CHP'li Kılıçdaroğlu: "Erdoğan, milletin anasını belleyenlerin adayıdır" demiş....Erdoğan bunu mu üstüne alındı acaba bilmiyorum.Nasıl ki diğer videoları bulup atıyorsunuz, küfür videosunu da bulup atacaksınız. İftira atmamayı kanıtı olmayan şeyi varmış gibi kesin dille söylememeyi öğrenin. Hani müslümanız ya "iftira" kul hakkıdır.
Selena karşımda konusuyor olmanızı cok isterdim, böyle klavyede başında yalan dolan kulaktan dolma zırvalarla konusmak çidden size cesaret veriyor cahil cesareti:) karsı karsıya olsak gıkınız çıkmazdı.Ben hiç bir video atmadim git bak nasıl atacağımı da bilmiyorum canim
Yahu seçmenlerin eğitim kültür ve algılama yetilerinin durumu ortada sallıyor işte.CHP'li Kılıçdaroğlu: "Erdoğan, milletin anasını belleyenlerin adayıdır" demiş....Erdoğan bunu mu üstüne alındı acaba bilmiyorum.
Yrp ittifaka katılmasaydı oy vermeyecek miydin? Sen Erbakancı değil misin? Reisin neden azıcık oyu olan partilere muhtaç kaldı? Senin dediğin gibi tek başına altı partiyle başa çıkamaz mı yoksa?Hepside yüzde bir oyu var
Biraz zor gidersin.Kaynişim çocuğumu da büyütsün giderim
Sizin mi benim mi niye bakmiyosunuz YouTube gir bak neden bakmiyosunSelena karşımda konusuyor olmanızı cok isterdim, böyle klavyede başında yalan dolan kulaktan dolma zırvalarla konusmak çidden size cesaret veriyor cahil cesareti:) karsı karsıya olsak gıkınız çıkmazdı.
Ne güzel demiş agzına saglıkBir de Erdoğan a benim adımı yolsuzlukla anarsan ana... deyip gerisini söylemiyim demiş....Bir de benim bildiğim Eski Aile Bakanına çocuk tacizleri ile ilgili birilerinin önüne yatıyor demişti....Çok tepki çekti kullandığı " Önüne yatmak değimi "
Bir kişi veya kurumu korumak amacıyla elindeki imkanları kullanmak....Anlamında kullanmasına rağmen.
Sizi bı güzel sallicazYahu seçmenlerin eğitim kültür ve algılama yetilerinin durumu ortada sallıyor işte.
Yok çünkü nasıl bakayım?YOKKKKSizin mi benim mi niye bakmiyosunuz YouTube gir bak neden bakmiyosun
İykide refah partisi AKP'ye katılmış teröristlerle bir kalmamış bı kez daha gurur duydum refah partisi katilmasaydi AKP'nin oyları bolunurdu buda CHP'nin işine gelirdiYrp ittifaka katılmasaydı oy vermeyecek miydin? Sen Erbakancı değil misin? Reisin neden azıcık oyu olan partilere muhtaç kaldı? Senin dediğin gibi tek başına altı partiyle başa çıkamaz mı yoksa?
Eee daha ne kaldı siz var ya hiç anlamıyorum yaBir de Erdoğan a benim adımı yolsuzlukla anarsan ana... deyip gerisini söylemiyim demiş....Bir de benim bildiğim Eski Aile Bakanına çocuk tacizleri ile ilgili birilerinin önüne yatıyor demişti....Çok tepki çekti kullandığı " Önüne yatmak değimi "
Bir kişi veya kurumu korumak amacıyla elindeki imkanları kullanmak....Anlamında kullanmasına rağmen.
Siz yıllardır kendinizi sallıyor ve sallattırıyorsunuz. Bana olan bişey yok. Efendiniz sizin üstünüzden (eğitimsiz sosyo ekonomik seviyesi düşük) kendi seçmeni üstünden nemalanıyor.Benim derdim vatanım bağımsızlığım özgürlüğüm.Sizi bı güzel sallicaz
Canim sadece benim oyumla secilmiyor senin gibi düşünmeyen o kadar kişi var ki hep beraber seçiyoruzSiz yıllardır kendinizi sallıyor ve sallattırıyorsunuz. Bana olan bişey yok. Efendiniz sizin üstünüzden (eğitimsiz sosyo ekonomik seviyesi düşük) kendi seçmeni üstünden nemalanıyor.Benim derdim vatanım bağımsızlığım özgürlüğüm.
Ya daCHP'li Kılıçdaroğlu: "Erdoğan, milletin anasını belleyenlerin adayıdır" demiş....Erdoğan bunu mu üstüne alındı acaba bilmiyorum.
Biz düzenli olarak Erdoğandan küfür yiyoruz zaten bunlar küfür değil. Biri deyim diğerini de söyleyememiş zaten anaa.. demiş bırakmış.Eee daha ne kaldı siz var ya hiç anlamıyorum ya
Onu da yazdım bacım...Video daha iyi olmuş ama