Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Cemaat olayina bende karşıyım ama giyim tarzlarina laf etmeyelim bence. Sen boyle diyince mini etekli gezenlere laf edenlerden bir farkin kalmıyor

ya bak o kadar hak yememişim dimi bunu da hiç bir belediye hangi partili olursa olsun yapmıyor zaten ya
o bile olamadım işte düşün
ben işçiyim emeğimle hakkımla çalıştım
Proleterya dünyanın yapı taşıdır. Seviyorum işçi emekçi halkın kendisidir ne güzel. Umarım işini böyle hakkıyla yapan severek yapan işciler olsunbak çiçek attım hadi

Cemaat olayina bende karşıyım ama giyim tarzlarina laf etmeyelim bence. Sen boyle diyince mini etekli gezenlere laf edenlerden bir farkin kalmıyor
Ben herseyin dozunda olanını sevıyor ve destekliyorum arkadasım.Gereksiz acıklıga da tahammülüm yok cüppeli sakallıya da. Tesettürlü görüştüklerim de var ama çarşaflıları tamamen görüş acımdan cıkardım ve tabi cübbe feslileri de. Mis gıbı kapalılık varken ya da mis gibi yerinde bi acıklık varken aşırısı bana ben sistemi redediyorum algısı oluşturuyor ve ben de onları reddediyorum.

Proleterya dünyanın yapı taşıdır. Seviyorum işçi emekçi halkın kendisidir ne güzel. Umarım işini böyle hakkıyla yapan severek yapan işciler olsunbak çiçek attım hadi
tşkler süslü cümlelerini çiçekle süslemen çok daha hoş olmuş :)
benden de kalp olsun

Olsun yinede cok seyapma sen bosver, isteyen istedigi gibi yasasin. Giyim tarzinin sistemi reddetme yada kabul etmekle alakasi yok bence zaten. Herkesi ayni kefeye koyma

Oyum cumhura tabii ki.
20 sene içimizden geçtiler, çok şükür dediler.
Şimdi de ben yetmez, daha beter olsun, alacak ekmek bulamasın, taş üstünde taş kalmasın, sokaklara düşelim nefesimiz koksun da güçlü olanla devam ederiz mantığıyla, gerçekten(!) onlara oy vereceğim.

Bi an ben şok ünlemi görene kadar

Aklım bir çelindi şu an ben de mi versem sürünsek diye

Olsun yinede cok seyapma sen bosver, isteyen istedigi gibi yasasin. Giyim tarzinin sistemi reddetme yada kabul etmekle alakasi yok bence zaten. Herkesi ayni kefeye koyma
tatil bölgelerine çok yakın yaşıyorum

burada çıplağa ramak kala gezen çok insan var, normalde denize hepimiz bikiniyle giriyoruz ama dışarıda tuhaf kıyafetleri insanlar burada bile yadırgıyor
ya da ayık gezmeyenleri
insan onuruna yakışmıyor ,bence. tuhaf kılıklar (özelikle son yıllarda gurbetçilerin ve frapan arapların değişik kıyafetleri) gerçekten biz bile dönüp bakıyoruz ne giymiş bu diye ve sarhoş, bela aranır halde sokaklarda dolaşmak fevri fevri ilginç tavırlar... inanın mesela İngilizlerin adetidir gündüz bikiniyle de gezse akşam şıkır şıkır giyinir yemeğe o kıyafetle çıkar, o kadınlara kimse tuhaf tuhaf bakmıyor.

buraya çarşafla şalvarla gelenin de yadırganmadığını söyleyemem tuhaf oluyor çünkü yani

ancak bunları içimde tutuyor muyum. evet. çünkü kendi kişisel çevremde kiminle neyine göre görüşüp görüşmeyeceğim keyfime kalmış, başkalarının da bir şeyine ahkam kesmek haddime değil. ayrıca zaten neden bunlar konu olsun ki kıyafet nedir yani?

Bu konuda bir sey yazmak istedim. Oncelikle her emekli olan bugun aciklanan en dusuk 5500 TL’yi almiyor. Ozel sektor ozelinde; calisma hayati boyunca yoneticilik yapan ve primi tavandan yatan emekli asgari ucretin bir kac katini alacak. Ben de onlar da biriyim. Ve bu mevcut gelirime cuz-i bir katki olacak.

Halihazirda emekli olan kisiler isverenleriyle anlasip Sosyal Guvenlik Destek Primi odenerek calismaya devam edebilecek. En az 20 yillik nitelikli personel icin isverenler bunu zaten uyguluyor ve uygulamaya devam edecektir. Yani emekli maasi alirken de SGK’li calismak mumkun.

Buradan sunun onemini vurgulamak isterim; calisanlar sirf sigortam yatiyor ya gerisi muhim degil zihniyetinden cikip primini dusuk gosteren isverenlerden hakkini istemeliler. Ya da sigorta tescilini ise girdikten aylar sonra yaptirilmasina; gunu kurtarmaya razi gelmeliler.

babam.
6 aydır filan böyle diyor gaza gelecek kendini yalancı çıkarmamak için hakketen gidip verecek diye korkmaya başlıyorum.

babamın komşuları cumhurcu çünkü
misal eşleri çalışmıyordu çalışmaya başladılar- geçinememek yüzünden, en azından eşi genç olanlar

babama da diyorlarmış senin durumun iyi çocukların çalışıyor vs. okutsaydın da seninki de çalışsaydı denyo, diyemiyorsun. babam da şimdiye kadar ben sizin yüzünüzden çektim, biraz da siz benim yüzümden çekin diyormuş.

(not: hepsi gecekondusuna müteahhitle daire filan almış tipler, babamın aileden gelen bir dikili ağacı yok)

filmdelisi bunu begendi

Böyle bir güruh 2 senedir var.
Pandemi ile beraber ortaya çıktık.
Birleşik krallık nasıl koronada güçsüzler ölsün politikasıyla bir süre ellemedi, e çok mantıklı
2018 e ait yüzlerce yorumum var.
Gizli kriz var diye, 2019 aynı, 2020 aynı.
Yok arkadaş, anlamıyor.
Ekmek bulamayınca anlayacak olanları bir zahmet silkeleyelim de oyundan çıkaralım.
Acıya acıya, milletin hakkını savuna savuna daha beter olduk, artık kendi hakkımı savunacağım.

Cidden mantıklı ama ha. Kalan sağlarla muassır medeniyetler seviyesine de çıkarız
Benim aklıma yattı. Oyumu değiştiriyor reize basıyoruz

Cidden mantıklı ama ha. Kalan sağlarla muassır medeniyetler seviyesine de çıkarız
Benim aklıma yattı. Oyumu değiştiriyor reize basıyoruz
Yavrum artık siyaseti görüşü tartışıyor olabilir miyiz zaten?
Tepedeki kimse kim, battık bittik.
Bunu görmeyen hala yok fikir yok inanç tartışması yapan adamı ya falakaya yatıracaksın, o gün ellerinden kollarından bağlayıp seçim günü çıkarmayacaksın ya da böyle.
Başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…