Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş okullarda bitmiyor ki sayımı izleyebiliriz ama asıl iş il ilçe seçim kurullarında sisteme doğru giriş sağlanmasında, bu da sandık başkanlarıyla sistem başındakilerin ne kadar dikkatli davrandığıyla ilgili. Bu yüzden oy ve ötesi gibi gruplar çok önem kazanıyor. Biz bu tip gruplara üye olarak sandık sonuç fotoğraflarını ulaştırmalıyız ki sistemle karşılaştırma yapabilsinler. Hatalı sandıklara itiraz edilebilsin. Hepimizin görevi çok büyük aslındaBugüne kadar olan seçimleri düşününce her şey olabilir. Twitter gider, trafolara kediler saldırır elektrikler kesilebilir...Her şeye hazırlıklı olmakta fayda var. Hasta olmazsam ben oy kullandığım okulda gerekirse sabaha kadar kalmayı düşünüyorum.
Dün Lübnanın da içinde olduğu 4 ülke, Suriye de iç savaş bittiği için ülkelerinde ki Suriyelilerin ülkelerine dönmesi konusunda Suriye ile anlaştı.
Tabi ki değil:) Ne zaman adil oldu ki...En basitinden iktidarın adayının kamu kaynaklarını seçim kampanyasında kullanması yasak ama kullanıyor. Sürekli tv de, muhalefetin seçim vaatlerinin ne kadarı yayınlanıyor tv de hiç bilmiyorum. Baştan sona adil olmayan bir seçim kampanyası var zaten.Bahsettiği adam ülkenin iletişim daire başkanı, daha da diyecek söz bulamıyorum. Bu dövüş adil değil, hem de hiç değil.
Bu durumda yine z kuşağına kaldık çünkü kemik kitle bu manipülasyondan çıkabilecek kadar teknolojik değil.Tabi ki değil:) Ne zaman adil oldu ki...En basitinden iktidarın adayının kamu kaynaklarını seçim kampanyasında kullanması yasak ama kullanıyor. Sürekli tv de, muhalefetin seçim vaatlerinin ne kadarı yayınlanıyor tv de hiç bilmiyorum. Baştan sona adil olmayan bir seçim kampanyası var zaten.
Geçim sıkıntısı yaşayıp Akp den yardım almayanlar, emekliler, depremzedeler, işçiler de mağdur bu durumdan. Geçim sıkıntısı iktidarı değiştirmek için en iyi motivasyondur. Oy pusulasının başına geldiğinde İha, Siha,Togg diye düşünmez insan ama aç karnını düşünür, kirasını düşünür, faturaları düşünür.Bu durumda yine z kuşağına kaldık çünkü kemik kitle bu manipülasyondan çıkabilecek kadar teknolojik değil.
Akılları başlarına gelir umarım,karnım aç geçinemiyorum diyip oyumu reise vercem diyen çok kitle var hala.Geçim sıkıntısı yaşayıp Akp den yardım almayanlar, emekliler, depremzedeler, işçiler de mağdur bu durumdan. Geçim sıkıntısı iktidarı değiştirmek için en iyi motivasyondur. Oy pusulasının başına geldiğinde İha, Siha,Togg diye düşünmez insan ama aç karnını düşünür, kirasını düşünür, faturaları düşünür.
Hani bana kutu
Reisleri benim için çatıdan atla dese atlayacak olan kesimi saymıyorum :)Akılları başlarına gelir umarım,karnım aç geçinemiyorum diyip oyumu reise vercem diyen çok kitle var hala.
Yardım almayanda aynı düşüncede bir çoğu,konu başka onlar için.
Dört şeritli uzay yollarınıda unutmayalım lütfen.Reisleri benim için çatıdan atla dese atlayacak olan kesimi saymıyorum :)
Göz yaşım pıt şu andaNiye kimse bize birsey getirmiyor yahu biz miç miyiz serce kalbim kırıldı
Dört şeritli uzay yollarınıda unutmayalım lütfen.
Bu nasıl bir mantık vallada anlamıyorum benim kafam beynim almıyor bunları.
Hiç bir şeylerini almadım bugüne kadar, Chp lilerden gelen olursa benimle vakit kaybetmeyin karşı komşuma gidin derim.Niye kimse bize birsey getirmiyor yahu biz miç miyiz serce kalbim kırıldı
Ayy kendime kaplan yada leopar bakmaya başlayacagım, sibirya kurdu da olabilir..O kadar bazı kavramların içini boşaltılar ki
Hiçbir anlamı kalmadı
Terörist militan vatan haini dinsiz darbe
Onlara karşıysan etiketin hazır
Düşünebiliyor musunuz?
ÜLkenin iç işleri bakanı seçime darbe diyor
Onlar gelirse insanlar hayvanla ile evlenecek diyor
Kendi çıkarları için yapamayacakları şey yok
İnsanların hassasiyetini kullanarak kendilerini kurtarmaktan başka amaçları yok
Nasıl anlamıyor insanımız bunu
dAlga amaclı yazdım ya ne üzulecegim.. bloototumuz da olmayiversin, togg olaydi belki bi göz kırpabilirdim..Hiç bir şeylerini almadım bugüne kadar, Chp lilerden gelen olursa benimle vakit kaybetmeyin karşı komşuma gidin derim.
Tahmin ediyorum dalga amaçlı yazdığınızı :)dAlga amaclı yazdım ya ne üzulecegim.. bloototumuz da olmayiversin