yazdım daha önceki sayfalar da sizin için liderdir bunukjeyi olağan üstü lider olabilir benim için değil
Neden farklı bir dince olunca okulda bizim dediğimiz bizimki doğru sayfam anlamıyorum
Benim bu ülke için doğru biri değil hem yapacakları hem söyledikleri hem hep ile yapicaginortaklik ve demirtaş çıkma konusu özerklik vb..tekrarbtekrarnyazmayim feto dest3gi Abd desteği kendi başına lider olamacagi için 7 li masa ve avrupa abd feto hdp bütün bunlar ve seciminkazanirsa yapacakları bana doğru gelmiyor bu kadar basit
Yanı aynı seyleriminyazayim erdoğan attan düştü yere düştü gaf yaptı sayfam sabah olur bunun yarışına mi giricem
Bununla ilgili yazdım zaten okuyun öyle yazın
Bu yapılan çifte standart Hüda-Par ı koruyanlar, Hdp ye Yeşil Sol a aynı korumayı sağlamıyor.
Halkın yaptığını doğru bulmuyorum o ayrı ama Hüda-Par a koruma sağlanacaksa bu tüm partiler için geçerli olmalı. Aksi halde koruma sağlayanlar devletin değil iktidarın korumaları olurlar ki bu çok fenaÖfke kızgınlık daha neler neler.
Ben hastane de yatıyorum 1,5 Aydır hastane işlerim oluyor sanirim kalevye ile ilgili sorun yaşıyorum inşallah çıkınca ilk isim teli tamiri olucak bu konu da haklısınız kusura bakmayınHızlı yazmanıza gerek yok yazdıklarınız pek anlaşılmıyor.
Bakın yine iktidarın ağzıyla yazıyorsunuz! Demirtaş ın hakkında ki tüm suçlamalar düştü. Hiç biri ispatlanamadı ve hala hapiste sizce neden ?Özerklik konusu yerel özerklikten bahsediliyor, siyasi özerklikten değil. Siz şunu diyorsunuz o zaman zamanında Erdoğan onlar sayesinde lider oldu o yüzden Kılıçdaroğlu da ancak bu yapılar sayesinde Cumhurbaşkanı olabilir öyle mi ?
Ben de anlamadim noldu.Bu arada arkadasimiz ,sanane kardesim!! Reisin agzina saglik ,iyiki demis,aynen de oyle.Altina imzami atarim da diyebilir hatta keske oyle demis olsaydi.Bunda sorun yok.Vallahi yok ama hem oyle deyip hem de video paylasip kimsenin inancini kimse sorgulayamaz demek oluyor mu bilemedim
Bu taktik te buralarin hic eskimeyen numarasidir :) Oyle demisse onun da dili kopsun der arka fonda dombra :)
Klavyeyle ilgili sorun yaşıyorum diye belki yüz kez yazdım..Kelimeleri doğru yazamıyorsun,
Okunaklı, anlam bütünlüğü olan cümleler kuramıyorsun ama bir cumhurbaskani adayini 'konusmayi bilmiyor' diye elestirebilecek cüreti kendinde buluyorsun, vay be.
'Hükümeti devirmeye calisiyor' ne demek? Kim, nasıl devirecek hükümeti?
Demokrasi, secim, cumhuriyet, devlet, hükümet, millet bu ve benzeri kavramların anlamlarını biliyor musun, ne mezunusun ?
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Yok o alıntıladığım kısım gerçekten anlaşılmıyor. Size tavsiyem lütfen ama lütfen takip ettiğiniz hesapları bir gözden geçirin. Sadece muhalefete saldırıyorsa, abartılı ve saldırgan başlıklar kullanıyorsa, başı sonu olmayan 3-5 cümlelik videolar paylaşılıyorsa lütfen ama lütfen onlara hemen inanmayın. Son 10 güne girdik çok daha fazla saçma sapan paylaşımlar düşecek önünüze. Lütfen manipülasyonlara aldanmayın. Tekrar geçmiş olsun.Ben hastane de yatıyorum 1,5 Aydır hastane işlerim oluyor sanirim kalevye ile ilgili sorun yaşıyorum inşallah çıkınca ilk isim teli tamiri olucak bu konu da haklısınız kusura bakmayın
Yanlış yazsam da sanırım anlaşılıyor demek istediğim
öncelikle geçmiş olsun size.Herkes aynı fikirde olmaya bilir farklı düşüncede diye illede benim düşüncem doğru dayatmak nedir
Keşke benim.gibi haklı bir durum varsa haklisin demeyi yada iktidar yada değil doğrusunu yanlışını söyleyebilse herkes
Bir şeyi savunurken hatasını da görmek lazım yada birinin yanlışlarını zirveye çıkarırken digerinin de doğru yaptığı şeyleri de demek lazim
Hata si ve doğrusu nedir tartmak lazım
Ne akp ne chp mükemmel değil yanlışlarla dolular her iki de benim görüşüm de değil defalarca yazdım ama chp bana çok daha uzak bunu yazdım diye fikrimi dedim diye bu nasıl bir şey ki laf sokulup cevap alamadım zaten cevap veremezler bla bla bak bunu güzel yapıyorsunuz cidden övgüye değer laf sokmak dalga geçmek ille de benim doğrum digerleri tukaka
Sen chp li ol at oyunu destekle getir koltuğa
Hanim ablacığım seni severim bilirsin ❤Parecim senin bahsettiğin anlamak istediğin yada inanmak istediğin konuya istinaden.
Demirtaşın zaten AİHM kararı var berraat verildi,buradada aynı sonradan baişka konulardan gene ceza alıyor.
Hani deniyor ya diyanet kapatılacak kadınalrın başı zorla açılacak köprüler yıkılacak ezanlar susacak.
Buna kimsenin gücü yetmez,şu yapılan söylenen bu laflara sakın inanıyorum deme.
Bir ateist olarak söylüyorum bu ülkede ezan susmaz bayrak inmez diyorum.
Bu söylemlerle ancak yandaşını kandırıyorlar böyle akıllarına sokuyorlar işte.
Sana tek bir şey söyleyeceğim cevaplaersan sevinirim.
Bana SÜRTÜK denilirken ne hissettin acaba ..