Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
benim yazımda cb grubuna oy verecem diye bir ufak yer gösterin
sizin kıstasınızla Mİ alınca ülke şaha mı çıkacak oluyor ?
veya ben mevcut düzen devam etsin diye mi yazdım ?
dediklerinize tabi ki katılıyorum geleceğim ve çocuklarım için en en hayırlısı olsun diliyorum
beni ekmeğimden işimden gücümden edenlere de oy verecek kadar aptal salak değilim
isteyen istediğine verir isteyen istediğine vermez
dediğim gibi evet şahsi fikrim ve meselem

K Kazen abi mümkünse ankete boş oy veya diğer seçeneği de ekleyelim

chp yi neden elestireyim mevcut yonetimde onlar mi var?
yönetime gelir ise işime gelmeyen hoslanmadigim bir sey olursa onuda elestiririm, suan yonetimde olmayan tam olarak karar verme, verilen kararlari etkileme yetkisi bile olmayan insanin ne yaptigi çokda umrumda degil.
e surekli akiller bunu dedi, fetoculer bunu dedi soyleyken boyle oldu, boyleyken boyle oldu.
mevcut yonetimdeki herkes sütten çıkmis ak kasik surekli kandiriliyorlar.
ilk okul cocugu gibi ogretmenim akiller sacimi cekti uhuhuhu diyerek ulkemi yonetilir?
fetoculer boyle yapti biz yapmadik, akiller boyle dedi ondan olmadi.
arkadasim suan yonetimdeki partiler red oyu verse musluktan su akmaz evlerde hala akiller sunlar bunlar.
kim secti bu akilleri neden akil adamlara ihtiyac duyuldu?
deney tupumuyuz ya biz toplum olarak ?
afgan suriyeli kayniyo heryer, benim yiyemedigim pastirmayi benim verdigim vergiyle yasayan suriyeli yiyo e bu hangi akilin fikri.
size bir suru sey soruyorum takilmissiniz bozuk plan gibi chp hdp teroristler demirtas bilmem ne.
ben ekmegi neden 5 liraya aliyorum bana onu aciklarmisiniz?
ben neden aldigim maasla gecinemiyorum, ben neden bir pantolon almak icin kirk kez dusunuyorum makarna seker un yag gibi bir evin temel ihtiyaclari olan gidalari bile alabilmek icin gunlerce calismak zorunda kaliyorum da yinede alirken zorlaniyorum size bunlari soruyorum ben.
benim gundemim a parti b parti c parti degil partilerde umrumda degil.
iciniz soguyacaksa soyleyeyim kilicdaroglu chp nin basina gelmis en buyuk hezimettir bence.
iciniz rahatlayacaksa gonlumun cumhur baskani adayinin mansur yavas oldugunuda soyleyeyim, gecsin savundugunuz partiye cumhur baskani adayiyim desin vereyim oyumu mesela ben partizan degilim.
benim derdim çocuklar, et yiyemeyen isinamayan meyve yiyemeyen ustune bir sicak kaban ayagina bir corap giyemeyen kendi milletimin cocuklari.
atanamayan cebinde 3 lirayla kendini asan ögretmenler, cocuklarinin eline fon makinesi tutusturup kendini asan anne.
anlatabildim mi hayata tamamen farkli gozlerle bakiyoruz.
hic bir zaman gozum kapali bir parti baskanini savunmayacagim siz gibi ve bu düzenide kabul etmeyeceğim.

Bu arada EYT'den faydalanacak olup EYT yasası çıkması ile oyunun rengi değişecek olan varmi ki?
Ben bizim oradan birini duydum 4 yıl önce hükümet benden zırnık alamaz diyordu şimdi Allah razı olsun diyormuş

Ama eyt çıktı diye hükümete vermeyecek de var

İşte arkadaşta diyor ki; sen nasıl şimdi böyle kesin konuşuyorsan sen işe girdiğinde de diğerleri "bu kesin AKP'li ondan işe alındı" diye düşünüyor diyor.
arkadaş bana bankamatikçide dedi torpilli de
Abi ben işe girdiğimde belediye chpli, bir başkanın vekillik yaptığı bir belediyeydi :)

Bana belediye demeyin öyle şeyler anlatirim ki aklınız kaçar gider bir kısmın keyfi çok yerinde ve tabiki de bu düzenin bozulmasını istemiyor ama hepsinin hesabı sorulacak biliyorum

Hepsi değil mi hepsi? Siz müslümansınız hani yalan söylemez iftira atmaz gözüyle görmedikce falan fistan ya. Nerden biliyorsunuz içerdeki arkadaslarınzı nasıl atılmadı madem ortak fikirlerdesiniz? Yine aynı zihniyet. Ya at gözlüğü de değil bu birebir körlük bakmaya tenezzül bile etmemek. Bin kişi istihdam edilecek yere 3 bin kişi alınırsa elbette ikibini ihraç edilir. Eline saglık Ekrem beyin ve danışmanlarının.

Yanlış mı yanlış. Ama ilk kez görmüş gibi şaşırmanız da ilginç. Belediyeler 37 yaşındayım kendimi bildim bileli en çok torpille döndüğü kurumdu. Sizin çalıştığınız dönemde de herkes akpli mhpliydi. Size dokununca mızıyorsunuz da öncesinde de böyle torpiller olmadı mı? İlk kez yapılmış gibi şaşırmanız ilginç.

Ablam işte kimseyi bence önyargi ile sınıflandırmayalım. Söylediklerin %100 gerçek ama bunu söylemek kimsenin işine gelmez. Yani dile getirirsen sana da derler ki sende AKP furyasında mi işe girdin. Burada sorun seçim öncesi oy vaadi ile kurumları personel ile şişirenlerde. Bu her yerde aynıdır, arada suçsuzlar da kaynar gider.

arkadaş bana bankamatikçide dedi torpilli de
Abi ben işe girdiğimde belediye chpli, bir başkanın vekillik yaptığı bir belediyeydi :)
İstanbul’da Ekrem imamoğlundan önce CHP mi vardı büyükşehirde? İlçe belediyesinden bahsediyorsanız neden CHP’li CHP’linin kadrosuna ellesin.

Ne mezunusuz?hangi bölüm hangi ünv? Belediyedeki konumunjz neydi? Ve hangi sınavlardan gecerek alınmiştınjz?
hayat hikayemi yazmak zorunda değilim ama yaftanız uğruna bilin diye yazıyorum
ÇÜ mezunuyum Elektrik teknikeriyim o zaman şehrimde ki bir ELK firmasında çalışmaktaydım firmam Belediyeden iş aldı ve beni de teknik sorumlu olarak belediye elk ekibinin başına verdiler (bilginiz olmayabilir Belediyelerde teknik sınıf her zaman üstündür hatta teknisyen bile bazı 4 yıllık mezunlarından bile fazla maaş alır)
işe girdikten sonra çıkan Taşeron yasası ile birlikte KHK lı personel oldum kısacası vasfımda var bir fiil çalıştım hakkıyla ve hakkından fazla
yeterli cevap oldu mu bilmem ?

Utan kelimesi size iade bdv konularında insanlar neden banlanıyor din konusu yüzünden??
Örnek versene kardeşim islamla inanclarla dalga geçilen şey nedir.. misal bademlenerek cennete gidecegine inanan koyunla dalga geçmişim bu mu.. yada bir kula peygamber sıfatı yükleyecek derecede inanan tapan, hatta hz bile diyerek islama asıl hakaret edip günaha giren mal ile dalga geçmişim bumu.. bu tipler inançlı biz dinsiziz degil mi.. biz kula laf ediyoruz siz islama edilmiş gibi iftira ediyorsunuz.. sayın çok inançlı bağyan.. bir kere islamı bu kadar düşünseniz bu kadar inançlı olsanız kendini neredeyse peygamber ilan eden birinin ardından bayrak sallamazdınız

Bu arada EYT'den faydalanacak olup EYT yasası çıkması ile oyunun rengi değişecek olan varmi ki?
ben en çok eyt ile emekli olmayi beklerken yarı yariya maaşı düsecek insanlar emekli olacak mı gercekten, emekli olup sigortasiz islerde calismaya devam edeceklermi, veya emekli olanlarin yerine bu sartlarda is verenler tekrar işci almayi düşünecek mi onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…