Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Tabi dönecek tabiiiğğ haksız rekabetle peşkeş çekilen ihaleler sonucu doldurulan işçi kardeşleriniz bir oy uğruna bu haysiyetsizliğe göz yumacak.
oy verecem demedim dönecem de demedim ama haklarını versinler tabii isteyen döner isteyen dönmez
ya Allah için firman sana git şurda çalış diyor aa yok gidemem bura belediye şişirilmiş kadroyla beni alıyorsunuz der gitmez kimse dimi topukları popolarına vura vura giderler sende dahil

Malesef bunu dediğinde hemen malum kesim başlıyor dinsiz terörist vs.
Ya zaten şu zihniyet eger dindarsa imanlıysa ben dinsizim kardeşim, muhalet olmak eleştirmek terörizmse evet anarşistim kardeşim. Vallahi billahi tillahi bıktık madur edebiyatından, aman din elden gidiyorculardan, terörü destekliyorculardan ay gına geldi.

Tabi nerden bileyim peşgeş çekilmiş ihaleyle haksız yere gırdıgmı? Ama cıkarılırken bi düşünürüm hımm demekki firmaya haksız rekabet üsulsüzlükle is verilmiş tek tek ayıklayacak değiller ya.Ben döner firmamdan hesap sorarım sizi ekmeğinizden eden onlar.

Cık sizin dilinizi anlamam mümkün değil
Seni ekmeğinden edenlerle savaş diren o başka mevzu
ama mevcut düzenin gelişmesi ve parlamenter sistemi istemiyorsan anlaşmamız çok güç zaten

ama mevcut düzenin gelişmesi ve parlamenter sistemi istemiyorsan anlaşmamız çok güç zaten
Yahu ne parlementosu ne laik düzeni ne cumhuriyeti. Rejime, sisteme, düzene karsılar net. İykk hele o cemaat tipleri sakal cübbe feshani bu sisteme ait değilim diyor kendince. Yahu suriyeliler de bu sisteme ait değil bak Türkiye Cumhuriyetinin totusunu yalıyorlaroff nasıl bi cehaletle savaş halindeyiz işimiz zor ama napalım gençliğimiz var

ne demişim de neye karşısın
nerde yamanmışım çanak tutmuşum siz neyi okuyor cevaplıyorsunuz
tabii siz umdunuz ki karşınızda düz lise mezunu torpille bel. girmiş çalışmamış çıkartılınca vıyaklamış biri
Hiç kusura bakmayın
Kimseye hakkımı yedirmem 8 sene hizmet verdim gurur duyuyorum kendimle çok şey öğrendim çok şey kattı bana çok şeyde kattım şehrime işçilikten solayı dosyalarda imzam yok ama elk ile alakalı her işinde emeğim var
sokaklarda yürüyünce şurda da şunu biz yaptık diyorum
Çocuklarıma gösteriyorum layığı ile kamuda çalıştım her zaman kamu yararını gözeterek
hakkımı kimseye asla yedirmem bunun için HAKlıyım çünkü

Ben buna diğer yazımda cevap verdm. Yine bilemediniz . Acıkcası bekledıgım sınav kpss puanı ve mülakattı

İnşallah yolumuz uzun

işte o kadar bilgisizsiniz ki ama ben öğretirim size canınızı sıkmayın Firmalar ihalelere girer açık ihale olur yaklaşık maliyete en yakın veren alır
sanırım usulsüzlük o kadar normal ki sizde herkesi herşeyi öyle biliyorsunuz bu bir
2. sizi yine öğreteyim ben size 2018 1 nisan itibariyle mahalli idare (belediyeler oluyor ) çalışan tüm firma (taşeron) elemanları KHK yasası ile sözde kadroya geçirilmiş ve firma ile ilişiği kesilmiştir
kısacası hesap soracağım bir firma yok devlet var

Ben buna diğer yazımda cevap verdm. Yine bilemediniz . Acıkcası bekledıgım sınav kpss puanı ve mülakattı
asıl siz bilmiyorsunuz o dedikleriniz memurdur
Memurluk aşamaları yani ama belediyelerde sadece memur, olmaz sözleşmeli memur, Kadrolu işçi, KHKlı işçi,Mevsimlik işçi Müteahit elemanı çalışabilir
okey
siz bilmiyorsunuz inşallah anlıyorsunuzdur birşey öğretbilirsem ne mutlu :)

Tamam siz biliyorsunuz, ben acık ihalelerin önceden yandaş firmalara miktar bildirildiğini hatta karsılık olarak güzel paralar yendiğni bilmiyorum. Ha biliyorsam da nerden bilebilirim tabi yemişimdir falan filanmelih götcek akrabam olur ondan öğrendim

ben mevcut düzen devam etsin demedim siz istediğiniz yöne çekin anlamak istediğiniz gibi işinize geldiği gibi ama bana bir daha çıkarcı demeyin üslubunuza dikkat edin lütfen

Evet o kadar hak hukuk falan deyince sözleşmeli memur oldugnuzu varsaymıstım o bile değilmişsiniz.

ben mevcut düzen devam etsin demedim siz istediğiniz yöne çekin anlamak istediğiniz gibi işinize geldiği gibi ama bana bir daha çıkarcı demeyin üslubunuza dikkat edin lütfen
Tamam en çıkarcı benim tüm haklarımı istiyorum çünkü
Senin de hesap soracağın devlet istiyorum adam gibi yargı istiyorum
Evet ben çıkarcıyım saygılar

kusura bakma kocaman firmanın genel müdürüne de çıkıp siz usulsüzlük mü yaptınız nasıl aldınız diye de sorup adam hakkıyla aldıysa da kendimi kötü göstermediğim için
ben o zaman tazecik bir tkn. nerden bileyim belediyeyi ihaleyi usulsüzlüğü yeni yeriniz bura dediler gittik var olan işimi orda devam ettirdim bunun da suç olacağını da hiç bilemedim
Jeliboncu akrabana selam

Tamam en çıkarcı benim tüm haklarımı istiyorum çünkü
Senin de hesap soracağın devlet istiyorum adam gibi yargı istiyorum
Evet ben çıkarcıyım saygılar
Biz tüm halkımızın cıkarlarını gözeterek oy verecegız vermeyenlerın cıkarını da gözetecegız. Neden çünkü vatanseveriz

Evet o kadar hak hukuk falan deyince sözleşmeli memur oldugnuzu varsaymıstım o bile değilmişsiniz.
ya bak o kadar hak yememişim dimi bunu da hiç bir belediye hangi partili olursa olsun yapmıyor zaten ya
o bile olamadım işte düşün
ben işçiyim emeğimle hakkımla çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…