oy verecem demedim dönecem de demedim ama haklarını versinler tabii isteyen döner isteyen dönmezTabi dönecek tabiiiğğ haksız rekabetle peşkeş çekilen ihaleler sonucu doldurulan işçi kardeşleriniz bir oy uğruna bu haysiyetsizliğe göz yumacak.
Ya zaten şu zihniyet eger dindarsa imanlıysa ben dinsizim kardeşim, muhalet olmak eleştirmek terörizmse evet anarşistim kardeşim. Vallahi billahi tillahi bıktık madur edebiyatından, aman din elden gidiyorculardan, terörü destekliyorculardan ay gına geldi.Malesef bunu dediğinde hemen malum kesim başlıyor dinsiz terörist vs.
Bu durumda ülkenin yarısı terörist,vatan haini,dinsiz,imansız.Bütün anlamların ve değerlerin içini boşalttılar çünkü.Kimse siyasal tercihlerimden dolayı imanımı ve vatan sevgimi sorgulayamaz.Malesef bunu dediğinde hemen malum kesim başlıyor dinsiz terörist vs.
Tabi nerden bileyim peşgeş çekilmiş ihaleyle haksız yere gırdıgmı? Ama cıkarılırken bi düşünürüm hımm demekki firmaya haksız rekabet üsulsüzlükle is verilmiş tek tek ayıklayacak değiller ya.Ben döner firmamdan hesap sorarım sizi ekmeğinizden eden onlar.oy verecem demedim dönecem de demedim ama haklarını versinler tabii isteyen döner isteyen dönmez
ya Allah için firman sana git şurda çalış diyor aa yok gidemem bura belediye şişirilmiş kadroyla beni alıyorsunuz der gitmez kimse dimi topukları popolarına vura vura giderler sende dahil
Cık sizin dilinizi anlamam mümkün değilSen kim için oy veriyorsun kendi fikrin ideoljin yok mu
benim ki, çıkar değil hanımefendi ithamınıza dikkat edin
beni ekmeğimden edene oy verecek kadar aptal değilim
siz olabilirsiniz verebilirsiniz size yazık asıl at gözlüklü değilim ondan sizler at gözlüklüsnüz
muhalafeti beceremeyen bilmem kaç kere aynı adama kaybetmiş birini aday gösterip asıl ona oy verenler çıkarcı ve aklından şüphe duyduklarımdır
yazdım tekrar yazayım anlamıyorsunuz sanırım mevcut hükümete de oyum yok o da ülkem için tamam mı
Anladınız mı
Yahu ne parlementosu ne laik düzeni ne cumhuriyeti. Rejime, sisteme, düzene karsılar net. İykk hele o cemaat tipleri sakal cübbe fesCık sizin dilinizi anlamam mümkün değil
Seni ekmeğinden edenlerle savaş diren o başka mevzu
ama mevcut düzenin gelişmesi ve parlamenter sistemi istemiyorsan anlaşmamız çok güç zaten
ne demişim de neye karşısınHangi ideolojide olursam olayım hangi partiyi desteklersem destekleyeyım bu dediğinize karsıyım.Ben saltanada yamanmaya çanakçılıga torpile rüşvete karsıyım. Ben gibi milyonlar var. Chpymiş akpymiş demez duruma karşı gelırız. Yanılıyorsunuz ama neden çünkü pragmatistsiniz.
Ben buna diğer yazımda cevap verdm. Yine bilemediniz . Acıkcası bekledıgım sınav kpss puanı ve mülakattıne demişim de neye karşısın
nerde yamanmışım çanak tutmuşum siz neyi okuyor cevaplıyorsunuz
tabii siz umdunuz ki karşınızda düz lise mezunu torpille bel. girmiş çalışmamış çıkartılınca vıyaklamış biri
Hiç kusura bakmayın
Kimseye hakkımı yedirmem 8 sene hizmet verdim gurur duyuyorum kendimle çok şey öğrendim çok şey kattı bana çok şeyde kattım şehrime işçilikten solayı dosyalarda imzam yok ama elk ile alakalı her işinde emeğim var
sokaklarda yürüyünce şurda da şunu biz yaptık diyorum
Çocuklarıma gösteriyorum layığı ile kamuda çalıştım her zaman kamu yararını gözeterek
hakkımı kimseye asla yedirmem bunun için HAKlıyım çünkü
İnşallah yolumuz uzunYahu ne parlementosu ne laik düzeni ne cumhuriyeti. Rejime, sisteme, düzene karsılar net. İykk hele o cemaat tipleri sakal cübbe feshani bu sisteme ait değilim diyor kendince. Yahu suriyeliler de bu sisteme ait değil bak Türkiye Cumhuriyetinin totusunu yalıyorlar off nasıl bi cehaletle savaş halindeyiz işimiz zor ama napalım gençliğimiz var
işte o kadar bilgisizsiniz ki ama ben öğretirim size canınızı sıkmayın Firmalar ihalelere girer açık ihale olur yaklaşık maliyete en yakın veren alırTabi nerden bileyim peşgeş çekilmiş ihaleyle haksız yere gırdıgmı? Ama cıkarılırken bi düşünürüm hımm demekki firmaya haksız rekabet üsulsüzlükle is verilmiş tek tek ayıklayacak değiller ya.Ben döner firmamdan hesap sorarım sizi ekmeğinizden eden onlar.
asıl siz bilmiyorsunuz o dedikleriniz memurdurBen buna diğer yazımda cevap verdm. Yine bilemediniz . Acıkcası bekledıgım sınav kpss puanı ve mülakattı
Tamam siz biliyorsunuz, ben acık ihalelerin önceden yandaş firmalara miktar bildirildiğini hatta karsılık olarak güzel paralar yendiğni bilmiyorum. Ha biliyorsam da nerden bilebilirim tabi yemişimdir falan filanişte o kadar bilgisizsiniz ki ama ben öğretirim size canınızı sıkmayın Firmalar ihalelere girer açık ihale olur yaklaşık maliyete en yakın veren alır
sanırım usulsüzlük o kadar normal ki sizde herkesi herşeyi öyle biliyorsunuz bu bir
2. sizi yine öğreteyim ben size 2018 1 nisan itibariyle mahalli idare (belediyeler oluyor ) çalışan tüm firma (taşeron) elemanları KHK yasası ile sözde kadroya geçirilmiş ve firma ile ilişiği kesilmiştir
kısacası hesap soracağım bir firma yok devlet var
ben mevcut düzen devam etsin demedim siz istediğiniz yöne çekin anlamak istediğiniz gibi işinize geldiği gibi ama bana bir daha çıkarcı demeyin üslubunuza dikkat edin lütfenCık sizin dilinizi anlamam mümkün değil
Seni ekmeğinden edenlerle savaş diren o başka mevzu
ama mevcut düzenin gelişmesi ve parlamenter sistemi istemiyorsan anlaşmamız çok güç zaten
Evet o kadar hak hukuk falan deyince sözleşmeli memur oldugnuzu varsaymıstım o bile değilmişsiniz.asıl siz bilmiyorsunuz o dedikleriniz memurdur
Memurluk aşamaları yani ama belediyelerde sadece memur, olmaz sözleşmeli memur, Kadrolu işçi, KHKlı işçi,Mevsimlik işçi Müteahit elemanı çalışabilir
okey
siz bilmiyorsunuz inşallah anlıyorsunuzdur birşey öğretbilirsem ne mutlu :)
Tamam en çıkarcı benim tüm haklarımı istiyorum çünküben mevcut düzen devam etsin demedim siz istediğiniz yöne çekin anlamak istediğiniz gibi işinize geldiği gibi ama bana bir daha çıkarcı demeyin üslubunuza dikkat edin lütfen
kusura bakma kocaman firmanın genel müdürüne de çıkıp siz usulsüzlük mü yaptınız nasıl aldınız diye de sorup adam hakkıyla aldıysa da kendimi kötü göstermediğim içinTamam siz biliyorsunuz, ben acık ihalelerin önceden yandaş firmalara miktar bildirildiğini hatta karsılık olarak güzel paralar yendiğni bilmiyorum. Ha biliyorsam da nerden bilebilirim tabi yemişimdir falan filanmelih götcek akrabam olur ondan öğrendim
Biz tüm halkımızın cıkarlarını gözeterek oy verecegız vermeyenlerın cıkarını da gözetecegız. Neden çünkü vatanseverizTamam en çıkarcı benim tüm haklarımı istiyorum çünkü
Senin de hesap soracağın devlet istiyorum adam gibi yargı istiyorum
Evet ben çıkarcıyım saygılar
ya bak o kadar hak yememişimEvet o kadar hak hukuk falan deyince sözleşmeli memur oldugnuzu varsaymıstım o bile değilmişsiniz.