- 13 Mayıs 2015
- 4.626
- 13.483
Yani :) Biliyorsunuz bu aralar nedense çok takmış durumdalar, riske girmeye değmez.Tabi yanlış anlar dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani :) Biliyorsunuz bu aralar nedense çok takmış durumdalar, riske girmeye değmez.Tabi yanlış anlar dimi
AabbjjgujssssYani :) Biliyorsunuz bu aralar nedense çok takmış durumdalar, riske girmeye değmez.
İç işleri bakanının böyle bir yetkisi yok nasıl olduysa zaten YSK da kabul etmemiş. Verileri ilk o almak istemiş benim anladığım kadarıyla. Ne amaçla olduğunu düşünmek istemiyorum. Günlerdir seçime siyasi darbe diyor.Bu nasıl bir şey ya, paylaşan da boş insan değil, şaka gibi, içişleri bakanı zaten sonuçlara anında hakim olamıyor mu, şaka gibi
Bu nasıl bir şey ya, paylaşan da boş insan değil, şaka gibi, içişleri bakanı zaten sonuçlara anında hakim olamıyor mu, şaka gibi
Ben ülkemde erkeğin erkeğe kalp yapmasını istemiyorumŞuan çok tehlikeli kimseye önermem, bir erkek yapsa vay haline
Beşli çetedeki erkekler ülkenin... yada milletin ... na koyacağız diyen adam daha çekici demekBen ülkemde erkeğin erkeğe kalp yapmasını istemiyorum
Onların arasında ki ilişki tamamen duygusal...Gözlerinden dolarlar fışkıran emojiBeşli çetedeki erkekler ülkenin... yada milletin ... na koyacağız diyen adam daha çekici demek
Bunlar şimdiye kadar yaptıklarını hep sistem üzerinden anlık yapabildiler zaten söylentiler doğruysa, böyle bir şeye ihtiyaçları yok ki, eğer ihtiyaç duyduysalar bu defa diğer adaylar çok güçlü bir veri sistemiyle duruyor karşılarında demektir. Oy ve ötesi dışında bir başka oluşum daha çıkmış ortaya, gençler hep gönüllü olarak yazılıyor. Hayırlısı bakalım, inşallah şaibesiz bir seçim bekliyordur biziİç işleri bakanının böyle bir yetkisi yok nasıl olduysa zaten YSK da kabul etmemiş. Verileri ilk o almak istemiş benim anladığım kadarıyla. Ne amaçla olduğunu düşünmek istemiyorum. Günlerdir seçime siyasi darbe diyor.
3 erkek kalp yapsın seviyorsun demek gördü herkes videosunuBen ülkemde erkeğin erkeğe kalp yapmasını istemiyorum
Bana demediniz insallah ben gönderme yapmıştımBeşli çetedeki erkekler ülkenin... yada milletin ... na koyacağız diyen adam daha çekici demek
AffedersinizBana demediniz insallah ben gönderme yapmıştım
Bugüne kadar olan seçimleri düşününce her şey olabilir. Twitter gider, trafolara kediler saldırır elektrikler kesilebilir...Her şeye hazırlıklı olmakta fayda var. Hasta olmazsam ben oy kullandığım okulda gerekirse sabaha kadar kalmayı düşünüyorum.Bunlar şimdiye kadar yaptıklarını hep sistem üzerinden anlık yapabildiler zaten söylentiler doğruysa, böyle bir şeye ihtiyaçları yok ki, eğer ihtiyaç duyduysalar bu defa diğer adaylar çok güçlü bir veri sistemiyle duruyor karşılarında demektir. Oy ve ötesi dışında bir başka oluşum daha çıkmış ortaya, gençler hep gönüllü olarak yazılıyor. Hayırlısı bakalım, inşallah şaibesiz bir seçim bekliyordur bizi
Sorun değil, olur böyle şeyler Türkçe’miz zengin bir dilAffedersiniz
Biliyoruz da o konulara hiç girmeyelim. Geçenlerde açıldı konusu zor kapattık. Üstelik suçlanan da muhalefet olduAynen ama Melih 'in Okşan ı var bi de 3 lü olun güçlü olun ahfjkk videosu çıkan adam acep hangi partiden