Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
işte asıl siz o kadar at gözlüklüsünüz ve bilmediğiniz sadece fikir yürütmek için yorum yazıyorsunuz belli ki
aydınlatayım istanbulla alakam yok ama orda her kim işinden edildiyse hangi partiden olursa olsun ekmek bulamasın edenler
o çıkartılan 2bin kişinin yerine 4 bin alındı bile :)
içerde ki arkadaşlarım memur hanımefendi onlar en fazla sürülebilir bilmiyorsanız öğrenin memur yüz kızartıcı suç işlemezse işinden edilemez edilse de haklılığını ispat eder döner onları yasa koruyor

Ah demek ki şişirilmiş bi alım olmuş. Ve sanırım yerinize de 4 yıllık elektrik elektronik mezunu işsiz bi kardeşimiz alımmışbelediyeler babamızın bakkal dükkanı değildir. Hele ki bi firma belediyeden iş aldı diye oraya kazık çakacak kadar babamızın dükkanı hiç değildir. Ama anladım sizi siz de tarafsızsınız

Valla bu insanlarda gram akıl yok. Ne zman ki ülkemde toplum olma bilinci oluşur, işte o zman güzel şeyler olacak inşallah
Ya sanki o maaşla ömür boyu maddi rahatlık içinde çalışmadan yaşayabilecekler.

Öyle bir şey olmayacak. Bu tip insanlar hep var olacak.

4 bin alınmış öyle mi. Yahu buna ancak sabah akşam a haber beyin yıkama seanları alanlar inanır. Böyle birsey olacak olsa hükümet neler yapmazdı mis gibi koz gecmiş eline daha ne? Ama sizin bildiğinizi hükümet bilmeyebirse tabi olabilr

sanırm beraber girdik şişirilmiş alım olduğunu benden iyi biliyorsunuz bnim işim de görev tanımı zaten 2 yıllık mezun yapabilirdi 4 yıllık işsiz kardeşlerimizin 1 tanesi benle mi kurtuldu ne mutlu bir taraf üzülsün bir taraf çok mutlu olsun babamın dükkanı diye girmedim ama anlamıyorusnuz işinizi layığı ile yaparken çıkarılmak duygusu nedir umarım tatmazsınız
bu arada yerime gelen kişiyi söyleyim size ben büyükşehirdeydim buranın chpli ilçe belediye başkanının (eski mafya şuan görevden alınan) onun halası ve nasıl kılıf buldularsa makine teknisyeni
elektrik ekibinin başına verilen bir mak TEKNİSYENİ
gerçekten işin ehline vermişler

Bu arada EYT'den faydalanacak olup EYT yasası çıkması ile oyunun rengi değişecek olan varmi ki?
Banim annem emekli olacak ama oyunu etkilemeyecek.
Babam mesela 9 bin prim olmasına rağmen yaş yüzünden fazla çalıştı nerde adalet?

E bunu kanıtlayın. A habere yazın hemen dibine kadar arastırir yayınlarlar. Neden yapmadınız ki?ciddi diyorum bakın ironi içermez.

e siz şişirilmiş kadroyu benden iyi biliyorsunuz ya siz nerden biliyorsunuz ?
ama ben 4 bin olduğunu sana ispat ederim NET
a haber tvm de var mı onu bile bilmem asla izlemem
ben hükümet taraftarı değilim ama size cevap olsun diye yazıyorum
Dün CB açıklama yaptı o videoyu eklemeye çalışacağım veya az araştırırsanız bulursunuz dünün haberi
Belediyeden tüm haksızca işinden çıkarılanlar tekrar yasal düzenlemeyle döenecek diye
demek her şeyin bir zamanı varmış :)

E bunu kanıtlayın. A habere yazın hemen dibine kadar arastırir yayınlarlar. Neden yapmadınız ki?ciddi diyorum bakın ironi içermez.
ben gazeteci değilim bulsun yapsın veya yapmışlardır büyük ihtimalle onu izleyenler zaten yine kendi yandaşı ne faydası var benim dememin veya yandaşı izledikten sonra
HAK varsa ortada ALLAH korur ve kimsenin hakkını kimseye bırakmaz

Atatürkün ilkeleri gibi din ve devlet işleri karistirilmamali asla şuan Allah diyerek insanların dini inancı somuruluyor.

Hangi ideolojide olursam olayım hangi partiyi desteklersem destekleyeyım bu dediğinize karsıyım.Ben saltanada yamanmaya çanakçılıga torpile rüşvete karsıyım. Ben gibi milyonlar var. Chpymiş akpymiş demez duruma karşı gelırız. Yanılıyorsunuz ama neden çünkü pragmatistsiniz.

Bi arkadaş vardı çıkarı için oy verenler var diyen M Msspinkie
aha işte sen örneksin buna
Çok yazık

Masum olan herkes kurtulur insallah ve hayatı bi düzene girer zaten kiz kardesim hukuk okuyor su dustugumuz durum asla yanlarina kalmayacak . psikolojik boyutunu ifade bile edemiyorum en son anneme kadının biri gülerek senin kocan da fetocuymus demisti kadini nerdeyse dövecektim.bizi böyle saçma sapan cahil insanların diline düşürdüler ya Allah bildiği gibi etsin.

Atatürkün ilkeleri gibi din ve devlet işleri karistirilmamali asla şuan Allah diyerek insanların dini inancı somuruluyor.
Laiklik ilkesi bu yüzden var ve çoğu insan laikliğin dinsizlik olduğunu düşünüyor bu ülkede.Bu seçim ya Cumhuriyet'in devamını sağlayacak,ya da bir saltanatın ortaya çıkışını doğuracak.Milli Egemenlik tek ortak noktamız olmalı ve bunu düşünerek sandıklara gitmeliyiz.

Tabi dönecek tabiiiğğ haksız rekabetle peşkeş çekilen ihaleler sonucu doldurulan işçi kardeşleriniz bir oy uğruna bu haysiyetsizliğe göz yumacak.

Malesef bunu dediğinde hemen malum kesim başlıyor dinsiz terörist vs.

Bi arkadaş vardı çıkarı için oy verenler var diyen M Msspinkie
aha işte sen örneksin buna
Çok yazık
Sen kim için oy veriyorsun kendi fikrin ideoljin yok mu
benim ki, çıkar değil hanımefendi ithamınıza dikkat edin
beni ekmeğimden edene oy verecek kadar aptal değilim
siz olabilirsiniz verebilirsiniz size yazık asıl at gözlüklü değilim ondan sizler at gözlüklüsnüz
muhalafeti beceremeyen bilmem kaç kere aynı adama kaybetmiş birini aday gösterip asıl ona oy verenler çıkarcı ve aklından şüphe duyduklarımdır
yazdım tekrar yazayım anlamıyorsunuz sanırım mevcut hükümete de oyum yok o da ülkem için tamam mı
Anladınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…