Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy yeter be fetö fetöKılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, FETÖ'ye yardım iddiasıyla hakkında açılan davadan beraat etti.
Hdpnin meclisine girmesine sebep oldular şimdi de millet ittifakını suçluyorlar. Lan TRT de devlet kanalında aponun kardeşi konuşma yaptı be buna kim müsaade etti kim? Apoyla oslolara görüşmelere gitti. 2015de koalisyon çıkınca tutuştu pkkya hemen bir telefon cekti gömdügünüz silahları çıkarın 10 15 asker öldürün dedi milletin gözünü pkk ve başörtüsü ile korkuttu. Asıl pkkyla birlikte olan kendileri. Başörtüsü mevzusuna gelecek olursak bundan sonra isterse ateist gelsin başörtü yasağı getirmez başörtü ne halde hiç bakmıyor musunuz sokağa kafası kapali suratta 2 kilo makyaj dapdar kiyafet bu başörtüsü be. Uzak değil 6 şubatta deprem oldu Kızılay çadır sattı be . 99 depreminde bu kader değil diyen adam 6subat depremine kader dedi. Bunların inandığı islamla benim inandığım islam asla aynı değil. Bu ülke de atesit sayısı bunlar yüzünden arttıAyyy yeter be fetö fetö
Bu ülkede ki en büyük fetöcü ülkenin başında ki adamdı be kendisi "KANDIRILDIK" diyip paçayı yırttı lan bu ülkenin cumhurbaşkanı kandiriliyorsa halkı da kandirilir o zaman halka niye fetöden zulüm yapıyorsun be Gitsin önce kendisine baksın meydanlar da "DÖN BİTSİN BU HASRET" diye ağlarken bisey yoktu demi. Bu ülkenin başına fetoyu o adam bela etti okullarına gidenlere teşvik verdi on ayak oldu. Daha fetöde fetö. Önce hayran olduğunuz o pis mahluka bi bakın Allah aşkına ya ülkeyi mahvetti . Bu yine seçilirse ne olur biliyor musun şeriat gelir eğer evliysen Kocan üstüne 2.ciyi alır 3.cüyü alır sokağa çıkamazsın tek başına be. Bu kara parti(yani akp) ülkenin içine etti be hala nasıl destekliyorsunuz aklım almıyor nasıl bir beyniniz var. Kafanızın açılıp beyin var mı diye bakılması lazım. Tüm akpye oy verenler gözümde fetöcüdür.
Arkadaşlar kusura bakmayın ben bu zihniyete gerçekten çok sinirliyim içimi dökmeye devam etmek istiyorum ama malum şikayet edilirim cezaevine girebilirim niye biliyor musunuz BU ÜLKEDE İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ YOOOOKKKKKKKKHdpnin meclisine girmesine sebep oldular şimdi de millet ittifakını suçluyorlar. Lan TRT de devlet kanalında aponun kardeşi konuşma yaptı be buna kim müsaade etti kim? Apoyla oslolara görüşmelere gitti. 2015de koalisyon çıkınca tutuştu pkkya hemen bir telefon cekti gömdügünüz silahları çıkarın 10 15 asker öldürün dedi milletin gözünü pkk ve başörtüsü ile korkuttu. Asıl pkkyla birlikte olan kendileri. Başörtüsü mevzusuna gelecek olursak bundan sonra isterse ateist gelsin başörtü yasağı getirmez başörtü ne halde hiç bakmıyor musunuz sokağa kafası kapali suratta 2 kilo makyaj dapdar kiyafet bu başörtüsü be. Uzak değil 6 şubatta deprem oldu Kızılay çadır sattı be . 99 depreminde bu kader değil diyen adam 6subat depremine kader dedi. Bunların inandığı islamla benim inandığım islam asla aynı değil. Bu ülke de atesit sayısı bunlar yüzünden arttı
Üslup sert ama hemen hemen hepimizin içinden geçenleri yazmışsınız.Arkadaşlar kusura bakmayın ben bu zihniyete gerçekten çok sinirliyim içimi dökmeye devam etmek istiyorum ama malum şikayet edilirim cezaevine girebilirim niye biliyor musunuz BU ÜLKEDE İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ YOOOOKKKKKKKK
Sürçü lisan ettiysem affola ama artık ben şahsi olarak bıktım bunaldım..Üslup sert ama hemen hemen hepimizin içinden geçenleri yazmışsınız.
Hepimiz öyleyiz.Sürçü lisan ettiysem affola ama artık ben şahsi olarak bıktım bunaldım..
Kacinci kez oy kullanacam ama İlk defa oy kullanacakmis gibi iple çekiyorum seçimiHepimiz öyleyiz.