Çok isterdim çok isterdim ama elde olan bu malesefYazık size ya cidden bana gerçekten doğru düzgün bir sebep bile sunamıyorsuno kadar saçmaladın ki şuan.
Özel bi sebebi mi var yoksa genel keyfszlk mi?Selena çalıp çalıp oynuyorsun,bugün hiç keyfim yok seninle uğraşacak.
Konya şehrimize ülke diyor
İstiklal marşını okuyor al sancak diyeceğine alçaklar diyor
Allah'tan korkmayan biz cesaret edeceğiz diyo cumhurbaşkanımiza bak sen
Sıkıntı o, kellemiz rahatsız ediyor Selena'yı.Yapmıyor mu yahuu gayriresmi yapıyor.. kellemizi ucurmuyor diye dua ediyoruz o noktadayız işte
Çok isterdim çok isterdim ama elde olan bu malesef
Bankamatik memurlar, liyakatsiz alınanlar, diplomasıyla alakası olmayanlar, sabıkalılar cıkarıldı. Bunlar isim isim beyan edildi.Medyada da yer aldı. Ama ak haberde almadı tabi.Milleti işten cikartmicaz diye namus sözü vermişti işçileri de çıkarmışlardı
Keşke şu koca paragrafı yazacağınıza soruma cevap verseydinizHiç düşünmeden vereceğim oyumu önceden orada uyuşturucu kullananlar tiner çekenler gezerdi devasa dönüşüm alanı olmuş şehir merkezinde 1.5 milyon metrekare yeşil alan henüz açılışı yapılmadı umarım güzel tanıtımı olur bu benim için hizmetin de ötesinde videolar çektim detaylı fotoğraf çekimleri yapacağım bugün çok kalabalıktı sakin bir gün gidip profesyonel fotoğraflar çekeceğim inşallah
Biliyor da kazanmayacak adaylara kaydırmaya çalışıyor oyları "aklınca"Kk kazanacağını bilsen verecen mi oyunu?
Ya bide bunu atmışsın adamın olmuş anasına bile sovduler dili surtmus olabilir gene sakinlikle cevaplamış utanın utaninBu gibi 10larca videosu var şu adamın. Kılıçdarogluna bakacagna onları izle. Eger bu adam bu hazır yazılmış metni PROMPTERdan okurken bile beceremiyorken 20 yıl seçilmişse biz Kılıçdaroğlu'nu hayli hayli Cumhurbaşkanı seçeriz.
Kız devleti yönetecek lider arıyoruz küçücuk çocuk bile bilir yani onun bilmediği şeyleriElde bir şey yok ki selena yok işte. Kendinde söylüyorsun. Haklı çıkacağınız hiç birşey yok.
Tabi sizi böyle mi kandirdilarBankamatik memurlar, liyakatsiz alınanlar, diplomasıyla alakası olmayanlar, sabıkalılar cıkarıldı. Bunlar isim isim beyan edildi.Medyada da yer aldı. Ama ak haberde almadı tabi.
Of Seloş ya, benimki de beyhude bi çaba işte. He he aynen ondan..Cumhurbaşkanı seçiyoruz cumhurbaşkanı Sinan Ogan hakkında söyledim onun bide kazanmiyacak niye verim diye
On dört Mayıs'a ne kaldı kız surda iki haftaBiliyor da kazanmayacak adaylara kaydırmaya çalışıyor oyları "aklınca"
Kim sövdü atın bakalım. Bu ülkede birilerine söven hakaret eden birilerini azarlayan, birilerine ananınj da al git diyen, şehitlere "kelle" diyen biri varsa o da sizin padişahınız rte dir. Saçmalamayın artık siyaset sayfası burası, gündüz kuşagı programı değil ona buna salça olmayın cok seviyesizce.Ya bide bunu atmışsın adamın olmuş anasına bile sovduler dili surtmus olabilir gene sakinlikle cevaplamış utanın utanin
Kaydıra kaydıra kazandıracak Oğan'a ga gayret ahahahah.Biliyor da kazanmayacak adaylara kaydırmaya çalışıyor oyları "aklınca"
Anladım sevmiyorsun da benim kafada nasıl oluyorTam senin kafada ben akpliyim diye hepsini sevmek zorunda değilim ki siz CHP'yi savunuyorsunuz hepsinide seviyorsunuz körü körüne bağlılık bu olsa gerek
Tabi canım bakmadın galibaKim sövdü atın bakalım. Bu ülkede birilerine söven hakaret eden birilerini azarlayan, birilerine ananınj da al git diyen, şehitlere "kelle" diyen biri varsa o da sizin padişahınız rte dir. Saçmalamayın artık siyaset sayfası burası, gündüz kuşagı programı değil ona buna salça olmayın cok seviyesizce.
Napim adamın hali bu düzgün birşeyi yokki
Selana ben kandırılmadım ama siz hem kandırılıyor hem de ayakta uyutuluyorsunuz.ama uyanacaksınız az kaldı.Tabi sizi böyle mi kandirdilar
Kız devleti yönetecek lider arıyoruz küçücuk çocuk bile bilir yani onun bilmediği şeyleri