Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Her gün birşeye şasıriyorum bu kk da hadi hayırlısı birseyler yazılmasın istiyorsanız kapatın konuyu siz açmadınız mı bu konuyu ve herkese bildirim gelmedimi

Hayır kimseye bildirim yollanmadı? Nereden çıkardın bunu? Ya da benim haberim yok bildirim geldiyse

babasına bir şey dememiş ki, burada yani bdv de neler yaziliyo yeri geldiginde anne yada babalara vs. hakaret yok bir sey yok.

25 mesajı var bu başlıkta bir bakın onlara sonra babasını bir şey diyip demediğine karar verin tamam mı? Zeki insanlarsınız nasıl bir mesaj verdiğini zeki insanlar bir seferde anlar.

25 mesajı var bu başlıkta bir bakın onlara sonra babasını bir şey diyip demediğine karar verin tamam mı? Zeki insanlarsınız nasıl bir mesaj verdiğini zeki insanlar bir seferde anlar.
ya adamin rahatsiz oldugundan bahsetmis ki gercekten boyle bir rahatsizligi var filmi özelden de tanirim.
gercekten beyninin bir lobu calismiyor babasinin.
hakaret vs etmemis ki olagan bir durumdan bahsetmis

Yok buranin disinda

Mesela yaz tatiline geldigimden gittigim yerde eger rte tututosam taslanmadigim kaliyo yani artik alnima etiket yapistiricam Turkiye icin oy kullanmiyorum diye

Yani toplum olarak istenliyosa nasil zirvede kalabiliyo bu adam
sizi bizim memlekete alalım o zaman, orada seveni çok. üstelik karadenizli filan değilim.

bir kısmı da çok sevmese de menfaati var oğlunu kızını işe koydurmuş, bir şeyler edinmiş, gidersek işten atarlar, gidersek başını açtırırlar gibi argümanlara inanıyorlar.

mesela eniştem özürlü çocuğu için para alıyor. sanki onu devlet değil de şahsım kişisi veriyor, öyle düşünüyor. bizim halkımızın bir ksımı (ya da bu seçmen profili diyelim) böyle bir profil. benim vergimle devlet, asli vazifesi olan sosyal devlet olma görevini yapıyor diye düşünmüyor. padişah lütfediyor diye düşünüyor.

ya da diğer tarafa ikna olamıyorlar. onlar "bilinmeyen" bunlar ise "kötüyse de bizim kötümüz", diyorlar.

doğruya doğru diğer tarafın fazla icracı (aksiyoner) olmaması veya görünmemesi, pazarlayamaması, bir görüntü vermemesi de bence büyük etken. bu adam 1 yapsa 10000 anlatıyor diğerleri öyle değil.

ya adamin rahatsiz oldugundan bahsetmis ki gercekten boyle bir rahatsizligi var filmi özelden de tanirim.
gercekten beyninin bir lobu calismiyor babasinin.
hakaret vs etmemis ki olagan bir durumdan bahsetmis

bak nasıl yakalamışsın : ) şimdi sen ve diğerleri diye ayırdım bak. Orada ki göndermeyi de çözdüğün anda sessizlik olacak

neyse ben çıktım ...

İlk sayfada kendinden olmayanlara terörist sevici diyen terbiyesize ceza verilmedi babasını anlatan kişiye ceza veriliyor babası şikayetçi değil belki ?
Şikayetci olsa ne olacak ki bende babam için doğal seleksiyonda gider inş. Dedim çünkü kendimden çok annemi düşündüğümdem kadına hala yapmadığı kalmiyor ayrıca baba benim babam kime ne

toplumun yarısına terörist sevici demek hakaret değil

burada kaç kişinin arayıp bulamadığı hakareti bir siz gördünüz ama, o neyse artık, hakaret öyle mi?

çok ilginç
bir de içmediniz oysa ki denilince de terbiyesizleşmekle suçluyorsunuz.

değer yargılarınızın bu denli farklı olduğunu bilmek iyi oldu.

neyse, neydi. mutlak güç mutlaka mı zehirliyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…