Kafası çalışmayan biri bile anlıyorsa konudaki onlarca tepki sizce neden vardı? Sizin yaptığınız yorumun yanlış anlaşılmaya müsait bir yorum olma ihtimali yok mu mesela? Kaldı ki laf sokar gibi kafası çalışmayan biri bile anlar yazmanız da size göre hoş bir üslup oluyor sanırım? Ben mesela 2 kere Türkiye’nin en iyi üniversitelerini, üstelik ikincisi olan hukuk fakültesini dereceyle bitirmiş birisi olarak anlamadım yorumunuzu. Kafası çalışmayanlar sıfatına bile giremedik sanırım. Birincisi de iletişimdi ama iletişimimde de bir sıkıntı var sanırım :)Size gelmiş olamaz çünkü bildirim yollanmadı. Bu başlıkta ceza yok konusuna gelince gidip karşılıklı ana avrat küfür edin mi dedik? konu sahibine bağlı olarak ceza yok dedik. Kafası çalışmayan biri bile ne demek istediğimizi anlar. Konudan bağımsız 2 kişi birbirine giriyorsa bu onların hatasıdır. Ceza yok diye orada herşeyi birbirlerine söyleyemezler.
Peki terörist seviciler ceza aldımı bize dediler ya hani belli bir kesim
Yalnız yorumları karıştırdınız sanırım. Ben davet ettiniz kovuyorsunuz yazan üye değilim :)Bakın laf ebeliği yapmayalım, bildirimin ne olduğunu sizde bende biliyoruz, ben kimseyi konuya davet etmedim, kimseyi de kovmuyorum. Bu sebeple çağırdın da şimdi kovuyorsun kimse diyemez. Spot haberde başlık var, oradan gelen gelmiş. Dileyen yazar dileyen yazmaz, yazmayana ceza da yok.
Terimlere bu kadar takılmayalım da ; davet edilen yerden kovulmak nezaketsizliktir ama davet edilmediğiniz yerde durmak ta ne bileyim ...
sizin dediğiniz gibi terimlere takılmayalım ...
Türkçem bu kadar bunun için de banlayabilirsin bence
Türkçem bu kadar bunun için de bamlayabilirsin bence
Yalnız yorumları karıştırdınız sanırım. Ben davet ettiniz kovuyorsunuz yazan üye değilim :)
Bilmem olabilir misiniz?aynı anda 3 kişiye cevap vermiş olabilir miyim?
O yuzden hiç bir yazdığınıza şasırmiyorum sınırınız yok üzücüSitede yıllardır sana neler yazdım sonuç ortada
Tarihsel, dinsel, ekonomik, sosyolojik sebepleri var. Bu aslında çok alt başlığı olabilecek bir soru ve hepsini ayrı ayrı açmak gerekiyor bazıları şöyle:Yok sorum su aslinda
80milyonun %70 akpden rte bikmis
Neden her seferinde kazaniyo?
%30 ile kazanamaz demi
Sizde bende biliyoruz yazan birinin mi bağlacını düzeltmesini Türkçem kötü diye yorumlama Bibi.Türkçem bu kadar bunun için de bamlayabilirsin bence
Hayır bana demek istiyorki sana etmediğim hakaret kalmadı burdasın hala o senin ayıbın ben napimSizde bende biliyoruz yazan birinin mi bağlacını düzeltmesini Türkçem kötü diye yorumlama Bibi.
Burda mi,ki,de bağlaçlarına takılırsak Türkçesi iyi olan bulamayız nerdeyse.
Zeka kısmına yorum yapamam tabii.
Bir sözcüğün Tdk’de bile üç anlamı çıkarken.
Hayır bildirimle gelmedim. Ben akışta gördüm.teşekkür ederim, yani konuya davet edilen kimse olmadı değil mi?
Yasadigim ulkenin suan 2019 yilindan beri federal hukumeti kurulamadiYaşadığınız ülke gerçek demokrasi ve insan haklarının uygulandığı bir ülke tahminimce ama Türkiye'de artık bu kavramlar yok.Güc iktidar partisinin elinde artık.Demisti ya,atı alan Üsküdar'ı geçti diye.
Gitme seviyoruz seni Türkçen de iyi yani ben anlattığını mi ekini ayırmasan da anlıyorum:)Hayır bana demek istiyorki sana etmediğim hakaret kalmadı burdasın hala o senin ayıbın ben napimüzülürüm sadece kadınlara böyle rahatça ağzına geleni yazan soyleyen bir adam olduğu için ve sırf onun içinde eğlendiğim vakit geçirdiğim siteden gidecekmiyim çok bekler
spot haber nedir diye de bir başlık açsanız sitede bilecek kaç kişi çıkacak acaba? bal gibi biliyorsunuz bildirim diye onu kast etti insanlar.Bakın laf ebeliği yapmayalım, bildirimin ne olduğunu sizde bende biliyoruz, ben kimseyi konuya davet etmedim, kimseyi de kovmuyorum. Bu sebeple çağırdın da şimdi kovuyorsun kimse diyemez. Spot haberde başlık var, oradan gelen gelmiş. Dileyen yazar dileyen yazmaz, yazmayana ceza da yok.
Sizin gibi objektif gurbetçilere can fedaYasadigim ulkenin suan 2019 yilindan beri federal hukumeti kurulamadi
Cok karisiik bi siyaset yapisi var ama demokrasi seklinde yasayip gidiyoruz :)
Insan haklari cok yuksek seviyede.
Kanun onunde hatta halk arasinda bile copcude ogretmende ayni seviyededir hic birinin digerinden ustunlugu yoktur. Ornek olarak veriyorum bunu yanlis anlasilmasin.
What?Bu ülkede çalıyorsa da o çalsın, en azından Müslüman, hanımı başörtülü diye oy veren azımsanmayacak afyonlanan bir kitle var.
Ben zaten hiç birşeyi rapor etmiyorum ki eminim edenler vardir film delisini rapor mu etmişlerdi mesela herkes şoka girdiğine göre ilk sayfada kabak gibi olan hakaret daha görünür benceK Kazen bu topikte top bendebu bölüme özel kuralları yeniden yazayım, ”siyaset bölümüne özel polemik serbest, polemik adı altında hakaret, aşağılama, küfür vb yasak.
Aynı şekilde siyasi partilere, parti liderlerine de aşağılayıcı, hakaret içerikli vb yazmak yasak.
Buranın raporlarına ben bakıyorum yalnız şunu yazmadan geçemeyeceğim,Bibibella bu konudaki kaç hakaret içerikli yorumu rapor ettiniz? Mesela o bahsettiğiniz “terör sevici” mesajını rapor ettiniz mi ? Sanmıyorum.
Kusura bakmayın ama hem rapor yapmıyorsunuz hem de falan yorum işlem gördü mü diye soruyorsunuz, biz her dakika burayı okuyamayız, sitenin her bölümü yoğun, her bölümle eşit ilgilenmeye çalışıyoruz, sizler otokontrol sağlayacaksınız, hakaret, küfür vs içerikli mesajlar varsa da şikayet et butonuna basacaksınız.
Ayrıca bugün bu topikte birkaç mesaja işlem yapıldı ama mesela bir tanesi ki akp karşıtı bir görüştü maşallah kimse rapor etmemişti nasıl olduysa mesajı fark edip işlem yaptım.
Hepiniz için yazıyorum şikayet et butonu tek taraflı işlemesin lütfen.
Ben rapor ettim işlem yapmadınız ki baya zaman geçti üzerinden. Daha bir kaç sayfaydı konuK Kazen bu topikte top bendebu bölüme özel kuralları yeniden yazayım, ”siyaset bölümüne özel polemik serbest, polemik adı altında hakaret, aşağılama, küfür vb yasak.
Aynı şekilde siyasi partilere, parti liderlerine de aşağılayıcı, hakaret içerikli vb yazmak yasak.
Buranın raporlarına ben bakıyorum yalnız şunu yazmadan geçemeyeceğim,Bibibella bu konudaki kaç hakaret içerikli yorumu rapor ettiniz? Mesela o bahsettiğiniz “terör sevici” mesajını rapor ettiniz mi ? Sanmıyorum.
Kusura bakmayın ama hem rapor yapmıyorsunuz hem de falan yorum işlem gördü mü diye soruyorsunuz, biz her dakika burayı okuyamayız, sitenin her bölümü yoğun, her bölümle eşit ilgilenmeye çalışıyoruz, sizler otokontrol sağlayacaksınız, hakaret, küfür vs içerikli mesajlar varsa da şikayet et butonuna basacaksınız.
Ayrıca bugün bu topikte birkaç mesaja işlem yapıldı ama mesela bir tanesi ki akp karşıtı bir görüştü maşallah kimse rapor etmemişti nasıl olduysa mesajı fark edip işlem yaptım.
Hepiniz için yazıyorum şikayet et butonu tek taraflı işlemesin lütfen.