işte asıl siz o kadar at gözlüklüsünüz ve bilmediğiniz sadece fikir yürütmek için yorum yazıyorsunuz belli kiHepsi değil mi hepsi? Siz müslümansınız hani yalan söylemez iftira atmaz gözüyle görmedikce falan fistan ya. Nerden biliyorsunuz içerdeki arkadaslarınzı nasıl atılmadı madem ortak fikirlerdesiniz? Yine aynı zihniyet. Ya at gözlüğü de değil bu birebir körlük bakmaya tenezzül bile etmemek. Bin kişi istihdam edilecek yere 3 bin kişi alınırsa elbette ikibini ihraç edilir. Eline saglık Ekrem beyin ve danışmanlarının.
Ah demek ki şişirilmiş bi alım olmuş. Ve sanırım yerinize de 4 yıllık elektrik elektronik mezunu işsiz bi kardeşimiz alımmışhayat hikayemi yazmak zorunda değilim ama yaftanız uğruna bilin diye yazıyorum
ÇÜ mezunuyum Elektrik teknikeriyim o zaman şehrimde ki bir ELK firmasında çalışmaktaydım firmam Belediyeden iş aldı ve beni de teknik sorumlu olarak belediye elk ekibinin başına verdiler (bilginiz olmayabilir Belediyelerde teknik sınıf her zaman üstündür hatta teknisyen bile bazı 4 yıllık mezunlarından bile fazla maaş alır)
işe girdikten sonra çıkan Taşeron yasası ile birlikte KHK lı personel oldum kısacası vasfımda var bir fiil çalıştım hakkıyla ve hakkından fazla
yeterli cevap oldu mu bilmem ?
Valla bu insanlarda gram akıl yok. Ne zman ki ülkemde toplum olma bilinci oluşur, işte o zman güzel şeyler olacak inşallahVar abi var. Eyt den yararlanıp oyumu akpye vermezsem olmaz diyenler var.
Bu arada EYT'den faydalanacak olup EYT yasası çıkması ile oyunun rengi değişecek olan varmi ki?
Ya sanki o maaşla ömür boyu maddi rahatlık içinde çalışmadan yaşayabilecekler.Valla bu insanlarda gram akıl yok. Ne zman ki ülkemde toplum olma bilinci oluşur, işte o zman güzel şeyler olacak inşallah
İşte rüzga ne yöne eserse adı onlarınBen Müslümanım. Baş örtü takıyorum. Yarın hükumet değişse bazıları donu da çıkarıp sokağa çıkar, bunu biliyorum. Ordan geldim.
4 bin alınmış öyle mi. Yahu buna ancak sabah akşam a haber beyin yıkama seanları alanlar inanır. Böyle birsey olacak olsa hükümet neler yapmazdı mis gibi koz gecmiş eline daha ne? Ama sizin bildiğinizi hükümet bilmeyebirse tabi olabilrişte asıl siz o kadar at gözlüklüsünüz ve bilmediğiniz sadece fikir yürütmek için yorum yazıyorsunuz belli ki
aydınlatayım istanbulla alakam yok ama orda her kim işinden edildiyse hangi partiden olursa olsun ekmek bulamasın edenler
o çıkartılan 2bin kişinin yerine 4 bin alındı bile :)
içerde ki arkadaşlarım memur hanımefendi onlar en fazla sürülebilir bilmiyorsanız öğrenin memur yüz kızartıcı suç işlemezse işinden edilemez edilse de haklılığını ispat eder döner onları yasa koruyor
sanırm beraber girdik şişirilmiş alım olduğunu benden iyi biliyorsunuz bnim işim de görev tanımı zaten 2 yıllık mezun yapabilirdi 4 yıllık işsiz kardeşlerimizin 1 tanesi benle mi kurtuldu ne mutlu bir taraf üzülsün bir taraf çok mutlu olsun babamın dükkanı diye girmedim ama anlamıyorusnuz işinizi layığı ile yaparken çıkarılmak duygusu nedir umarım tatmazsınızAh demek ki şişirilmiş bi alım olmuş. Ve sanırım yerinize de 4 yıllık elektrik elektronik mezunu işsiz bi kardeşimiz alımmışbelediyeler babamızın bakkal dükkanı değildir. Hele ki bi firma belediyeden iş aldı diye oraya kazık çakacak kadar babamızın dükkanı hiç değildir. Ama anladım sizi siz de tarafsızsınız
Banim annem emekli olacak ama oyunu etkilemeyecek.Bu arada EYT'den faydalanacak olup EYT yasası çıkması ile oyunun rengi değişecek olan varmi ki?
E bunu kanıtlayın. A habere yazın hemen dibine kadar arastırir yayınlarlar. Neden yapmadınız ki?ciddi diyorum bakın ironi içermez.sanırm beraber girdik şişirilmiş alım olduğunu benden iyi biliyorsunuz bnim işim de görev tanımı zaten 2 yıllık mezun yapabilirdi 4 yıllık işsiz kardeşlerimizin 1 tanesi benle mi kurtuldu ne mutlu bir taraf üzülsün bir taraf çok mutlu olsun babamın dükkanı diye girmedim ama anlamıyorusnuz işinizi layığı ile yaparken çıkarılmak duygusu nedir umarım tatmazsınız
bu arada yerime gelen kişiyi söyleyim size ben büyükşehirdeydim buranın chpli ilçe belediye başkanının (eski mafya şuan görevden alınan) onun halası ve nasıl kılıf buldularsa makine teknisyeni
elektrik ekibinin başına verilen bir mak TEKNİSYENİ
gerçekten işin ehline vermişler
e siz şişirilmiş kadroyu benden iyi biliyorsunuz ya4 bin alınmış öyle mi. Yahu buna ancak sabah akşam a haber beyin yıkama seanları alanlar inanır. Böyle birsey olacak olsa hükümet neler yapmazdı mis gibi koz gecmiş eline daha ne? Ama sizin bildiğinizi hükümet bilmeyebirse tabi olabilr
ben gazeteci değilim bulsun yapsın veya yapmışlardır büyük ihtimalle onu izleyenler zaten yine kendi yandaşı ne faydası var benim dememin veya yandaşı izledikten sonraE bunu kanıtlayın. A habere yazın hemen dibine kadar arastırir yayınlarlar. Neden yapmadınız ki?ciddi diyorum bakın ironi içermez.
Atatürkün ilkeleri gibi din ve devlet işleri karistirilmamali asla şuan Allah diyerek insanların dini inancı somuruluyor.Dine her zaman saygım var abla,ateist değilim ama çok dindar da değilim.Çok dindar arkadaşlarım da var,ateist olanlar da.Ama bu siyasal İslam denen tam bir bataklık,dinle ve ya imanla alakadi yok.Tek derdi paradır bunların.
Hangi ideolojide olursam olayım hangi partiyi desteklersem destekleyeyım bu dediğinize karsıyım.Ben saltanada yamanmaya çanakçılıga torpile rüşvete karsıyım. Ben gibi milyonlar var. Chpymiş akpymiş demez duruma karşı gelırız. Yanılıyorsunuz ama neden çünkü pragmatistsiniz.ben gazeteci değilim bulsun yapsın veya yapmışlardır büyük ihtimalle onu izleyenler zaten yine kendi yandaşı ne faydası var benim dememin veya yandaşı izledikten sonra
HAK varsa ortada ALLAH korur ve kimsenin hakkını kimseye bırakmaz
Bi arkadaş vardı çıkarı için oy verenler var diyen M Msspinkiee siz şişirilmiş kadroyu benden iyi biliyorsunuz yasiz nerden biliyorsunuz ?
ama ben 4 bin olduğunu sana ispat ederim NET
a haber tvm de var mı onu bile bilmem asla izlemem
ben hükümet taraftarı değilim ama size cevap olsun diye yazıyorum
Dün CB açıklama yaptı o videoyu eklemeye çalışacağım veya az araştırırsanız bulursunuz dünün haberi
Belediyeden tüm haksızca işinden çıkarılanlar tekrar yasal düzenlemeyle döenecek diye
demek her şeyin bir zamanı varmış :)
Masum olan herkes kurtulur insallah ve hayatı bi düzene girer zaten kiz kardesim hukuk okuyor su dustugumuz durum asla yanlarina kalmayacak . psikolojik boyutunu ifade bile edemiyorum en son anneme kadının biri gülerek senin kocan da fetocuymus demisti kadini nerdeyse dövecektim.bizi böyle saçma sapan cahil insanların diline düşürdüler ya Allah bildiği gibi etsin.sasirdim butonuna ben bastım. Konunun sonunda Babanızın hapiste olmasına şaşırdım sadeceBenim tanıdığım bir öğretmen de faizsiz bankacılık diye muhafazakar kesime hitap eden, çiller - Erdoğan ve fetullahin açılışını yaptığı bankada tutuyormus birikimini , hem de yıllardir. 18- 25 aralıktan sonra da birikimini çekmek başka baska bankaya almak falan aklına bile gelmemis.
Eki Görüntüle 3186481
O da meslekten ihraç edildi. Sonra terör örgütüne finansal destek suçuyla yargılandı ama sanırım aklandi, birkac ay içinde cikti. Şimdi sadece haftada birkaç gün gidip imza veriyor.
umarım babanız da çıkar ve ilerleyen yıllarda iyi bir tazminat alır .
Gerçekten çok üzücü. Benim bahsettiğim kişi şimdi sgkli işte bile çalışamiyor. Bir ara kapıcılık yaptı, bir ara oto yıkama yaptı, bir ara restorantta getir götür yaptı. Kendi halinde saygın bir öğretmenken son 6 yıldır tabiri caizse hayatı ...
Laiklik ilkesi bu yüzden var ve çoğu insan laikliğin dinsizlik olduğunu düşünüyor bu ülkede.Bu seçim ya Cumhuriyet'in devamını sağlayacak,ya da bir saltanatın ortaya çıkışını doğuracak.Milli Egemenlik tek ortak noktamız olmalı ve bunu düşünerek sandıklara gitmeliyiz.Atatürkün ilkeleri gibi din ve devlet işleri karistirilmamali asla şuan Allah diyerek insanların dini inancı somuruluyor.
Tabi dönecek tabiiiğğ haksız rekabetle peşkeş çekilen ihaleler sonucu doldurulan işçi kardeşleriniz bir oy uğruna bu haysiyetsizliğe göz yumacak.e siz şişirilmiş kadroyu benden iyi biliyorsunuz yasiz nerden biliyorsunuz ?
ama ben 4 bin olduğunu sana ispat ederim NET
a haber tvm de var mı onu bile bilmem asla izlemem
ben hükümet taraftarı değilim ama size cevap olsun diye yazıyorum
Dün CB açıklama yaptı o videoyu eklemeye çalışacağım veya az araştırırsanız bulursunuz dünün haberi
Belediyeden tüm haksızca işinden çıkarılanlar tekrar yasal düzenlemeyle döenecek diye
demek her şeyin bir zamanı varmış :)
Malesef bunu dediğinde hemen malum kesim başlıyor dinsiz terörist vs.Laiklik ilkesi bu yüzden var ve çoğu insan laikliğin dinsizlik olduğunu düşünüyor bu ülkede.Bu seçim ya Cumhuriyet'in devamını sağlayacak,ya da bir saltanatın ortaya çıkışını doğuracak.Milli Egemenlik tek ortak noktamız olmalı ve bunu düşünerek sandıklara gitmeliyiz.
Sen kim için oy veriyorsun kendi fikrin ideoljin yok mu