Asılan afiş yasalmış gibi indirene saldırıyorlar. Adalet işlevsel olsa kimsenin indirmesine gerek kalmazdı zaten. Asılamazdı.Yapanında emri vereninde belasını versin, pislikler!
İstismar edilen çocuklar için "tag açarak" adaleti "zorla" görev başına getirdiğimiz çoktur."Bu dünyadaki en üzücü arayış adalet arayışıdır. Allah kimseyi adaleti aramak zorunda bırakmasın."
Bu ulkede çok adalet arandi...
Çocuk güzel tepki vermiş amaNe dedi buuuu?
Ben akıl sağlığımı koruyamıyorum artık.
Dil aynı gerçekten.Çocuk güzel tepki vermiş amaBu kafadan bıkanlarla devam ederiz her türlü.
Dönüp dolaşıp hak eden dövülür'e geliyor mevzu. Bırakır gidersin, boşarsın ama DÖ-VE-MEZ-SİN!Dil aynı gerçekten.
Evir çevir aynı.
Siyaset konuşmak bile denmemeli bunlarla konuşmaya.Siyaset donanım istiyor.Eksilerde...
Ya neyin siyaseti?Dil aynı gerçekten.
Evir çevir aynı.
Siyaset konuşmak bile denmemeli bunlarla konuşmaya.Siyaset donanım istiyor.Eksilerde...
Bakan diyor da alkış tutanlara ne demeli?Ya neyin siyaseti?
İşsizliğin sebebi, kadınların çalışması dendi bu ülkede bir bakan tarafından.
Hamile kadınlar utanmadan sokağa çıkıyor dendi, sürtük dendi, baş örtülü bacımız oldu ama o öldürüldüğünde de yine ‘ah nişanlıydı, evlenemeden gitti’ dendi.
Şaka gibi.
Kadın olmasa, bunlar ne yapacak, kime güç gösterecek?
Yazacam yazamıyorum, sanki 50 60 dk lık adamlar da kadını tanıyorlar, lan hırbo 30 sn gördüğün şey üzerinden siyaset yapıp oradan namus konuşuyorsun, e imam osurursa misali…
Yohhh namus davası...Dönüp dolaşıp hak eden dövülür'e geliyor mevzu. Bırakır gidersin, boşarsın ama DÖ-VE-MEZ-SİN!
Zaman tüneli gibi yüzüme çarptı şimdi, bir kötü oldum…Bakan diyor da alkış tutanlara ne demeli?
Tüm bu avamlığa,soytarılığa evettttt diyenlere??
Sinirlerim harap halde artık.
Kadına sürtük deniliyor kadınlar ağlıyor alkışlıyor.
Çocuklar istismar ediliyor yine çocuklar seccadeye bastı o ben sizi seviyorum diye kamera karşısına çıkartılıyor.
Zamanında pkk ile kanki olanlar şimdi millet ittifakına terörist diyor.
Ya her şeyi geç. Geçinemiyorum,evime et girmiyor ama olsun kuru soğan ekmek yerim yinede var olsun diyen adama,peygamber kalkıp gelse peygamber bu kadar oy alamaz diyen adama neyi nasıl anlatacaksın?
İmam osuruyor da cemaatte donunu indirmeye çok hazır
Bunlarla sakın tartismaya girmeyin akil ve ruh sagliginizi kaybettiginizle kalirsiniz. Bunlarin dogruyu gormesini beklemek bulent ersoydan cocuk beklemek gibi birsey.Bakan diyor da alkış tutanlara ne demeli?
Tüm bu avamlığa,soytarılığa evettttt diyenlere??
Sinirlerim harap halde artık.
Kadına sürtük deniliyor kadınlar ağlıyor alkışlıyor.
Çocuklar istismar ediliyor yine çocuklar seccadeye bastı o ben sizi seviyorum diye kamera karşısına çıkartılıyor.
Zamanında pkk ile kanki olanlar şimdi millet ittifakına terörist diyor.
Ya her şeyi geç. Geçinemiyorum,evime et girmiyor ama olsun kuru soğan ekmek yerim yinede var olsun diyen adama,peygamber kalkıp gelse peygamber bu kadar oy alamaz diyen adama neyi nasıl anlatacaksın?
İmam osuruyor da cemaatte donunu indirmeye çok hazır
Bülent Ersoy'dan daha umutluyum.Bunlarla sakın tartismaya girmeyin akil ve ruh sagliginizi kaybettiginizle kalirsiniz. Bunlarin dogruyu gormesini beklemek bulent ersoydan cocuk beklemek gibi birsey.
Mide bulandırıcı.Ne dedi buuuu?
Ben akıl sağlığımı koruyamıyorum artık.
İzmir’i oranın insanı göstersin, ben İzmir’de yaşamıyorum İzmirli de değilim ama Bursa benim için başka zira baba tarafım Bursalı, çocukluğum yeşil camisinde, türbelerinde, hamamlarında, ılıcalarında, Uludağ‘da, İznik’te, Gemlik’te, köylerinde, tarlalarında, zeytinliklerinde, köylerindeki derelerinde geçti.İzmir'i de gösterir misiniz kokudan geçilmiyor da
Güldüm
Sizin sayenizde rahat yaşamak mı sakın devletin yaptığı köprülerden geçmeyin o zaman İstanbul'da iseniz sakın ola Marmaraydan geçeyim demeyin
Ortalık tımarhaneye döndü. İki kaçkın da burada bize sardı. Gerçi biri benden dolayı çomağını sakladı, beni göz ardı etti ama
Bunu ben de sürekli görüyorum bir yerlerde. CB adaylığı için de bir günde 100 bin imzaya ulaşmasının altında İ.M.G’nin rolü var deniyorİnce'ye de parça parça 10 milyon dolaryattığı iddiaları var. Para var bir yerlerde de...