Her gün birşeye şasıriyorum bu kk da hadi hayırlısı birseyler yazılmasın istiyorsanız kapatın konuyu siz açmadınız mı bu konuyu ve herkese bildirim gelmedimi
Valla gizli hayranları var heraldeYok sorum su aslinda
80milyonun %70 akpden rte bikmis
Neden her seferinde kazaniyo?
%30 ile kazanamaz demi
babasına bir şey dememiş ki, burada yani bdv de neler yaziliyo yeri geldiginde anne yada babalara vs. hakaret yok bir sey yok.
Türkiye'de hiçbir şekilde adil ve şeffaf bir seçim olacağına inanmıyorum.Iste bu konuda calisilsa
Elektronik sisteme gecis yapma talebi gelse hersey otomatik olsa
Sayimi ahmet amce mehmet emmi yapmasa
Bana bildirim geldi de geldim benHayır kimseye bildirim yollanmadı? Nereden çıkardın bunu? Ya da benim haberim yok bildirim geldiyse
Iktidar disindakiler istese yururluge gecemezmi?Sizce iktidar bunu yapar mı :)
Şurda bile bi bak bakalım adalet var mı? Şeffaf seçim diyorsun hala laf söyleyen çat gidiyor başımızdakiler gibiTürkiye'de hiçbir şekilde adil ve şeffaf bir seçim olacağına inanmıyorum.
Bana bildirim geldi de geldim ben
Gelinecek son noktadayiz ozamanTürkiye'de hiçbir şekilde adil ve şeffaf bir seçim olacağına inanmıyorum.
Kelebek etkisidirişte bunlar hep şeyin etkisi
ya adamin rahatsiz oldugundan bahsetmis ki gercekten boyle bir rahatsizligi var filmi özelden de tanirim.25 mesajı var bu başlıkta bir bakın onlara sonra babasını bir şey diyip demediğine karar verin tamam mı? Zeki insanlarsınız nasıl bir mesaj verdiğini zeki insanlar bir seferde anlar.
Parmak boyasının geri gelmesini uzun zamandır istiyoruz ama sonuç yokIktidar disindakiler istese yururluge gecemezmi?
Yaşadığınız ülke gerçek demokrasi ve insan haklarının uygulandığı bir ülke tahminimce ama Türkiye'de artık bu kavramlar yok.Güc iktidar partisinin elinde artık.Demisti ya,atı alan Üsküdar'ı geçti diye.Iktidar disindakiler istese yururluge gecemezmi?
sizi bizim memlekete alalım o zaman, orada seveni çok. üstelik karadenizli filan değilim.Yok buranin disinda
Mesela yaz tatiline geldigimden gittigim yerde eger rte tututosam taslanmadigim kaliyo yani artik alnima etiket yapistiricam Turkiye icin oy kullanmiyorum diye
Yani toplum olarak istenliyosa nasil zirvede kalabiliyo bu adam
Abi anasayfada ürün inceleme bildirimleri oluyor ya bu seçim konusu içinde öyle bir bildirim vardı.Hayır kimseye bildirim yollanmadı? Nereden çıkardın bunu? Ya da benim haberim yok bildirim geldiyse
ya adamin rahatsiz oldugundan bahsetmis ki gercekten boyle bir rahatsizligi var filmi özelden de tanirim.
gercekten beyninin bir lobu calismiyor babasinin.
hakaret vs etmemis ki olagan bir durumdan bahsetmis
Şikayetci olsa ne olacak ki bende babam için doğal seleksiyonda gider inş. Dedim çünkü kendimden çok annemi düşündüğümdem kadına hala yapmadığı kalmiyor ayrıca baba benim babam kime neİlk sayfada kendinden olmayanlara terörist sevici diyen terbiyesize ceza verilmedi babasını anlatan kişiye ceza veriliyor babası şikayetçi değil belki ?
25 mesajı var bu başlıkta bir bakın onlara sonra babasını bir şey diyip demediğine karar verin tamam mı? Zeki insanlarsınız nasıl bir mesaj verdiğini zeki insanlar bir seferde anlar.