Beni de görmüyor engelledi Niloya bacım, üstelik engelleme sebebi yazdıklarına kifayetsiz kalıpOrtalık tımarhaneye döndü. İki kaçkın da burada bize sardı. Gerçi biri benden dolayı çomağını sakladı, beni göz ardı etti ama
Keşke biz de engelleyip kaçabilsek gerçeklerden.Beni de görmüyor engelledi Niloya bacım, üstelik engelleme sebebi yazdıklarına kifayetsiz kalıpyapmam
Ya güldüm, hassasiyet hayvanla evlenmeye kadar geldi insanımızdaO kadar bazı kavramların içini boşaltılar ki
Hiçbir anlamı kalmadı
Terörist militan vatan haini dinsiz darbe
Onlara karşıysan etiketin hazır
Düşünebiliyor musunuz?
ÜLkenin iç işleri bakanı seçime darbe diyor
Onlar gelirse insanlar hayvanla ile evlenecek diyor
Kendi çıkarları için yapamayacakları şey yok
İnsanların hassasiyetini kullanarak kendilerini kurtarmaktan başka amaçları yok
Nasıl anlamıyor insanımız bunu
Hiç sormaYa güldüm, hassasiyet hayvanla evlenmeye kadar geldi insanımızda
cok zorTansiyon yüksek ya kolay kolay düşmez
Sülü de gözlerHiç sorma
İlk 20 saniye dikkat et
Bende bu sahah bunu izlerken çok güldüm
Benim aklımda yer yer seyirmeler oluyor. Oynadı oynayacakHiç sorma
İlk 20 saniye dikkat et
Benim için gel Konya'ya.Ya ben Mevlana'yı sevmem ama sırf bu kızı görmeye giderim Konya'yaBirçok mesaj yazdı buraya ban sebebini sorgulayan ama özel mesaja bak deyince kendini yoramazmış Çok çekiyor beni. Ne olursan ol gel, diyor
Yazıyo mu o buralara?Ortalık tımarhaneye döndü. İki kaçkın da burada bize sardı. Gerçi biri benden dolayı çomağını sakladı, beni göz ardı etti ama
Hiç sorma
İlk 20 saniye dikkat et
Götür beni gittiğin yereBenim için gel Konya'ya.
Ben götürürüm seni Mevlana'ya
Bu seçim özellikle onun için bir var olma savaşıdır nornal kaybettim kazanmakta var kaybetmekte diyecek durumda değil bana göre
Niloya ve Neva beni görmüyor. Niloya belediye seçimlerine geçti yıl atlayıp. Ortaya yazıyorum işte öyle görmediği halde. Selena, bizi rte taraftarı yapamayınca Sinan Oğan ya da İnce'ye oy verir miyiz diye deneme yapıyorYazıyo mu o buralara?
Ben de görmüyorum hiç.Beni de mi gözden çıkardı acep
Elleri kırılsın ama bu beyinsiz yaratıkları fedai gibi üstlerine salan birileri var göklerden gelen emirler gibi. Allah belalarını versin.
Bu potansiyel Gökçek'te var mı? Evet, tam da onun işi bu. Hele de bugün aldığı gazla
Sesli güldümNiloya ve Neva beni görmüyor. Niloya belediye seçimlerine geçti yıl atlayıp. Ortaya yazıyorum işte öyle görmediği halde. Selena, bizi rte taraftarı yapamayınca Sinan Oğan ya da İnce'ye oy verir miyiz diye deneme yapıyor
Yapanında emri vereninde belasını versin, pislikler!
Bu potansiyel Gökçek'te var mı? Evet, tam da onun işi bu. Hele de bugün aldığı gazla