Abi anasayfada ürün inceleme bildirimleri oluyor ya bu seçim konusu içinde öyle bir bildirim vardı.
bildirim yollanmadı, bildirim öyle bir şey değil, spot haber de, başlık var de çan kırmızı oldu mu? Hayır o zaman bildirim değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abi anasayfada ürün inceleme bildirimleri oluyor ya bu seçim konusu içinde öyle bir bildirim vardı.
Evet dediğiniz şekilde bir bildirim gelmedi.bildirim yollanmadı, bildirim öyle bir şey değil, spot haber de, başlık var de çan kırmızı oldu mu? Hayır o zaman bildirim değil
Evet dediğiniz şekilde bir bildirim gelmedi.
Başlıkta 25 mesajı var demişsiniz ama ceza verdiğim mesajı bu diye paylaştığınız bir mesaj var. Sonra da doğal olarak insanlar o mesaj hakkında yazı yazmışlar. Tek tek 25 mesaja geri dönüp bakmak mı gerekirdi o paylaşımınızdan sonra? Ayrıca burada bir düzen sağlamak zorundasınız tabi ki ona bir şey diyemeyiz ancak bazen kendi yazdığınız herhangi bir şeye gelen hiçbir tepkiyi kaldırabildiğinizi düşünmüyorum. Siz insanlara duyurmuşsunuz neden ceza aldığını haliyle karşıt görüşler de olacak. Sizin de bazen bazı mesajlarda insanlara üst perdeden bakan yorumlarınız mevcut. Mesala geçen bir konuda bu konuya yazan kimse ceza almayacak dediniz. Sonrasında hakaretlerin ardı arkası kesilmediği için insanlar ona da tepki gösterdiler. Benim de konu fake diye her hareketi görmezden mi gelelim yazdığım mesaja istinaden bana “bu kadar saf olamazsınız” gibi bir hakarette bulundunuz. Bana kalırsa film delisinin yazdığı mesaj bunun yanında çok çok daha basit. Aksi halde bdvye yazan herkesi banlamanız gerekirdi diye düşünüyorum.25 mesajı var bu başlıkta bir bakın onlara sonra babasını bir şey diyip demediğine karar verin tamam mı? Zeki insanlarsınız nasıl bir mesaj verdiğini zeki insanlar bir seferde anlar.
Bana geldi. Yukarıda açılan başlık sarı kutu içinde sayfama düştü.Evet dediğiniz şekilde bir bildirim gelmedi.
Rica ederim. Bildirim olarak evet kimse birebir davet edilmedi.teşekkür ederim, yani konuya davet edilen kimse olmadı değil mi?
Bana da o şekilde geldi ama kazen abi onun bildirim olmadığını söylüyor. Hatta şu an watsons varBana geldi. Yukarıda açılan başlık sarı kutu içinde sayfama düştü.
Ben de sabahtan beri direkt girince yukarıda görüyorum şimdi girince görmedim o ayrı:)Bana geldi. Yukarıda açılan başlık sarı kutu içinde sayfama düştü.
Bana geldi. Yukarıda açılan başlık sarı kutu içinde sayfama düştü.
Rica ederim. Bildirim olarak evet kimse birebir davet edilmedi.
ha tek sorunumuz bildirim geldi gelmedi mi yani?teşekkür ederim, yani konuya davet edilen kimse olmadı değil mi?
Ben dün aklı başında diye bildiğim bir öğretmen arkadaşımdan "diğerlerinin bir ekonomi politikası bile yok, o politikayı oluşturacak adamı da yok" cümlesini duyduktan sonra pes ettim. Tartışmaya gerek yok. Yahu küstürdüğünüz, torpilsiz diye yok saydığını binlerce liyakatli insan gidişatı düzeltmek için sırafa bekliyor. Bunu milli eğitimde bir fiil aksaklıkları gören adam söylüyorsa terki diyar vakti gelmiştir ama direniyoruz işteBir türlü gözünü açmak istemeyen bir arkadaşım var. Bu kaçırılan paralar ortaya çıktığı zaman telefonda konuşuyoruz bana bu konuyu sordu ne düşünüyorsun dedi. Ben buna telefonda cevap veremem dedim. O da dedi ki ' bence o paralar bizim için kaçırıldı. İleride başımıza kötü şeyler geldiği zaman o paralar bizim imdadımıza yetişecek.'dedi. Madem bizim için niye elin ülkesine götürüyor da bizi aç, sefil bir hayat yaşamaya mecbur bırakıyor dedim. Orasını biz bilemeyiz deyip salağa yattı ama uzun zaman önce salağa yatmış ve uyuya kalmış haberi yok.
Bildirim ve davet gelmedi reklam gibi tepede dikkatimizi çekti oy kullanıp yorum okumaya geldikSize gelmiş olamaz çünkü bildirim yollanmadı. Bu başlıkta ceza yok konusuna gelince gidip karşılıklı ana avrat küfür edin mi dedik? konu sahibine bağlı olarak ceza yok dedik. Kafası çalışmayan biri bile ne demek istediğimizi anlar. Konudan bağımsız 2 kişi birbirine giriyorsa bu onların hatasıdır. Ceza yok diye orada herşeyi birbirlerine söyleyemezler.
Onun cevabını henüz bulamadıkArkadaslar bise sorucam beni aydinlatirsaniz sevinirim
Suanki hukumet, gerek buradan gerek Turkiyede yasayan cevremden anladigim kadariyla sevilmiyor ve artik insin isteniliyo, ki bir onceki secimde oyleydi
Peki nasil oluyoda hala herseferinde kazaniyo bu adam?
Yalnız bu yorum yazdığınız kişi de önceki yorumunda bildirim geldi yazmış. Sonra sizin başka bir yorumunuz üzerine evet o şekilde gelmedi yazmış. Yani yukarıda insanları bu konuya çeken bir alan olmasının adı nedir mesela söyleyin de öğrenmiş olalım. Bildirim değilse de sizin koyduğunuz ad, bir şekilde bir şeyler oldu. Burada onu gören hemen hemen herkes bildirim olduğunu düşünmüştür terimlere bu kadar takılmayalım.Bildirimi karıştırdılar şimdi toparlamaya çalışıyorlar. Zamanla çözerler inşallah
Bildirim ve davet gelmedi reklam gibi tepede dikkatimizi çekti oy kullanıp yorum okumaya geldik
Bu davet konusu bi garip oldu davetsiz misafir gibi kovuluyor muyuz
Kimse kimseye hakaret etmemeli tartışmanın da adabı var kesinlikle ama sizin üslubunuz da yanlış bana göre.
(Kafası çalışmayanların bile dediğinizi anlamaları gerektiği lafınıza ithafen)
Kazen beni de banlamayacaksa benim evde de var bir kadın kolları üyesiArkadaslar bise sorucam beni aydinlatirsaniz sevinirim
Suanki hukumet, gerek buradan gerek Turkiyede yasayan cevremden anladigim kadariyla sevilmiyor ve artik insin isteniliyo, ki bir onceki secimde oyleydi
Peki nasil oluyoda hala herseferinde kazaniyo bu adam?
Laf ebeliği yapmıyorum, konuyu çevirmiyorum, okuduğumu anlıyorum ama işime geldiği gibi değil sizin anlattığınız şekilde.Şimdi bakın konuyu işinize geldiği gibi çevirmeyin biri çıkıp diyor ki bildirim yollayıp davet edip sonra atıyorsun ben ona istinaden bildirim yollamadık dedim. Bunu çok net anladığınızı ama anlamazdan geldiğinizi düşünüyorum. Konuyu işinize geldiği gibi anlarsanız bende okuduğunuzu ya anlamadığınızı düşünürüm ya da işinize gelmediğini. Laf ebeliği yapmayalım.... Bahsi geçen üyeye ceza mı verdim? HAYIR hala burada mı? Evet! Siz nasıl bir algı yaratmak istiyorsunuz? Hala burada ve yazıyor eee ? yahu kovsam yazmaz, atsam yazamaz, hala burada bu nasıl kovulma?
Burada babasına yarım akıllı haline bir gönderme yapıp X grubuna oy verenlerin akılı da böyle gel git diyen biri ceza alır. Burada verilen mesajı alması gerekenler alıp şikayet etmiş.
Yalnız bu yorum yazdığınız kişi de önceki yorumunda bildirim geldi yazmış. Sonra sizin başka bir yorumunuz üzerine evet o şekilde gelmedi yazmış. Yani yukarıda insanları bu konuya çeken bir alan olmasının adı nedir mesela söyleyin de öğrenmiş olalım. Bildirim değilse de sizin koyduğunuz ad, bir şekilde bir şeyler oldu. Burada onu gören hemen hemen herkes bildirim olduğunu düşünmüştür terimlere bu kadar takılmayalım.
Peki terörist seviciler ceza aldımı bize dediler ya hani belli bir kesimŞimdi bakın konuyu işinize geldiği gibi çevirmeyin biri çıkıp diyor ki bildirim yollayıp davet edip sonra atıyorsun ben ona istinaden bildirim yollamadık dedim. Bunu çok net anladığınızı ama anlamazdan geldiğinizi düşünüyorum. Konuyu işinize geldiği gibi anlarsanız bende okuduğunuzu ya anlamadığınızı düşünürüm ya da işinize gelmediğini. Laf ebeliği yapmayalım.... Bahsi geçen üyeye ceza mı verdim? HAYIR hala burada mı? Evet! Siz nasıl bir algı yaratmak istiyorsunuz? Hala burada ve yazıyor eee ? yahu kovsam yazmaz, atsam yazamaz, hala burada bu nasıl kovulma?
Burada babasına yarım akıllı haline bir gönderme yapıp X grubuna oy verenlerin akılı da böyle gel git diyen biri ceza alır. Burada verilen mesajı alması gerekenler alıp şikayet etmiş.