Ay kime konuşurken sürekli bitanem diyor acaba da koskoca adama hem de yayın esnasında bu kelimeyi kullanabiliyor. Ben bunun üzerine 3 sezon, türkiye ekranı tarzı dizi yazarım
Yukarda yazan apla niloya benceBiraz Facebook'ta takıldım.
Ahahahahah,her yerde karşıma çıkıyorYukarda yazan apla niloya bence
Bu da güzel olurdu beEkleyeyim de bulunsun, akşamın anlam ve önemine binaen buraya damgasını vurması lazım
Ay durup durup projelerini duyalım boş boş konuşuyor diyor ya, deli oluyorum. Bütün projeler burada paylaşıldı birini bile görmemiş mi acaba.Yukarda yazan apla niloya bence
Umarım eşine sık kullandığı bir kelimedir. Yoksa bu gece hesapların büyüğü var.
Hemen araya girmişler, Mehmet Akif beyin suratını görmek vardı
Vallahi benim kocam yapsa bu gece evden sağ çıkamaz, kades bile kurtaramaz elimdenUmarım eşine sık kullandığı bir kelimedir. Yoksa bu gece hesapların büyüğü var.
Mehmet Akif de bitanem denecek adam ama.
Ay acaba şu an evlerinde ne yaşanıyor çok meraklandımVallahi benim kocam yapsa bu gece evden sağ çıkamaz, kades bile kurtaramaz elimden
Artık kimseye bitanem dimem
Hemen araya girmişler, Mehmet Akif beyin suratını görmek vardı
Ne zaman cevapladı kiAy durup durup projelerini duyalım boş boş konuşuyor diyor ya, deli oluyorum. Bütün projeler burada paylaşıldı birini bile görmemiş mi acaba.
rte kim kk kim yanlış biliyor olabilir mi ki? Proje anlatanla sadece laf salatası yapan bariz ayrılıyor çünkü, kafamda deli sorularniloya gelse de cevaplasa
Başka biri de olabilir ama seçim gecesi burada kalmak istediğimden susuyorum.Yukarda yazan apla niloya bence
Dur daha fazla paylaşma göreceklerimden korkuyorum
Bu da garip gelmişti bana
Bu daha çok tehdit gibiydi ya da bana öyle geldiDur daha fazla paylaşma göreceklerimden korkuyorum
Aynen olabilir mümkündürBaşka biri de olabilir ama seçim gecesi burada kalmak istediğimden susuyorum.