- 9 Şubat 2010
- 17.899
- 39.952
Ali bak falan yazıyor. Eski fiş cümleleriHarekesiz okuyamadım, ne yazıyor ki orda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ali bak falan yazıyor. Eski fiş cümleleriHarekesiz okuyamadım, ne yazıyor ki orda?
Ülkemde çocuk kanalında neden Türkçe altyazılı yayın yapılıyor!
Akp li biri bu seçim kampanyası için şey demişti sanki: Birleştirici ve kucaklayıcı bir dil hakim olacak...
"Kucaklayıcı bir dil kullanacak"
"Seçim afişlerinde Erdoğan olacak. Ama sadece Erdoğan olmayacak. Türkiye’nin büyük gurur projeleri de olacak. Mega projeler kullanılacak." ifadelerini kullanan Selvi "Depremin etkisi nedeniyle coşkulu bir seçim kampanyası yürütülmeyecek. Ama pozitif bir kampanya yürütülecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan da kucaklayıcı bir dil kullanacak." bilgisini paylaştı.
Ben doğma büyüme izmirliyimHanımlar burada izmirli vardı, neresi kokuyor allah aşkına biri bana da söylesin. Çocukken (30 yıl kadar önce) körfez perişandı çok iyi hatırlıyorum ama temizlendi mis gibi oldu. Merkez sahili de epey gezmişliğim var. Selenanın dediği kokan yer neresi, hayal mi görüyor kendisi
Akp'lilerin klişe laflarından biri bu İzmir'in b.k koktuğu yalanı.Bence İzmir'e gitmemiştir bile.Geçen hafta oradaydım,vallahi çiçek gibi memleket.Hanımlar burada izmirli vardı, neresi kokuyor allah aşkına biri bana da söylesin. Çocukken (30 yıl kadar önce) körfez perişandı çok iyi hatırlıyorum ama temizlendi mis gibi oldu. Merkez sahili de epey gezmişliğim var. Selenanın dediği kokan yer neresi, hayal mi görüyor kendisi
Bilmiyorum ama ben rahatsızlık duydum. Dil eğitimi amaçlı olmadığı sürece devletin kanalında çocuklarımız için Türkçe ikinci dil olmamalı. Başka videolarda var Bayram videosu mesela o da Türkçe alt yazılıÇocukları zamanında büyütmüşüm, bu ne ya, resmi dili arapçaya mı çevirecekler, niyet o mu acaba
İstanbul seçimlerinde nasıl kaybettiyse bu seçimi de kaybedecek ve koltuğundan kalkacak. Aksi düşünülemez. Amaçları korku iklimi yaratmak zaten, sürekli çıkıp tehdit ediyor. Ben korkmuyorum!Koltuktan kalkamaz. Anketlerde Ikinci turda kaybetmesi kesinlesiyor. Kaybederse yonetime el koyacagindan halki buna hazirliyor artik. Gizliden dillerdeydi fakat bakiyorum da aleni olarak soylemeye de cekinmiyor artik.. Chpyi teror orgutunun isbirlikcisi olarak bu halka ne kadar belletebilirse o kadar guclendirecek elini, Akp secim propogandasi bunun uzerine kurulu bu secimde. "CHP PKK teroristler devleti ele gecirdi, vatani kurtarmak bizim vazifemiz oldu" hesaplariyla secimi kaybetseler bile koltugu vermemek hedefleri. Halk iradesinin tecelli etmesinin onune gecerek en buyuk kozunu oynayacak. Umarim guvendigi daglara kar yagar, Cumhuriyetin ana kurumlari onun degil halkin tercihinin yaninda saf alir ve demokrasi kazanir.
Bu secim tarihi bir secim olacak bu ulke icin. Bu vatanin sagduyulu aydinlari ve cumhuriyetin temel unsurlarini olusturan kurumlar emireri gibi kendilerini tek adama kullandirirlarsa bu adamin secimi kaybetmesinin sonuclari cok acili olacak, bu adamdan sakin ola empati beklemeyin.
Bu da bir zamanlar TRT çalışanlarında olan zerafet.Bilmiyorum ama ben rahatsızlık duydum. Dil eğitimi amaçlı olmadığı sürece devletin kanalında çocuklarımız için Türkçe ikinci dil olmamalı. Başka videolarda var Bayram videosu mesela o da Türkçe alt yazılı
Bu da bir zamanlar TRT çalışanlarında olan zerafet.
Türkçe kullanımına bakın.
Mehpare Çelik. Kendisi diksiyon eğitmeni idi zaten.Özellikle ilk konuşan spikerin ses tonu, diksiyonu müthiş.
Yeni konu bulmuş
Şuan çok tehlikeli kimseye önermem, bir erkek yapsa vay halineKiskanmiş yazık.. biri kalp yapsın reise
Tabi yanlış anlar dimiŞuan çok tehlikeli kimseye önermem, bir erkek yapsa vay haline