Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Ben zaten hiç birşeyi rapor etmiyorum ki eminim edenler vardir film delisini rapor mu etmişlerdi mesela herkes şoka girdiğine göre ilk sayfada kabak gibi olan hakaret daha görünür bence
Rapor etmediğiniz yorumun hesabını niye soruyorsunuz peki? İlk sayfada olduğunu siz biliyorsunuz ben değil zira sizin burayı satır satır okumaya vaktiniz var bizim ise tek bir konuyu satır satır okuma imkanımız yok Bibibella, o yüzdendir ki kullanım sözleşmesinde bile “Yöneticilerin gözünden kaçan uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen, mesajın sol alt köşesindeki “rapor et” butonunu kullanınız.” yazıyor.

Evet, filmdelisi rapor edildi.

Rica ediyorum lütfen “siyaset bölümüne özel” diye belirttiğim kurallara uygun olmayan yorumları altındaki şikayet et butonuna basarak rapor ediniz.

Raporlar bizim gözümüz kulağımız, rapor olmayınca 70 sayfa x20 yorum = 1,400 yorumu okuyamadık diye sorumlu tutulamayız zira tek konu bu konu değil, sitede yüzbinlerce konu var.

Son düzenleme:
Sizin gibi objektif gurbetçilere can feda☺️.
Ben sanirim 18 yasimda falan oy kullandim bidahada kullanmadim TC icin

Simdi ben burda yiyip iciyor bariniyorum vergimi veriyorum calisiyorum turkiyedeki adamin kaderi benim elimde olmasi cok buyuk bir hak!
Ben boyle dusunuyorum, oy falan kullanmiyorum.

Heryil turkiyeye geldigimde hasretle donerdim ama bu yil size yemin ederim kendimle kavga ederek dondum. Aylarca etkisinden cikamadim.
Turkiye eski Turkiye degil , adim attigim yer gocmen..

ee ne var bizde buraya goc ettik diyen teyzeme cevabim: ya ben buraya goc ettim catir catir vergi veriyorum bu ulkenin vatandasiysam diger vatandaslar gibi kanunlar benim icinde ayni. Ne torpil gordum ne hakkim yenildi.. Hristiyan bir ulkede kendi dinimi yasarken sorgulanmadim adamlarin dini degil pislik yapacak olsa yaparlardi. Entegre oldum.

Afedersiniz elime cekirdek alip parklarda cay icmedim Turkiyedeki gocmenler gibi.

Akrabalarimin cocuklarindan goruyorum haril haril ders calisiyolar hep iyi puanlar aliyolar atanamiyolar ama elin bilmem kimi gelip afedersiniz poposunu yaydigi yerde sinavsiz universite okuyacak , maasa baglanacak sonrada bana yazik degilmi musluman kardesimiz denilecek. Hayir yazik degil .

Sen once kendi evindeki aclari doyur, issizlere is ver, imkan ver. Sonra komsuya yardim eli uzat.
Sadaka verirken bile once akrabamiz diyoruz gidip camiye vermektense.

Ben rapor ettim işlem yapmadınız ki baya zaman geçti üzerinden. Daha bir kaç sayfaydı konu
Tamam rapor etmişsiniz teşekkür ederim😌ama sabır ve anlayış da isterim çünkü az evvelde yazdığım gibi tek topik burası değil, üyelerin tek talebi şikayet raporlarına bakılması değil, sizlere yazarken özel mesaj okuyup cevaplıyoruz, konu taşıma yapıyoruz, diğer şikayetleri değerlendiriyoruz, insanız bazı şeyler gecikir ama sonuçsuz kalmamasına dikkat ederiz.

Valla hiç başımızdakileri boşuna eleştirmeyin, alt tarafı bir İnternet sitesinin bile moderatoru güç zehirlenmesi yaşıyor. Karşısında çocuk varmış gibi azar çekip ayar veriyor maşallah. Kafası çalışan anlar, bildirimin ne olmadığını anlattık, davet edilmediği yerde durana ne denir diye diye kendisi hakaret ederken burda olmayan babası için hiçbir şey dememiş üye ceza alıyor. Bir tek kendisi her şeyin alt metnini okuyor, bir tek kendisi her şeyin farkında zaten. Ay ayrıca da -de ler -da lari yanlış ayırıp başkasının mi sini düzeltmek de...
Biz de bu kadar kadın oturmuş bir adamın bizi salak yerine koymasına hiçbir şey demiyoruz ya bize de helal olsun.

Valla hiç başımızdakileri boşuna eleştirmeyin, alt tarafı bir İnternet sitesinin bile moderatoru güç zehirlenmesi yaşıyor. Karşısında çocuk varmış gibi azar çekip ayar veriyor maşallah. Kafası çalışan anlar, bildirimin ne olmadığını anlattık, davet edilmediği yerde durana ne denir diye diye kendisi hakaret ederken burda olmayan babası için hiçbir şey dememiş üye ceza alıyor. Bir tek kendisi her şeyin alt metnini okuyor, bir tek kendisi her şeyin farkında zaten. Ay ayrıca da -de ler -da lari yanlış ayırıp başkasının mi sini düzeltmek de...
Biz de bu kadar kadın oturmuş bir adamın bizi salak yerine koymasına hiçbir şey demiyoruz ya bize de helal olsun.
yok valla sizinle birebir aynı şeyleri düşünüyorum
adama mutlak güç zehirlemesi olduğunu da direkt yazdım zaten

ama ne yapabiliriz ki başka?
ben benzer bir tartışmadan dolayı 10+ yıllık hesabımı kapatıp gitmiştim zamanında

Kazen o zaman da çekilmez biriydi, şimdi daha da çekilmez birisi olmuş ama isyan mı çıkaralım sendika mı kuralım nedir yani :KK70:

o zamanlar siteye daha vakıftım şimdi iyice büyümüş o kadar vakıf da değilim yapılacak bir şey varsa da haberim yok

Tabi ki,Türkiye'de hiçbir zaman bu kadar seviyesiz bir kutuplaşma olmadı.Sağ sol olayları vardı onu biliyoruz ama,asla bu kadar kutuplaşmadık.
Ülkenin başındaki insan çünkü halkın bir kesimine küfrediyor. Hakaret ediyor. Eskiden siyasetçiler saygılıydı kimseye hakaret etmiyorlardı böyle aleni

Ülkenin başındaki insan çünkü halkın bir kesimine küfrediyor. Hakaret ediyor. Eskiden siyasetçiler saygılıydı kimseye hakaret etmiyorlardı böyle aleni
Çıkarlar televizyonda adam gibi tartışırlardı,saygı ve seviye vardı.Şimdi komşu komşuya,akraba akrabaya düşman oldu siyaset yüzünden.Düsunuyorum da,ne güzel bir çocukluk yaşamışım,hayatımın hiçbir evresinde bu kadar gergin ve kaygılı olduğumu hatırlamıyorum😕.

What?:KK57:

Turkcesi, af buyur bacim anlayamadim veya o neydi gızz veya ben ne okudum veya beyin error
Maalesef böyle düşünen koca bir grup var. Ben kendi ailemle bile bunun mücadelesini veriyorum. Hepsi çalıyor diiyorlar, en azından namaz kılıyor diyorlar, siz karneyle gaz kuyruğuna girmediniz diyorlar, sol gelince kıtlık geliyor diyorlar. Anlatamıyorsun bir grup yiyip tüketip gittiğinden diğerlerine sefalati toparlama yüknün kaldığını. Bu ara da "6lı grup bu ülkemin gelirini hiç edecek" söylemi başladı. Gelir nerede biz neden göremiyoruz. Senin ürettiğin mal yerinde sayarken gübren ilacın neden bu kadar pahalı diyorsun dış güçler diyorlar. Hatta zamları protesto etmek için muhalefet partisinin kapısına dayanan esnaf var. Manipülasyon zirvede.

Tam 1500 kişi aciklama yaptı bu arkadaşa, hala neden adayları belli degil diye soruyor.. abla yorma kendini yazık parmaklarına vaktine valla bak
Uzun zamandır tanırım kendisini,bazı gerçekleride bizlerin göstermesi lazım umarım faydası olur.
28 bin az mı demeye gelebilirler birileri birazdan kızının tl ile aldıgını zannedip 😀
Tele ile değil zaten gittiği ülkenin parasıyla aldı:))

Dine her zaman saygım var abla,ateist değilim ama çok dindar da değilim.Çok dindar arkadaşlarım da var,ateist olanlar da.Ama bu siyasal İslam denen tam bir bataklık,dinle ve ya imanla alakadi yok.Tek derdi paradır bunların.
Hepimiz saygılıyız zaten,neden bizede saygı duyulmuyor bu nasıl bir nefret duygusuysa artık.
Dediğin gibi siyasal islam tehlikelidir.

Ben sanirim 18 yasimda falan oy kullandim bidahada kullanmadim TC icin

Simdi ben burda yiyip iciyor bariniyorum vergimi veriyorum calisiyorum turkiyedeki adamin kaderi benim elimde olmasi cok buyuk bir hak!
Ben boyle dusunuyorum, oy falan kullanmiyorum.

Heryil turkiyeye geldigimde hasretle donerdim ama bu yil size yemin ederim kendimle kavga ederek dondum. Aylarca etkisinden cikamadim.
Turkiye eski Turkiye degil , adim attigim yer gocmen..

ee ne var bizde buraya goc ettik diyen teyzeme cevabim: ya ben buraya goc ettim catir catir vergi veriyorum bu ulkenin vatandasiysam diger vatandaslar gibi kanunlar benim icinde ayni. Ne torpil gordum ne hakkim yenildi.. Hristiyan bir ulkede kendi dinimi yasarken sorgulanmadim adamlarin dini degil pislik yapacak olsa yaparlardi. Entegre oldum.

Afedersiniz elime cekirdek alip parklarda cay icmedim Turkiyedeki gocmenler gibi.

Akrabalarimin cocuklarindan goruyorum haril haril ders calisiyolar hep iyi puanlar aliyolar atanamiyolar ama elin bilmem kimi gelip afedersiniz poposunu yaydigi yerde sinavsiz universite okuyacak , maasa baglanacak sonrada bana yazik degilmi musluman kardesimiz denilecek. Hayir yazik degil .

Sen once kendi evindeki aclari doyur, issizlere is ver, imkan ver. Sonra komsuya yardim eli uzat.
Sadaka verirken bile once akrabamiz diyoruz gidip camiye vermektense.
Tek ricam sandriyon lütfen bu seçimde özellikle bizi destekle. Bu ölüm kalım seçimi. Burada kalan biri olarak tek ricam bu

Bu ülkenin büyük çoğunluğu megaloman seviyor. Külhanbeyi ağzının bütün dünyaya baş eğdirdiğini zannediyor.

Ülkenin imfye borcu yokmuş artık. Evet imfye yok ama imf dışında kimlere kimlere var bilen yok çünkü ekonomi takip diye bir birikim bilgi yok

Bu ülkenin büyük çoğunluğu megaloman seviyor. Külhanbeyi ağzının bütün dünyaya baş eğdirdiğini zannediyor.

Ülkenin imfye borcu yokmuş artık. Evet imfye yok ama imf dışında kimlere kimlere var bilen yok çünkü ekonomi takip diye bir birikim bilgi yok
Bence patolojik bir şey bu. Yani anne babaların davranışından mı geliyor bilmem. Bize tek bir kişi olsun, kul gibi davransın, babamız gibi olsun azarlasın istiyorlar. zaten Farklı görüşlerin bir arada dostça tartışabilirsini tövbe istemiyorlar. Bu onlara kötü bir şey gibi geliyor. Ondan burada da sürekli altı Farklı görüşün bir arada gelmesinden rahatsızlar. Tek adam olacak masaya yumruk vuracak bize patron gibi davranacak diyorlar. Düşünmeyecekler onların yerine biri düşünecek.

Tamam rapor etmişsiniz teşekkür ederim😌ama sabır ve anlayış da isterim çünkü az evvelde yazdığım gibi tek topik burası değil, üyelerin tek talebi şikayet raporlarına bakılması değil, sizlere yazarken özel mesaj okuyup cevaplıyoruz, konu taşıma yapıyoruz, diğer şikayetleri değerlendiriyoruz, insanız bazı şeyler gecikir ama sonuçsuz kalmamasına dikkat ederiz.
Dünkü raporumda değerlendirilmiş teşekkürler ahretliğim :KK200:

Bi Erdoğana bakıyorum bi 6 buçuklu masaya cıks eşit kefeye bile koyasım gelmiyo. Bunlar daha şimdiden anlaşamıyo iktidara gelseler vay ki halimize😏 Bundan sebep oyum cumhur ittifakına
demokrasinin ne olduğunu kavrayamayan halkımızın cümlelerinden bir örnek. çünkü demokrasinin ne demek olduğunu bilmiyor, sanıyor ki ortam da bir ağa olacak herkes onun dediğini yapacak. bu yıl 100 yıl olacak düşünün yani.

Maalesef böyle düşünen koca bir grup var. Ben kendi ailemle bile bunun mücadelesini veriyorum. Hepsi çalıyor diiyorlar, en azından namaz kılıyor diyorlar, siz karneyle gaz kuyruğuna girmediniz diyorlar, sol gelince kıtlık geliyor diyorlar. Anlatamıyorsun bir grup yiyip tüketip gittiğinden diğerlerine sefalati toparlama yüknün kaldığını. Bu ara da "6lı grup bu ülkemin gelirini hiç edecek" söylemi başladı. Gelir nerede biz neden göremiyoruz. Senin ürettiğin mal yerinde sayarken gübren ilacın neden bu kadar pahalı diyorsun dış güçler diyorlar. Hatta zamları protesto etmek için muhalefet partisinin kapısına dayanan esnaf var. Manipülasyon zirvede.
işin garibi ne biliyor musun? bugün hükümet değişse hepsinin konuşması değişir dediklerini hatırlamayacaklar bizi suçlayacaklar

demokrasinin ne olduğunu kavrayamayan halkımızın cümlelerinden bir örnek. çünkü demokrasinin ne demek olduğunu bilmiyor, sanıyor ki ortam da bir ağa olacak herkes onun dediğini yapacak. bu yıl 100 yıl olacak düşünün yani.

müstehak bu halka aslında bu tarz yönetilmek
Halbuki birlikte farklı görüşlerin bir arada durması ne güzel insanın içinde umudu yeşerten de o.

X