- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
A haberde mi evet ben de öyle duydumİstanbullular pişman diyorlar
Kılıçdaroğlu daha yaşlı hala seçim yapma derdindeYaf erdoğanı bir salın allah aşkına erdoğan hasta gitsin huzur içerisinde dinlensin
Kız İmamoğlu nu görünce hiç video ya bakalım yok İnanki
Adam sağlıklı erdoğan hastaKılıçdaroğlu daha yaşlı hala seçim yapma derdinde
Ne var bunda sarayı kapatsan sarayın giderleriyle 80 milyona ev olurKız bedeva ev de veriyorlar anahtar teslimi yapıyorlar hayalin bir ev almaksa sana hemen CHP hayalini gerceklestirsin ne güzel bir düğmeye bas CHP iki dakika da dünyayi önüne seriyor maşallah sübhanallah
İstanbul da oturuyorum pişman değilim. O şunu diyor, bu bunu diyor. Kim diyor biliyoruz o da doğruları söylemiyor.İstanbullular pişman diyorlar
Biz her duygumuzu, düşüncemizi buraya döküyor muyuz sanıyorsun? Sen bize torpil var diye şüphe duydun ya, yok öyle bir şey. Ben de senin tam tersin olan düşünceleri dökünce ban yedim. İlk iki banı bile isteye üslup bozup yedim. Üçüncü ban dini sembollere saygısızlıktan geldi sanırım, emin değilim. Onu kasıtlı yemedim. Yani saygı duymadığımız her şeyi dökemiyoruz ortaya.Ban yiyecem valla hiç girmiyim buraya
Tapmasinlar diyorumErdoğana tapmasınlar diyemiyorsun deiil mi
Kabul edemem. Lider falan değil ki etkili olsun.Kabul edelim Erdoğan Kılıçdaroğlu na göre çok daha etkili bir lider sevgisini abartan teyzelerimiz dayılarımız var tabi.
Onu anladım zaten hala neyin açıklamasiBiz her duygumuzu, düşüncemizi buraya döküyor muyuz sanıyorsun? Sen bize torpil var diye şüphe duydun ya, yok öyle bir şey. Ben de senin tam tersin olan düşünceleri dökünce ban yedim. İlk iki banı bile isteye üslup bozup yedim. Üçüncü ban dini sembollere saygısızlıktan geldi sanırım, emin değilim. Onu kasıtlı yemedim. Yani saygı duymadığımız her şeyi dökemiyoruz ortaya.
Daha yaşlı ve parlak gelecek vadediyor. Karşılaştırılamaz diğerinin ruh emiciliğiyle.Kılıçdaroğlu daha yaşlı hala seçim yapma derdinde
Hep siz hasta ettiniz adamı hala nankörsunuzAdam sağlıklı erdoğan hasta
Yaşlı demiyorum hasta
Bakma o zamanKız İmamoğlu nu görünce hiç video ya bakalım yok İnanki
Parlak gelecek bizim Konya'ya en son ülke diyordu vizesiz almıyoruz kimseyi ülkemizeDaha yaşlı ve parlak gelecek vadediyor. Karşılaştırılamaz diğerinin ruh emiciliğiyle.
Kural hatırlatması, iyi niyetle.Onu anladım zaten hala neyin açıklamasi
Bakmadım zatenBakma o zaman
TmmKural hatırlatması, iyi niyetle.
Efferriimmm sana tam altınBakmadım zaten
Yok ben inanmıyorum bu vaadleri yemem ama daha iyisi anahtar ev istiyorum benEfferriimmm sana tam altın
Ay yok traktör mü istiyordun