- 9 Şubat 2010
- 17.791
- 39.574
Ona da üzüyorum ya, menfaatçiler saf değiştirmeye başladı bile. En basitinden sendikal faaliyetlerde çok rahat gözlemliyorum ben bunu. Ülke zübükten geçilmiyor.işin garibi ne biliyor musun? bugün hükümet değişse hepsinin konuşması değişir dediklerini hatırlamayacaklar bizi suçlayacaklar
Biz demokrasiyi gerçek bir mücadeleyle kazanmadık. "Padişah ol" önerisi sunulan adam cumhuriyet ilan edince neye kavuştuğunun ayrımına varacak kadar bilinçlenme fırsatı bulamadı insanlar. Bazı Kadınların şeriat övmesinden belli değil mi zaten yeteri kadar hak etmediğimiz. Kolay kavuşulanın kıymeti bilinmiyor. Ülke yöneticisini belirlemek için sokaklara dökülmüş insanlarımız, Seçme ve seçilme hakkı almak için ölmüş kadınlarımız olsaydı bu kadar kolay konuşamazdı kimse. Mirasyedi gibi davranıyoruz toplumcademokrasinin ne olduğunu kavrayamayan halkımızın cümlelerinden bir örnek. çünkü demokrasinin ne demek olduğunu bilmiyor, sanıyor ki ortam da bir ağa olacak herkes onun dediğini yapacak. bu yıl 100 yıl olacak düşünün yani.
Ama Atatürk’ün değerleri ambleminde var CHP’nin. Bir Atatürkçü içinde altı ilke seçimde en önemli hassasiyetlerindendir. Laiklik, demokrasi bizim için önemlidir. Bu ilkeyle ilgili en ufak bir şüphe bile kabul edilemez.Çoğu insan şunu idrak edemiyor. Atatürk’ün partisini şuan Atatürk yönetmiyor. :)
Kimse kanlı canlı yaşadığını iddia etmiyorÇoğu insan şunu idrak edemiyor. Atatürk’ün partisini şuan Atatürk yönetmiyor. :)
Kimse kanlı canlı yaşadığını iddia etmiyor
Sadece fikirleri ilkeleri değerleri değişmeyecek ve bizlerle yaşayacak
Sadece şehitlerle ilgili hassasiyetinizden ötürü ülkeyi tek adamın yönetmesinı uygun görüyorsanız daha iyi araştırıp bilgi sahibi olmanızı öneririm
Ambleminde var diye evlat katillerinin büyük destekçisine oy vermeye vicdanım el vermiyor.Ama Atatürk’ün değerleri ambleminde var CHP’nin. Bir Atatürkçü içinde altı ilke seçimde en önemli hassasiyetlerindendir. Laiklik, demokrasi bizim için önemlidir. Bu ilkeyle ilgili en ufak bir şüphe bile kabul edilemez.
Keza devletçiliğin önemini de görmüş olduk şu son zamlarda. Her şeyi “babalar gibi sattık” demeselerdi bu kadar dışa bağımlı olmazdık. Bu kadar pahalılıkla mücadele etmezdik
Eeee Tayyip bey de kol kola gezmedi mi vaktinde ?Ambleminde var diye evlat katillerinin büyük destekçisine oy vermeye vicdanım el vermiyor.
Sadece yolsuz olsaydı ben de ve birçok arkadaş da oy verebilirdi benceÖnümde iki seçenek var yolsuz ve katil hangisini seçmek daha mantıklı bilemedim
HDP ye oy vermediğim için Millet ittifakına da vermeyeceğim kendi tercihim.Sadece yolsuz olsaydı ben de ve birçok arkadaş da oy verebilirdi bence
Önümüzdeki iki yoldan biri diktatör yönetimi diğeri demokratik yönetim
Kendimize hangisini layık buluyorsak o şekilde yönetilmeyi seçeceğiz.
Millet ittifakında hdp yok. Algı yapmaya çalışmayınHDP ye oy vermediğim için Millet ittifakına da vermeyeceğim kendi tercihim.
Ben de hdp ye oy vermiyorumHDP ye oy vermediğim için Millet ittifakına da vermeyeceğim kendi tercihim.
PekiMillet ittifakında hdp yok. Algı yapmaya çalışmayın
Saçsız sayın(!) bakanın bile ülkedeki kriminal herkesle ilişkisini gösteren fotoğrafları var el ele kol kola. Bu kadar mı denk(!) gelir? Bakıyorsun katil, bakıyorsun tetikçi, bakıyorsun terörist, bakıyorsun uyuşturucu baronu, bakıyorsun tecavüzcü, pedofili, bakıyorsun hırsız. Çocukları çok mu düşünüyorlar? Kıyamam. Gözlerim doldu. Kandırıldık diyip çıkıyorlar işin içinden.Eeee Tayyip bey de kol kola gezmedi mi vaktinde ?
Açılım süreci ve malum kişinin sevmediğiniz partinin gelişimindeki katkılarını araştırmanızı tavsiye ediyorum
Millet ittifakında hdp yok ki,olmasında zaten siz tercihinizi başka kullanın o zaman.HDP ye oy vermediğim için Millet ittifakına da vermeyeceğim kendi tercihim.
Gel öpeyim alnındanSaçsız sayın(!) bakanın bile ülkedeki kriminal herkesle ilişkisini gösteren fotoğrafları var el ele kol kola. Bu kadar mı denk(!) gelir? Bakıyorsun katil, bakıyorsun tetikçi, bakıyorsun terörist, bakıyorsun uyuşturucu baronu. Çocukları çok mu düşünüyorlar? Kıyamam. Gözlerim doldu. Kandırıldık diyip çıkıyorlar işin içinden.
Bu adam bir turnusol. Bu bakandan oluşan bir albümüm var, bir kriminal olayda, terör olayında, tecavüz skandallarında kesin fotoğrafı vardır diye bakıyorum ve bingo evet. Bir iki denk gelir diyorsun, yanına geçmiş poz vermiş diyip geçeceğim de, bu adamda kesinlikle falso yok. Normal bir ülkede kıyamet kopar.Gel öpeyim alnından
Anlamıyorlar, herkes geçmişteki seçimi unutuyor. Ne kadar çok şehit verdiğimizi.Eeee Tayyip bey de kol kola gezmedi mi vaktinde ?