- 23 Aralık 2012
- 7.169
- 47.124
Eşim isterse bugün faydalanıyor. Ama neden emekli olup bit kadar maaşla ac kalmayı istesin ki. Çalısacak yettiğince.Bu arada EYT'den faydalanacak olup EYT yasası çıkması ile oyunun rengi değişecek olan varmi ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim isterse bugün faydalanıyor. Ama neden emekli olup bit kadar maaşla ac kalmayı istesin ki. Çalısacak yettiğince.Bu arada EYT'den faydalanacak olup EYT yasası çıkması ile oyunun rengi değişecek olan varmi ki?
benim yazımda cb grubuna oy verecem diye bir ufak yer gösterinMaalesef iki gruba ayrıldık ama bakıyorum da zaten ciddi bi ayrışma için yeterli done ortada. Cb grubu salt kendi çıkarını düşünen aman ülke batmış eğitim köhneleşmiş, ülke hindistana dönmüş,ekonomi çökmüş umrunda dahi olmayan. Kendi yediği ekmekten gayrısı umrunda olmayan ben toksam devletim bana bakıyorsa yeter mantıksızlıgında olan pragmatistler. Benim eşimin maaşı da dolgun evim arabam herşeyim var ama ne çare ben canım ülkemi düşünüyorum yavrularımızın gelecegnı düşünüyorum. Eğitimdeki bu yozlaşmayı içi boşluğu düşünüyorum karar verirken, ülkemde kendisi zar zor gecinirken vergisiyle suriyelileri afganları besleyip onlardan oy bekleyenleri defetmek istiyorum. Kısacası vatanıma gelecek nesle böyle hizmet etmek istiyorum.
chp yi neden elestireyim mevcut yonetimde onlar mi var?Biz şeffafız hiçbir konuda sıkıntı yok rahatça konuşabiliriz evet önce açılım yapılmak istendi iyilikle yola gelineceğini düşünen bir akil adamlar grubu vardı belki hatırlarsınız onların fikriydi bu ..
Bütün partileri eşit uzaklıktayım derken keşke biraz da Chp'yi eleştirebilseydiniz çünkü Diyarbakır annelerini bir kere bile uğramadı Kılıçdaroğlu zaten hepsi Demirtaş dışarı çıksın istiyor keşke biraz da onlardan duyduğunuz rahatsızlığı dile getirseydiniz
Ben bizim oradan birini duydum 4 yıl önce hükümet benden zırnık alamaz diyordu şimdi Allah razı olsun diyormuşBu arada EYT'den faydalanacak olup EYT yasası çıkması ile oyunun rengi değişecek olan varmi ki?
arkadaş bana bankamatikçide dedi torpilli deİşte arkadaşta diyor ki; sen nasıl şimdi böyle kesin konuşuyorsan sen işe girdiğinde de diğerleri "bu kesin AKP'li ondan işe alındı" diye düşünüyor diyor.
Yada yüzlerce bankamatik memuru belediyedeki. O bahsedilen bin kişinin büyük bir kısmı belediyeye gelmeyen maaş alanlardı.
Belediyenin parasıyla alının oraya buraya verilen sıra sıra dizili clioları unutmadık
para musluğu kapanınca böyle sesler yükselir
Hepsi değil mi hepsi? Siz müslümansınız hani yalan söylemez iftira atmaz gözüyle görmedikce falan fistan ya. Nerden biliyorsunuz içerdeki arkadaslarınzı nasıl atılmadı madem ortak fikirlerdesiniz? Yine aynı zihniyet. Ya at gözlüğü de değil bu birebir körlük bakmaya tenezzül bile etmemek. Bin kişi istihdam edilecek yere 3 bin kişi alınırsa elbette ikibini ihraç edilir. Eline saglık Ekrem beyin ve danışmanlarının.onu alanlar ve yapanlar düşünsün ben değilim
İşte milletimiz şunu anlamıyor hemen yaftayı yapıştırıp sende torpillsin sende bankamatikçisini yapıştırıyor sanki benle evde oturmuş gibi
İFTİRA hazır
her kişi kendinden sorumludur
o dedikleriniz her kurumda olduğu gibi burda da vardı ama emin olun çoğu da halen içeride çıkarılmadı çünkü bir insan işe gitmeyerek maaş alıyorsa düşünün o torpili işten çıkarmaya gücü yetmiyor ne oluyor o zaman vur güçsüze
yazımda da belirttim zaten bu işimize yara çalışır çalışmaz vasfı be veya değil bakmaksızın çıkartıldı onca insan
peki yerlerine alınan kura ile mi alındı ?
hepsi hepsi chp iyi ve maalesef hdpliler
çok iyi biliyorum içeride halen arkadaşlarım var
Yanlış mı yanlış. Ama ilk kez görmüş gibi şaşırmanız da ilginç. Belediyeler 37 yaşındayım kendimi bildim bileli en çok torpille döndüğü kurumdu. Sizin çalıştığınız dönemde de herkes akpli mhpliydi. Size dokununca mızıyorsunuz da öncesinde de böyle torpiller olmadı mı? İlk kez yapılmış gibi şaşırmanız ilginç.onu alanlar ve yapanlar düşünsün ben değilim
İşte milletimiz şunu anlamıyor hemen yaftayı yapıştırıp sende torpillsin sende bankamatikçisini yapıştırıyor sanki benle evde oturmuş gibi
İFTİRA hazır
her kişi kendinden sorumludur
o dedikleriniz her kurumda olduğu gibi burda da vardı ama emin olun çoğu da halen içeride çıkarılmadı çünkü bir insan işe gitmeyerek maaş alıyorsa düşünün o torpili işten çıkarmaya gücü yetmiyor ne oluyor o zaman vur güçsüze
yazımda da belirttim zaten bu işimize yara çalışır çalışmaz vasfı be veya değil bakmaksızın çıkartıldı onca insan
peki yerlerine alınan kura ile mi alındı ?
hepsi hepsi chp iyi ve maalesef hdpliler
çok iyi biliyorum içeride halen arkadaşlarım var
Nasıl girdiniz yahu hangi ünv hangi bölüm? Hangi sınavlardan bilmem kaç kişiyi eleyerek gectınız?arkadaş bana bankamatikçide dedi torpilli de
Abi ben işe girdiğimde belediye chpli, bir başkanın vekillik yaptığı bir belediyeydi :)
benim yazımda cb grubuna oy verecem diye bir ufak yer gösterin
sizin kıstasınızla Mİ alınca ülke şaha mı çıkacak oluyor ?
veya ben mevcut düzen devam etsin diye mi yazdım ?
dediklerinize tabi ki katılıyorum geleceğim ve çocuklarım için en en hayırlısı olsun diliyorum
beni ekmeğimden işimden gücümden edenlere de oy verecek kadar aptal salak değilim
isteyen istediğine verir isteyen istediğine vermez
dediğim gibi evet şahsi fikrim ve meselem
K Kazen abi mümkünse ankete boş oy veya diğer seçeneği de ekleyelim
İstanbul’da Ekrem imamoğlundan önce CHP mi vardı büyükşehirde? İlçe belediyesinden bahsediyorsanız neden CHP’li CHP’linin kadrosuna ellesin.arkadaş bana bankamatikçide dedi torpilli de
Abi ben işe girdiğimde belediye chpli, bir başkanın vekillik yaptığı bir belediyeydi :)
Ben bizim oradan birini duydum 4 yıl önce hükümet benden zırnık alamaz diyordu şimdi Allah razı olsun diyormuş
Ama eyt çıktı diye hükümete vermeyecek de var
arkadaş bana bankamatikçide dedi torpilli de
Yani Buda oluyor ki o iki milyon içinde muhakkak rengini değiştiren olacakTam sorum buydu :) 2 milyon oydan bahsediyoruz
hayat hikayemi yazmak zorunda değilim ama yaftanız uğruna bilin diye yazıyorumNe mezunusuz?hangi bölüm hangi ünv? Belediyedeki konumunjz neydi? Ve hangi sınavlardan gecerek alınmiştınjz?
Örnek versene kardeşim islamla inanclarla dalga geçilen şey nedir.. misal bademlenerek cennete gidecegine inanan koyunla dalga geçmişim bu mu.. yada bir kula peygamber sıfatı yükleyecek derecede inanan tapan, hatta hz bile diyerek islama asıl hakaret edip günaha giren mal ile dalga geçmişim bumu.. bu tipler inançlı biz dinsiziz degil mi.. biz kula laf ediyoruz siz islama edilmiş gibi iftira ediyorsunuz.. sayın çok inançlı bağyan.. bir kere islamı bu kadar düşünseniz bu kadar inançlı olsanız kendini neredeyse peygamber ilan eden birinin ardından bayrak sallamazdınızUtan kelimesi size iade bdv konularında insanlar neden banlanıyor din konusu yüzünden??
ben en çok eyt ile emekli olmayi beklerken yarı yariya maaşı düsecek insanlar emekli olacak mı gercekten, emekli olup sigortasiz islerde calismaya devam edeceklermi, veya emekli olanlarin yerine bu sartlarda is verenler tekrar işci almayi düşünecek mi onu merak ediyorum.Bu arada EYT'den faydalanacak olup EYT yasası çıkması ile oyunun rengi değişecek olan varmi ki?
ben nerde istanbul yazdım :) alakam bile yokİstanbul’da Ekrem imamlığından önce CHP mi vardı büyükşehirde? İlçe belediyesinden bahsediyorsanız neden CHP’li CHP’linin kadrosuna ellesin.
Akpli de akpliye ellemiyor.ben nerde istanbul yazdım :) alakam bile yok
evet chpli chpliyi ellemz doğrusun
Var abi var. Eyt den yararlanıp oyumu akpye vermezsem olmaz diyenler var.Tam sorum buydu :) 2 milyon oydan bahsediyoruz