- 19 Mayıs 2020
- 46.471
- 207.955
Bence sen de bi düşünsen fena olmaz.Hayır bır tane kıza söyledim Kılıçdaroğlu ndan daha iyi diye
Yangından sonra alanı imara acmak yerine yeşillendirmek meselaa???? İmarada mı muhalefet actı?Yangını da mi Erdoğan yaptı
Başladı gene kokucu selenaİzmir'i de gösterir misiniz kokudan geçilmiyor da
Yok ben kazanacak birine veriyorumBence sen de bi düşünsen fena olmaz.
Yapmıyor mu yahuu gayriresmi yapıyor.. kellemizi ucurmuyor diye dua ediyoruz o noktadayız işteKeşke diktatörlük yapsa ah keşke
Kk kazanacağını bilsen verecen mi oyunu?Yok ben kazanacak birine veriyorum
Deftere yazdı seçimden sonrası için planları var bakalımYapmıyor mu yahuu gayriresmi yapıyor.. kellemizi ucurmuyor diye dua ediyoruz o noktadayız işte
Kaçacak katip yapmaaKk kazanacağını bilsen verecen mi oyunu?
Ormanda inşaat yapıldığı ni nerde gördün acabaYangından sonra alanı imara acmak yerine yeşillendirmek meselaa???? İmarada mı muhalefet actı?
Yani güven duygusu zedelenince her şeyden şüphe duyuyor insan haklısınızevet bende öyle anladim ama insanin bu ay faturanin sifir gelecegine inanasi gelmiyor
Sen diktatörlük ne demek daha bilmiyorsun benceYapmıyor mu yahuu gayriresmi yapıyor.. kellemizi ucurmuyor diye dua ediyoruz o noktadayız işte
Tansiyonun düşeceğine jetonun düşsün bacımGülüp durmayin bana jetonum düsüyor
Ahahah gonyanın bagrında sen görmemişsindir normal bitki örtüsü belii. Gel bakayım marmaraya dgru cekip atayım mı yarın evimin balkonundan zeytinlikler arasındaki siteleriOrmanda inşaat yapıldığı ni nerde gördün acaba
Tansiyon yüksek ya kolay kolay düşmezTansiyonun düşeceğine jetonun düşsün bacım
Tabiki hayır Kılıçdaroğlu ndan bahsediyoruz Kılıçdaroğlu şaka mısın senKk kazanacağını bilsen verecen mi oyunu?
Haydi inşallahDeftere yazdı seçimden sonrası için planları var bakalım
Sen diktatörlük ne demek daha bilmiyorsun bence
Hele at bı bende bakemAhahah gonyanın bagrında sen görmemişsindir normal bitki örtüsü belii. Gel bakayım marmaraya dgru cekip atayım mı yarın evimin balkonundan zeytinlikler arasındaki siteleri
Sen karanlığa batmissin ya ne aydınlığıallahını seven beni bu topicten şutlasın götürsün nolur ya.. girmicem diyorm yine giriyorm yazmıcam diyorm yine yazıyorum..
Hayata aynı pencereden bakmıyorz selenaa sizin oralar karanlıga bakıyor ben aydınlk tarafı görmek istiyorm
Al kız aksam vakti bu kadrını cekebildmHele at bı bende bakem