- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
Çünkü hiç kimse globalde ne olup bittiğinin farkında dahi değil buna daha önceki kafa yapısı aynı işleyen ben de dahil.Yorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.
Bakın millet ittifakı nedir nasıl olur bilinmiyorYorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.
Kendi siyasi görüşünü benimsemeyen insanlara,terörist seviciler diyenlere az bile beğenmedim butonu.Keşke başka butonlarda olsa da,yok işte.Yorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.
Trt kanalınada millet ittifakı çıkarttı demi,pardon mektubuda onlar okutmuştu açın gözünüzü biraz lütfen.Tabii ki Cumhur İttifakı...Terörist sevicilerle işim olmaz
Avrupa ile Türkiye'yi nasıl karşılaştırırsınız ki,arada korkunç farkı göremiyorsunuz herhalde.Lütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk..
Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
Konu saygısızlık değil ki,kim neye verirse versin yaşananları görememek sadece.Yorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.
100 yıllık Cumhuriyet tarihinde bu kadar aşağılayıcı cümleler hiç kullanılmamıştı,ne acı değilmi benden değilsen teröristsin diye damga vuruluyor.Kendi siyasi görüşünü benimsemeyen insanlara,terörist seviciler diyenlere az bile beğenmedim butonu.Keşke başka butonlarda olsa da,yok işte.
Çok şey konuşulur da,yeri değil burası ablacığım.Lafta anlatamazsın bu zihniyete,çünkü beyinleri fena halde yıkanmış100 yıllık Cumhuriyet tarihinde bu kadar aşağılayıcı cümleler hiç kullanılmamıştı,ne acı değilmi benden değilsen teröristsin diye damga vuruluyor.
Nasıl bu kadar objektif olunur hiç bilmiyorum,insanlar yaşanan olaylardan ders çıkarmaları lazım diyecemde oda olmuyor işte.Takım tutar gibi parti tutulursa böyle oluıyor,hatasınıda vuracan,herşeyiyle kabul etmek manasız.Çok şey konuşulur da,yeri değil burası ablacığım.Lafta anlatamazsın bu zihniyete,çünkü beyinleri fena halde yıkanmış.
İnşallah,maşallah,dış güçler.Ben vicdanım çok rahat bir şekilde gidip oyumu kullanacağım.Nasıl bu kadar objektif olunur hiç bilmiyorum,insanlar yaşanan olaylardan ders çıkarmaları lazım diyecemde oda olmuyor işte.Takım tutar gibi parti tutulursa böyle oluıyor,hatasınıda vuracan,herşeyiyle kabul etmek manasız.
Benim vicdanımda öyle rahatım..İnşallah,maşallah,dış güçler.Ben vicdanım çok rahat bir şekilde gidip oyumu kullanacağım.
Terörist: BEN NE ALAKATabii ki Cumhur İttifakı...Terörist sevicilerle işim olmaz
İlk cümlelerinize arkadaşlarım gerekli cevabı vermiş. Bu sıkıntılı günleri bu kafayla aşabileceğinizi sanmanız komik. Sizsiz aşacağız. Siz a haber izleyip misvak okumaya devam edin.Lütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk..
Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
Bekleyin ne acele ediyorsunuz aday belli olacak elbette.6 akıl bir olup, bı kişi çıkaramadı. CHP ye oy verenler kime oy vereceksiniz? Daha aday yok? Bu adamlarda öyle bir kitle var ki, bidon koy oy veriyor ...
Ne diyebilirim ki, bende harika bi muhalefet isterdim. Bende yureklice oy verebilmek isterdim. Bırakın 6 li ittifakı, parti içinde birbirini öğüten siyasetçilere oy vermeyi düşünmek, bana çok akla yakın gelmiyor. Ortada aday olmadan boşluğa oy verecek olmak, bana İronik geliyor. Ona güldüm.
Ötekine karşı bidona oy vermek de mantıklı aslında. Bidon daha iyi6 akıl bir olup, bı kişi çıkaramadı. CHP ye oy verenler kime oy vereceksiniz? Daha aday yok? Bu adamlarda öyle bir kitle var ki, bidon koy oy veriyor ...