Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
kime oy verecem hiç bilmemekle beraber asla oy vermeyeceğim partiyi biliyorum en azında
BENDEN ASLA MİLLET İTTİFAKINA OY ÇIKMAZ TAMAMEN KİŞİSEL TERCİHİM
NEDEN;
Belediye seçimlerinden önce Partinin genel başkanı çıkıp "NAMUS SÖZÜ VERİYORUM" el değiştirten bize geçen hiç bir belediyeden işçi çıkarmayacağız diyip ve yine
o zaman ki şehrimize aday olan Başkanı Fox Tv de dün gibi hatırlarım canlı izlemiştim olur da kazanırsak işçilerimiz korkmasın asla hiç birine dokunmayacağız diyip...
seçimi kazanınca 3. ayda 1000 küsür kişinin EKMEĞİNDEN edip sonra ki 6. ayında tekrar 1000 küsür kişiyi EKMEĞİNDEN eden ve bunları belediyenin borçlarını bahane edip işime yarar yaramaz diye bakmadan keyfe keder çıkartıp 1 yıl geçtikten sonra da fazlasıyla işçi alanlara benden OY MOY YOK 2,5 yıl işsiz kaldım
Rabbim yardım etti 1 maaşla ev döndü ama nasıl ama nasıl benim madden ve manen yaşadığım sıkın ıyı Bir Allah bir ben bilirim şuan çok daha iyi bir işte çalışıyorum Rabbime bin şükür ama yaşadıklarımı asla asla unutmam
hadi ben kadınım o kadar insan evine ekmek götüremedi eşlerinden ayrılmak durumunda kalanlar mühendis olup temizliğe gidenleri biliyorum onun için asla oy yok

Yalan söyledikleri için
Benim ve ailemin çocuklarımın rızkıyla oynadıkları için
ASLA ASLA ASLA MİLLET İTTİFAKI Yani yalancılara oy yok
Ülkenin durumu evet berbat en hayırlısı olsun isterim güzel ülkem için
AMA BENİM MESELEM KİŞİSELDİR ŞAHSİDİR GÜN İSE 1 OY DAHİ OLSA BENİM İÇİN İNTİKAM VAKTİDİR
DİREK EKMEĞİMLE OYNAYANLARLA HESAPLAŞMA GÜNÜDÜR
NAMUSUNU HİÇE SAYAN ÜLKENİN BAŞINA GELİNCE DİREK SATACAĞIDA BİZİZ NAMUSU YOK ÇÜNKÜ
Herkese de saygım sonsuz
"hdpye verenler hariç o grup içinde olanlarda dahil"
Ülkem için en en en hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Sümerbankı kumaşları ayakkabıları efsaneydi zaten,annem pijama dikerdi hepimize zamanında.
Özalın sayesinde herşey ülkeye girmeye başladıya o döenmlerd,kaçak sigara alırdım helede malboro,bulunmazdı tezgah altı alırdık sonra ülkeye girişleri başladı o yıllarda.
Yurt dışındaki enflasyonla burası asla kıyaslanmaz,kızım yurrt dışından telefon aldı kendine,28 bin ödemiş burada ayn telefon 44 bin filanmış buda enflasyonun orada azlığı ve vergi nedeni sadece.
Denetimi yapacaklar o zaman,tarımı bitirmeyeceklerdi buğday ithali yapıyoruz acaba neden.
28 bin az mı demeye gelebilirler birileri birazdan kızının tl ile aldıgını zannedip 😀

Sizin gibi insanların onu bunu terörist diye itham edecek, teröristle kol kolasınız diyecek yüzü mü var? Anayasa mahkemesi nedir hiç duydunuz mu? Ne iş yapar bildiniz mi?

Ayrıca evet, istemiyorum. Siyasal islam bataklığında boğulmak istemiyorum.

Burası İslam ülkesi değil, dinin seni ilgilendirir laik ülkelerde din bireyseldir demen, dinler benim için sadece mitolojidir ben inanmıyorum demen, bana ne sizin dininizin yorumundan yeri burası mı demen bile bu seviye için dinimize sövüyorlar yaygarası koparmak, mağduriyet yaratmak için yeterli.

Akşama kadar inanmayana kafir adı altında hakaret eden, LGBT bireylerine nefret suçu işleyenler yine bunlar, tebliğcilerle insanları iki içki içip keyiflenecekken taciz edenler, hayat tarzlarına karışanlar, insanların yatak odalarına kadar burunlarını sokanlar ve bunu Müslüman kardeşini uyarmak zorunda diye dayatanlar da bunlar. Ülke bunlarla dolu.

Site de bunlarla dolu. Kendi profilinde paylaştığın Ömer Hayyam rubaisine dâhi anında üşüşüyorlar.

Kendilerini dayatmaları dinimizce böyle adı altında o kadar normal geliyor ki, bu eylemlerini ve tacizlerini eleştirirken bile sen dinimize sövemezsin din düşmanı oluyor. Hoağğğğ cehapeeee zihniyettiiiiiiiii diye de devam eder, sonrası mehter kapanış.
Arkadaşım dün sizin Kılıçdaroğlu'nun danışmanı çıkmış eyalet sistemine geçiş yapılması gerektiğini söylemiş bunu sizi mideniz kaldırıyor mu şimdi ??

Hayır oy verecekler merak etmiyor kendileri daha çok merak ediyor 😁
Merak degil yahu şurada verecek cevabi yok papagan gibi aynı şeyi sorup duruyor sadece, başka ne diyecek.. bu argüman üzerinden yürüyup bunlar bu kafayla nasıl ülke yönetecege baglayacak arkadaş ki bagladı da

:KK53: şu emojiye de bayılıyorum habire kullanmasam olmaz duramam 🤣

benim millet ittifakindan oldugumu nereden biliyorsunuz? başka alternatif yokmu bu ulkede ?
benim derdim vatan millet, insanlar aç dolar olmuş 19 ekmek olmus 5 lira.
vatan millet diyince akliniza ne geliyor ?
bence hic terorist muhabbetine girmeyelim açılım günlerini unutmayalım, fetöcülerin yaptiklarini hiç unutmayalim.
sizce bi ulkedeki tek terorist hdp lilermi?
kandirildik dediginiz insanlar 15 temmuzda neler yapti?
simdi terorist dediginiz insanlarin sevicisi degilmiydiniz?
kandirildik demekle olmuyor o işler, bak ben kandirildim diyomuyum hic demiyorum benim icin hdp de fetode terorist ve hic kanmadim.
terorist dediklerinize zamaninda kanip hoca efendi demissiniz simdi hic vatan millet sakarya demeyin bana.
kandirildik diyede olayi hafife almayin bir insan nasil yillarca kandirilabilir sonrada gelip bana burda bizi kandirdilar diyip ustune birde kendinden olmayana terorist sevici diyebilir?
bir kez daha soyluyorum ben hic kandirilmadim...
bugun a partinin iyi yonetecegine inanirsam ona veririm yarin b partinin.
hic bir partinin sempatizani degilim, her hangi bir sahis gitse bu ulkenin yikilacagini vs dusunmuyorum.
nice insanlar geldi gecti bu ulkenin basindan hicde yikilmadik cok sukur, bundan sonrada yikilmayiz bizim vatan millet sakaryamiz bir insanin tek elinde degil guzel kardesim.
bugun sen gidersin baskasi gelir o gider baskasi gelir ama biz hep buradayiz.
vatanda bizim sakaryada bizim, vatanida sakaryayida particilere yedirmeyiz sen merak etme.
Biz şeffafız hiçbir konuda sıkıntı yok rahatça konuşabiliriz evet önce açılım yapılmak istendi iyilikle yola gelineceğini düşünen bir akil adamlar grubu vardı belki hatırlarsınız onların fikriydi bu ..

Bütün partileri eşit uzaklıktayım derken keşke biraz da Chp'yi eleştirebilseydiniz çünkü Diyarbakır annelerini bir kere bile uğramadı Kılıçdaroğlu zaten hepsi Demirtaş dışarı çıksın istiyor keşke biraz da onlardan duyduğunuz rahatsızlığı dile getirseydiniz

Ya yazdığını okusana ya!!!
Seçime ne kalmış adayları yok 20 yoldur karşı taraf için neler deniyor ama yıpratıldı mi ??

Halk olarak az birqz düşün bu adamlar beden seçemiyor bir aday? Bir yerden haber mi gelecek yoksa adayları herhalukarda sorunlu tip olacağı için zaman kazanıyorlar ?? Çünkü hala seçmemiş olması daha vahim bu altısı nasıl ülke yönetecek hemde bu kadar sorunlu bir ülkeyi…

Cüneyt Özdemir’in altılı masa seçmenine seslendiği videoyu bir izleyin…
Cüneyt özdemir kim? Leman'da başlayıp Doğan grubunda Hürriyet, cnn, kanal d gibi orta yol, rüzgar nereye ben oraya kafasında takılan, asla gerçek bi gazeteci olamayacak işini iyi yapan bi SPİKER. Mehmet Ali Brand ekolünden gelen orta yolcu(yersen) güya muhalif ama muhalefetin işleyişini beğenmeyen, mixer.Secmen olarak İlker Karagöz, İrfan Değirmenci izlemeyi yeğlerim.

kime oy verecem hiç bilmemekle beraber asla oy vermeyeceğim partiyi biliyorum en azında
NEDEN;
Belediye seçimlerinden önce Partinin genel başkanı çıkıp "NAMUS SÖZÜ VERİYORUM" el değiştirten bize geçen hiç bir belediyeden işçi çıkarmayacağız diyip ve yine
o zaman ki şehrimize aday olan Başkanı Fox Tv de dün gibi hatırlarım canlı izlemiştim olur da kazanırsak işçilerimiz korkmasın asla hiç birine dokunmayacağız diyip...
seçimi kazanınca 3. ayda 1000 küsür kişinin EKMEĞİNDEN edip sonra ki 6. ayında tekrar 1000 küsür kişiyi EKMEĞİNDEN eden ve bunları belediyenin borçlarını bahane edip işime yarar yaramaz diye bakmadan keyfe keder çıkartıp 1 yıl geçtikten sonra da fazlasıyla işçi alanlara benden OY MOY YOK 2,5 yıl işsiz kaldım
Rabbim yardım etti 1 maaşla ev döndü ama nasıl ama nasıl benim madden ve manen yaşadığım sıkın ıyı Bir Allah bir ben bilirim şuan çok daha iyi bir işte çalışıyorum Rabbime bin şükür ama yaşadıklarımı asla asla unutmam
hadi ben kadınım o kadar insan evine ekmek götüremedi eşlerinden ayrılmak durumunda kalanlar mühendis olup temizliğe gidenleri biliyorum onun için asla oy yok

Yalan söyledikleri için
AMA BENİM MESELEM KİŞİSELDİR ŞAHSİDİR GÜN İSE 1 OY DAHİ OLSA BENİM İÇİN İNTİKAM VAKTİDİR
NAMUSUNU HİÇE SAYAN ÜLKENİN BAŞINA GELİNCE DİREK SATACAĞIDA BİZİZ NAMUSU YOK ÇÜNKÜ
Durumunuza uzuldum gercekten. Ama sunu da merak ediyorum. Belediye diger partinin yonetimindeyken, liyakatsizca ve torpil yolu ile ise alinanlara da ayni tepkiyi gosterdiniz mi? Cunku o da insan hakki yemek oluyor. Bir de ise gitmeden maas alan bir suru insan oldugu ortaya cikmisti.

Durumunuza uzuldum gercekten. Ama sunu da merak ediyorum. Belediye diger partinin yonetimindeyken, liyakatsizca ve torpil yolu ile ise alinanlara da ayni tepkiyi gosterdiniz mi? Cunku o da insan hakki yemek oluyor. Bir de ise gitmeden maas alan bir suru insan oldugu ortaya cikmisti.
Yada yüzlerce bankamatik memuru belediyedeki. O bahsedilen bin kişinin büyük bir kısmı belediyeye gelmeyen maaş alanlardı.
Belediyenin parasıyla alının oraya buraya verilen sıra sıra dizili clioları unutmadık
para musluğu kapanınca böyle sesler yükselir

Cüneyt özdemir kim? Leman'da başlayıp Doğan grubunda Hürriyet, cnn, kanal d gibi orta yol, rüzgar nereye ben oraya kafasında takılan, asla gerçek bi gazeteci olamayacak işini iyi yapan bi SPİKER. Mehmet Ali Brand ekolünden gelen orta yolcu(yersen) güya muhalif ama muhalefetin işleyişini beğenmeyen, mixer.Secmen olarak İlker Karagöz, İrfan Değirmenci izlemeyi yeğlerim.

Selçuk Tepeli tek geçerim adam sadece halk için konuşuyor, inanılmaz donanımlı, köylü çocuğu ve hala köylü kafasında, eleştirirken yaptığı yorumlar son haftalarda çözüm odaklı ve patronun kim olduğunu bilen ama patrona göre hareket etmeyen tek haberci. Yorumları muhteşem ne muhalefet ne iktidar umrunda değil. Okuyan adamdan zarar gelmez.

NEDEN;

Yalan söyledikleri için
Maalesef iki gruba ayrıldık ama bakıyorum da zaten ciddi bi ayrışma için yeterli done ortada. Cb grubu salt kendi çıkarını düşünen aman ülke batmış eğitim köhneleşmiş, ülke hindistana dönmüş,ekonomi çökmüş umrunda dahi olmayan. Kendi yediği ekmekten gayrısı umrunda olmayan ben toksam devletim bana bakıyorsa yeter mantıksızlıgında olan pragmatistler. Benim eşimin maaşı da dolgun evim arabam herşeyim var ama ne çare ben canım ülkemi düşünüyorum yavrularımızın gelecegnı düşünüyorum. Eğitimdeki bu yozlaşmayı içi boşluğu düşünüyorum karar verirken, ülkemde kendisi zar zor gecinirken vergisiyle suriyelileri afganları besleyip onlardan oy bekleyenleri defetmek istiyorum. Kısacası vatanıma gelecek nesle böyle hizmet etmek istiyorum.

onu alanlar ve yapanlar düşünsün ben değilim
İşte milletimiz şunu anlamıyor hemen yaftayı yapıştırıp sende torpillsin sende bankamatikçisini yapıştırıyor sanki benle evde oturmuş gibi
İFTİRA hazır
her kişi kendinden sorumludur
o dedikleriniz her kurumda olduğu gibi burda da vardı ama emin olun çoğu da halen içeride çıkarılmadı çünkü bir insan işe gitmeyerek maaş alıyorsa düşünün o torpili işten çıkarmaya gücü yetmiyor ne oluyor o zaman vur güçsüze
yazımda da belirttim zaten bu işimize yara çalışır çalışmaz vasfı be veya değil bakmaksızın çıkartıldı onca insan
peki yerlerine alınan kura ile mi alındı ?
hepsi hepsi chp iyi ve maalesef hdpliler
çok iyi biliyorum içeride halen arkadaşlarım var

Bu arada EYT'den faydalanacak olup EYT yasası çıkması ile oyunun rengi değişecek olan varmi ki?

Biz şeffafız hiçbir konuda sıkıntı yok rahatça konuşabiliriz evet önce açılım yapılmak istendi iyilikle yola gelineceğini düşünen bir akil adamlar grubu vardı belki hatırlarsınız onların fikriydi bu ..

Bütün partileri eşit uzaklıktayım derken keşke biraz da Chp'yi eleştirebilseydiniz çünkü Diyarbakır annelerini bir kere bile uğramadı Kılıçdaroğlu zaten hepsi Demirtaş dışarı çıksın istiyor keşke biraz da onlardan duyduğunuz rahatsızlığı dile getirseydiniz
Diyarbakırda bulundunuz mu?Diyarbakır anneleriyle tanıştınız mı? Öncelerini ve sonralarını biliyor msunuz? Ben biliyorum yasal olsa şurda şak diye yayınlasam ama maalesef yapamıyorum. Kimin piyonu amac ne hizmet kime biliyorum. Siz neler biliyorsunuz bi anlatsanıza?

İşte milletimiz şunu anlamıyor hemen yaftayı yapıştırıp sende torpillsin sende bankamatikçisini yapıştırıyor sanki benle evde oturmuş gibi
İFTİRA hazır
o dedikleriniz her kurumda olduğu gibi burda da vardı ama emin olun çoğu da halen içeride çıkarılmadı çünkü bir insan işe gitmeyerek maaş alıyorsa düşünün o torpili işten çıkarmaya gücü yetmiyor ne oluyor o zaman vur güçsüze
yazımda da belirttim zaten bu işimize yara çalışır çalışmaz vasfı be veya değil bakmaksızın çıkartıldı onca insan
Ben size kesinlikle iftira atmadim ama bir kotuluk sadece kendimize yapilinca ses cikarirsak olmaz.

Gerçekten farklılıklara siz saygı duyuyor musunuz? sizi her İslamla ilgili şeyde dalga geçerken görüyorum.. Bu ülkede kusura bakmayın ama inançları konusunda hassas olan insanlar çoğunlukta ve seçmene bakıp insanlar bu partilerden korkuyorlar. Çünkü yıllarca inançlı tayfa sürekli bidon kafalı ezik cahil, orta doğulu diye aşağılandı.
Bu partinin bu kadar yükselip bu kadar kendini sınırsız güçte görmesinde chpnin payı yüksek … Daha geçenlerde mv islam dini için ortaçağdan kalma gibi yorumlar yaptı …

Şimdi çoğu insan aç kalalım ama bu bizi aşağılayacak tayfa gelmesin diyor . Sizi ve başkalarını görünce hak vermiyor da değilim…
islamla yada inançla dalga geçen birtane insan görmedim burda, bunu söylerken biraz utan.. burda dalga gecilen kızılan şeyler islamın ardına saklanıp yapılan edepsizlikler, şerefsizlikler.. bunları yapıp inançlıyız mı diyorlar birde utanmadan..
elimde yanmayan kefen var isten mi 🤣🤣

Son düzenleme:
İFTİRA hazır
Ne mezunusuz?hangi bölüm hangi ünv? Belediyedeki konumunjz neydi? Ve hangi sınavlardan gecerek alınmiştınjz?

islamla yada inançla dalga geçen birtane insan görmedim burda, bunu söylerken biraz utan.. burda dalga gecilen kızılan şeyler islamın ardına saklanıp yapılan edepsizlikler, şerefsizlikler.. bunları yapıp inançlıyız mı diyorlar birde utanmadan
Utan kelimesi size iade 👍 bdv konularında insanlar neden banlanıyor din konusu yüzünden??

X