Selana ben kandırılmadım ama siz hem kandırılıyor hem de ayakta uyutuluyorsunuz.ama uyanacaksınız az kaldı.
Bu videoyu yeni gördüm. Konya nın ülke olmadığı belli sorgulamaya gerek yokta, videoda ki kişinin çocuklarıma helal lokma yedirmedim demesi sorgulanır.Bu gibi 10larca videosu var şu adamın. Kılıçdarogluna bakacagna onları izle. Eger bu adam bu hazır yazılmış metni PROMPTERdan okurken bile beceremiyorken 20 yıl seçilmişse biz Kılıçdaroğlu'nu hayli hayli Cumhurbaşkanı seçeriz.
Atın diyorum. Boş yapmayın. Atın sövdüğü videoyu. Burdayım beklıyorum. Öyle sövdü deyince sövmüş olmuyor kanıtlayın.Tabi canım bakmadın galiba
Asil sen ne kadar ozgursun?Hak ediyorsunuz kız siz alışmışsiniz kısıtlanmaya bu kadar özgürlük çok fazla size
Aynı kafada olmak için aynı cinsiyette olmana gerek yok ki canımAnladım sevmiyorsun da benim kafada nasıl oluyorErkek erkeğe evlilikten ödü kopan ben miyim?
Çik bak allahallaAtın diyorum. Boş yapmayın. Atın sövdüğü videoyu. Burdayım beklıyorum. Öyle sövdü deyince sövmüş olmuyor kanıtlayın.
Çok mu riskli görüyorsun bu seçimi? Bir oy bir oydur hesabı yaptığına göre reisinden pek emin değilsin galiba.On dört Mayıs'a ne kaldı kız surda iki hafta
Hiç anlamadım bu cevabıAynı kafada olmak için aynı cinsiyette olmana gerek yok ki canım
Ayy canım kendi kapasitene bir bak sen öyle mi yapiyosun biri söyleyip mi yazıyor sizi dalgaya alıyorum sadece ayrıca kaynanamın yanında olmam sizi ne ilgilendiriyor şu an okulumu okuyorum olurda mesleğimi elime aldığımda buradan ayrılırımAsil sen ne kadar ozgursun?
Sen hiç Konya dan dışarı çıkabildin mi?
Ben hiç sanmıyorum .
Umarım kendi evinizi ayirirsin kaynanandan çünkü seni nasıl hakir görüyorsa
Ayrica yanında biri söylüyor sen yazıyorsun bunları. Daha önceki yazdıklarından da az çok kapasiteni tahmin edebiliyorum.
Bu kimse senden daha beter.
Allah kurtarsın.
Eeeeeee yediye karşı bir tabiki bir oy bir oydur ama yedi kişi bir olsada bir Erdoğan edemezÇok mu riskli görüyorsun bu seçimi? Bir oy bir oydur hesabı yaptığına göre reisinden pek emin değilsin galiba.
Hayır. Nasıl iftira atılır kanıtlıyırsujuz işte çünkü YOK. Maduru oynamayın. Varsa atacaksınız.Çik bak allahalla
Aynı kafada olmak için aynı cinsiyette olmana gerek yok ki canım
Ben nasıl atım git bakHayır. Nasıl iftira atılır kanıtlıyırsujuz işte çünkü YOK. Maduru oynamayın. Varsa atacaksınız.
Oooo daha açıktan liseyi bitireceksin sonra yüksek okul . Olur ama ya biraz sık dişini. Oradan ayrılıp nereye gideceksin?Ayy canım kendi kapasitene bir bak sen öyle mi yapiyosun biri söyleyip mi yazıyor sizi dalgaya alıyorum sadece ayrıca kaynanamın yanında olmam sizi ne ilgilendiriyor şu an okulumu okuyorum olurda mesleğimi elime aldığımda buradan ayrılırım
Yedi değil altı. O da bir değil. İttifakta başka partiler de var. Bbp, dsp, yrp, hüdapar, mhp. Nasıl bir oluyor?Eeeeeee yediye karşı bir tabiki bir oy bir oydur ama yedi kişi bir olsada bir Erdoğan edemez
Nasıl ki diğer videoları bulup atıyorsunuz, küfür videosunu da bulup atacaksınız. İftira atmamayı kanıtı olmayan şeyi varmış gibi kesin dille söylememeyi öğrenin. Hani müslümanız ya "iftira" kul hakkıdır.Ben nasıl atım git bak
Canım bişey kalmadı zaten üç sene kaldı tayinim nereye atanirsa hadi hayırlısı bakalımOooo daha açıktan liseyi bitireceksin sonra yüksek okul . Olur ama ya biraz sık dişini. Oradan ayrılıp nereye gideceksin?
Ben hiç bir video atmadim git bak nasıl atacağımı da bilmiyorum canimNasıl ki diğer videoları bulup atıyorsunuz, küfür videosunu da bulup atacaksınız. İftira atmamayı kanıtı olmayan şeyi varmış gibi kesin dille söylememeyi öğrenin. Hani müslümanız ya "iftira" kul hakkıdır.
Hepside yüzde bir oyu varYedi değil altı. O da bir değil. İttifakta başka partiler de var. Bbp, dsp, yrp, hüdapar, mhp. Nasıl bir oluyor?
Kaynişim çocuğumu da büyütsün giderimOooo daha açıktan liseyi bitireceksin sonra yüksek okul . Olur ama ya biraz sık dişini. Oradan ayrılıp nereye gideceksin?