- 9 Şubat 2010
- 17.889
- 39.938
Evimdeki gergin havayı anlatamam, düpedüz korkuyoruz işteBugün birisi bu iş hak batıl meselesi oldu diyince sok geçirdim. Demokratik bir ülkede seçim yapacağız isler nasil bu boyuta geliyor korkunç gerçekten. En büyük korkum da insanların birbirine düşmesi. Hiç bi yerde fikrimizi söylemez hale geldik çok acı çok. Umarım çocukların ve bizim geleceğimiz güzel olur
Cok iyi anlıyorum. Herkes ayni durumda bu konulara hiç bir yakinimla girmiyorum farklı bir kişiliğe burunuyolar resmen. Ben kimseye karışmıyorum sende bana karışma bu kadar yaniEvimdeki gergin havayı anlatamam, düpedüz korkuyoruz işte
hadi bir cesaret hakaret edin de, sizi mahkemelerde nasıl süründürüyorum görün.Size hakaret etmek istemiyorum ama algınız mı çalışmıyor elbette başörtüye karışılmayacak herkes istediğini giyebilecek bundan sonra alıntılamanıza gerek yok gözardısınız bu mesajdan sonra
ayyyyy ben 40 yıllık kocama bitanem demiyorum .hani marjinal bizdik.
Musti ak partiliydi diye biliyorum o bile tepki vermeye başladıysa gerçekten baharlar gelecek sanırım galiba keşke
dün bunu dusundum ..simdi herkes siifrlanan dogalgaz faturasini paylasiyor ..aci aci cikcacak bunlar sonrasinda dedim icimdenMemurlara zam var diyorlar bu ay bilmiyorum, bu işin sonunu iyi görmüyorum ben. Endişeliyim, sevinen ne akla hizmet seviniyor aklım almıyor. Bu kadar bağış nerden geliyor, birkaç ay sonra nelere hayvan gibi zamlar gelecek, ne ile karşı karşıyayız? Neremizden çıkacak bu paralar düşünen yok.
Ama olmadı böyle burada sadece bitanemciler yok, hatta onlar gelip gelip kaçıyor, biz kemal dedeciyizGünaydınlar bitanemciler
Dedem bitane zaten,acayip hareketlendi kendiside çok beğenerek izliyorumAma olmadı böyle burada sadece bitanemciler yok, hatta onlar gelip gelip kaçıyor, biz kemal dedeciyiz
GÜNAYDINLAR
Kıskanıyolar bizi işte.. mesela dış güçlerde doktor dövülüyor mu? HayırGunaydinnnn!
Sevgili hanımlar!
güne sinir hücrelerini hareketlendirerek başlayalım.
Adam nefret bağımlısı olmuşTam olarak bunu düşünüyorum:))
Promosyon bir de yanında söyle asistan hemşire falan versinler ya!Kıskanıyolar bizi işte.. mesela dış güçlerde doktor dövülüyor mu? Hayır
Bu gidişle dövecek doktor da bulamıycak doktorlarımız bir bir yurtdışına gidiyor. Bundan sonra kocakarıları döver artık veya veya optik doldurmayı beceremeyen afgan suri doktorları beğenirse onlara gider. Doktor beğenmiyormuş haspam. Doktorlar da sana bayılıyordu zaten.Gunaydinnnn!
Sevgili hanımlar!
güne sinir hücrelerini hareketlendirerek başlayalım.
kafasının içindeki üç dejenere nöronlara yorum yapmaya çalışıyor ama ben acımıyorum bundan sonra başlarına geleceklere, ben bu ülkenin zeki aydınlık gençlerine çok üzülüyorumPromosyon bir de yanında söyle asistan hemşire falan versinler ya!
Bu cehalet çok farklı bunun adı başka birsey .
Okumuş eğitimli insana ayrı bir öfke kin var.
Platon un mağara alegorisi gibi gerçeği görene kin kusuyorlar.
Kral çıplak diyeni taşliyorlar.
Gerekçeleri ise akıllara zarar.