- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.336
ya gelenlerin bir cogu boyle ki soruna cvp bulamiyorsun ..bir cogu mugenin programindaki konuklar gibi verecegi cvp yok baska sey anlatiyorKeşke şu koca paragrafı yazacağınıza soruma cevap verseydiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya gelenlerin bir cogu boyle ki soruna cvp bulamiyorsun ..bir cogu mugenin programindaki konuklar gibi verecegi cvp yok baska sey anlatiyorKeşke şu koca paragrafı yazacağınıza soruma cevap verseydiniz
Gene mi banlanmışben simdi gecmise gidip okuyacagim bakayim selena neden banlanmsi
evet :)Gene mi banlanmış
cok komik ama yaSülü de gözler
Çocuk bandan korktukça başına geliyor seçime kadar gelmese iyiydievet :)
bu ay icinde 1 gun banlandiysa en az 2 gun alir ..insallah daha cok banlanmistir .1 hafta gelmezÇocuk bandan korktukça başına geliyor seçime kadar gelmese iyiydi
geçen banlıydı ağlıyordubu ay icinde 1 gun banlandiysa en az 2 gun alir ..insallah daha cok banlanmistir .1 hafta gelmez
ama o bu konusma ile daha cok banlanir
5-6 gün mü en az 10 gun alir ozaman gozlerim şavklandıgeçen banlıydı ağlıyordu
Bu site muhalif mi neden banlandım 5-6 gün ban mı olur diyordu belki seçime kadar gelmez canısı
Sen daha o mertebeye eremedin demek ki.Koku gösterilebilen bisey değil selena
"hadi desene chemist, gosteremedigini de erdogan yapti de. neymis bu erdogan ya kokuyu görmelerine bile engel oluyor hihimm bunu da erdogan yapti.koku alamiyorsan burnun tikalidir doktora git .."Koku gösterilebilen bisey değil selena
Çok merak ediyorum 14 mayıstan sonra ne yapacaklar bunlar
Bunu ben de sürekli görüyorum bir yerlerde. CB adaylığı için de bir günde 100 bin imzaya ulaşmasının altında İ.M.G’nin rolü var deniyor
GandırıldıhhhhhSen daha o mertebeye eremedin demek ki.
Sen sadece burunla mi koku alınır sanıyorsun sana birsey söyleyeyim o zaman aldaniyorsunnnn.
Sen daha o mertebeye eremedin demek ki.
Sen sadece burunla mi koku alınır sanıyorsun sana birsey söyleyeyim o zaman aldaniyorsunnnn.
Sizi gidi minik selenalar siziii"hadi desene chemist, gosteremedigini de erdogan yapti de. neymis bu erdogan ya kokuyu görmelerine bile engel oluyor hihimm bunu da erdogan yapti.koku alamiyorsan burnun tikalidir doktora git .."
bunu dusunce gucu ile yazdim selenayi cagirsam nasil cvp verirdi diyerekten