- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Cemaat olayina bende karşıyım ama giyim tarzlarina laf etmeyelim bence. Sen boyle diyince mini etekli gezenlere laf edenlerden bir farkin kalmıyorYahu ne parlementosu ne laik düzeni ne cumhuriyeti. Rejime, sisteme, düzene karsılar net. İykk hele o cemaat tipleri sakal cübbe feshani bu sisteme ait değilim diyor kendince. Yahu suriyeliler de bu sisteme ait değil bak Türkiye Cumhuriyetinin totusunu yalıyorlar off nasıl bi cehaletle savaş halindeyiz işimiz zor ama napalım gençliğimiz var
Proleterya dünyanın yapı taşıdır. Seviyorum işçi emekçi halkın kendisidir ne güzel. Umarım işini böyle hakkıyla yapan severek yapan işciler olsunya bak o kadar hak yememişimdimi bunu da hiç bir belediye hangi partili olursa olsun yapmıyor zaten ya
o bile olamadım işte düşün
ben işçiyim emeğimle hakkımla çalıştım
Ben herseyin dozunda olanını sevıyor ve destekliyorum arkadasım.Gereksiz acıklıga da tahammülüm yok cüppeli sakallıya da. Tesettürlü görüştüklerim de var ama çarşaflıları tamamen görüş acımdan cıkardım ve tabi cübbe feslileri de. Mis gıbı kapalılık varken ya da mis gibi yerinde bi acıklık varken aşırısı bana ben sistemi redediyorum algısı oluşturuyor ve ben de onları reddediyorum.Cemaat olayina bende karşıyım ama giyim tarzlarina laf etmeyelim bence. Sen boyle diyince mini etekli gezenlere laf edenlerden bir farkin kalmıyor
tşklerProleterya dünyanın yapı taşıdır. Seviyorum işçi emekçi halkın kendisidir ne güzel. Umarım işini böyle hakkıyla yapan severek yapan işciler olsunbak çiçek attım hadi
Olsun yinede cok seyapma sen bosver, isteyen istedigi gibi yasasin. Giyim tarzinin sistemi reddetme yada kabul etmekle alakasi yok bence zaten. Herkesi ayni kefeye koymaBen herseyin dozunda olanını sevıyor ve destekliyorum arkadasım.Gereksiz acıklıga da tahammülüm yok cüppeli sakallıya da. Tesettürlü görüştüklerim de var ama çarşaflıları tamamen görüş acımdan cıkardım ve tabi cübbe feslileri de. Mis gıbı kapalılık varken ya da mis gibi yerinde bi acıklık varken aşırısı bana ben sistemi redediyorum algısı oluşturuyor ve ben de onları reddediyorum.
Bi an ben şokOyum cumhura tabii ki.
20 sene içimizden geçtiler, çok şükür dediler.
Şimdi de ben yetmez, daha beter olsun, alacak ekmek bulamasın, taş üstünde taş kalmasın, sokaklara düşelim nefesimiz koksun da güçlü olanla devam ederiz mantığıyla, gerçekten(!) onlara oy vereceğim.
Yoo, ciddiyim, vereceğim.Bi an ben şokünlemi görene kadar
Aklım bir çelindi şu an ben de mi versem sürünsek diyeYoo, ciddiyim, vereceğim.
Bir dayı sokak röportajında aynen şöyle diyor ‘yetmedi bunlara nefesi kokmak, .okunda boğulsunlar’.
Uzun zamandır kafa yapım bu, yetmiyor yetmez çünkü.
Açlıktan ölmeden kimseye yetmez!
tatil bölgelerine çok yakın yaşıyorumOlsun yinede cok seyapma sen bosver, isteyen istedigi gibi yasasin. Giyim tarzinin sistemi reddetme yada kabul etmekle alakasi yok bence zaten. Herkesi ayni kefeye koyma
Ben çok mantıklı buluyorum.Aklım bir çelindi şu an ben de mi versem sürünsek diye
Kkda kartlar yeniden dağıtılıyorAklım bir çelindi şu an ben de mi versem sürünsek diye
ben en çok eyt ile emekli olmayi beklerken yarı yariya maaşı düsecek insanlar emekli olacak mı gercekten, emekli olup sigortasiz islerde calismaya devam edeceklermi, veya emekli olanlarin yerine bu sartlarda is verenler tekrar işci almayi düşünecek mi onu merak ediyorum.
babam.Yoo, ciddiyim, vereceğim.
Bir dayı sokak röportajında aynen şöyle diyor ‘yetmedi bunlara nefesi kokmak, .okunda boğulsunlar’.
Uzun zamandır kafa yapım bu, yetmiyor yetmez çünkü.
Açlıktan ölmeden kimseye yetmez!
Bir tanıdığım siz ölene kadar ben anca bayılırım diyordu o hesap diyorsunBen çok mantıklı buluyorum.
Zaten seçmenin ortalamasına baktığımızda profil ortaya çıkıyor.
Elbette çok üst kesimden de var lakin, geneli belli.
E bir arınalım.
Ben ölmem, sen ölmezsin, kim ölecekse o düşünsün!
babam.
6 aydır filan böyle diyor gaza gelecek kendini yalancı çıkarmamak için hakketen gidip verecek diye korkmaya başlıyorum.
babamın komşuları cumhurcu çünkü
misal eşleri çalışmıyordu çalışmaya başladılar- geçinememek yüzünden, en azından eşi genç olanlar
babama da diyorlarmış senin durumun iyi çocukların çalışıyor vs. okutsaydın da seninki de çalışsaydı denyo, diyemiyorsun. babam da şimdiye kadar ben sizin yüzünüzden çektim, biraz da siz benim yüzümden çekin diyormuş.
(not: hepsi gecekondusuna müteahhitle daire filan almış tipler, babamın aileden gelen bir dikili ağacı yok)
Böyle bir güruh 2 senedir var.babam.
6 aydır filan böyle diyor gaza gelecek kendini yalancı çıkarmamak için hakketen gidip verecek diye korkmaya başlıyorum.
babamın komşuları cumhurcu çünkü
misal eşleri çalışmıyordu çalışmaya başladılar- geçinememek yüzünden, en azından eşi genç olanlar
babama da diyorlarmış senin durumun iyi çocukların çalışıyor vs. okutsaydın da seninki de çalışsaydı denyo, diyemiyorsun. babam da şimdiye kadar ben sizin yüzünüzden çektim, biraz da siz benim yüzümden çekin diyormuş.
(not: hepsi gecekondusuna müteahhitle daire filan almış tipler, babamın aileden gelen bir dikili ağacı yok)
Cidden mantıklı ama ha. Kalan sağlarla muassır medeniyetler seviyesine de çıkarızBöyle bir güruh 2 senedir var.
Pandemi ile beraber ortaya çıktık.
Birleşik krallık nasıl koronada güçsüzler ölsün politikasıyla bir süre ellemedi, e çok mantıklı
2018 e ait yüzlerce yorumum var.
Gizli kriz var diye, 2019 aynı, 2020 aynı.
Yok arkadaş, anlamıyor.
Ekmek bulamayınca anlayacak olanları bir zahmet silkeleyelim de oyundan çıkaralım.
Acıya acıya, milletin hakkını savuna savuna daha beter olduk, artık kendi hakkımı savunacağım.
Tam olarak ne zmana kadar dayanıyoruzCidden mantıklı ama ha. Kalan sağlarla muassır medeniyetler seviyesine de çıkarız
Benim aklıma yattı. Oyumu değiştiriyor reize basıyoruz
Yavrum artık siyaseti görüşü tartışıyor olabilir miyiz zaten?Cidden mantıklı ama ha. Kalan sağlarla muassır medeniyetler seviyesine de çıkarız
Benim aklıma yattı. Oyumu değiştiriyor reize basıyoruz