Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Bence söylenmeli bu seçmene değerdir … zaten dediğiniz gibi büyük bir kitle verecek o insanlara ….

Benim sevdiğim desteklediğim bir siyasi parti ve siyasetçi yok. Xin yerine gelecek olanda ülkeyi toparlayamayacak belki daha da kötü duruma getirecek ama bunlar hep ihtimaller. Ama şans vermeden de bilemeyiz kim iyi kim kötü. Ben başka bir insan görmek istiyorum artık. Sıkıldım aynı kişiden aynı bozuk düzenden. Artık diyorum ki xin yerine 6lı masadan olur başka bir gruptan olur birileri gelsin,bir farklılık olsun düzen değişsin iyi ya da kötü,bu düzen bir kere değişsin. İşini doğru düzgün yapan kalmadı neredeyse. Suçların bir cezası yok. Valla çok sıkıldım. Duyuyorum babamdan, amcalarımdan x aday olsa o bir şeyleri değiştirebilir gibi. Eğitimi de çok iyi bilmem neyi xden daha iyi falan. Tamam diyorum umut vaad ediyorsa o aday olsun ona veririm oyumu. Çıkmazdayız.

sasirdim butonuna ben bastım. Konunun sonunda Babanızın hapiste olmasına şaşırdım sadece Benim tanıdığım bir öğretmen de faizsiz bankacılık diye muhafazakar kesime hitap eden, çiller - Erdoğan ve fetullahin açılışını yaptığı bankada tutuyormus birikimini , hem de yıllardir. 18- 25 aralıktan sonra da birikimini çekmek başka baska bankaya almak falan aklına bile gelmemis.

O da meslekten ihraç edildi. Sonra terör örgütüne finansal destek suçuyla yargılandı ama sanırım aklandi, birkac ay içinde cikti. Şimdi sadece haftada birkaç gün gidip imza veriyor.
umarım babanız da çıkar ve ilerleyen yıllarda iyi bir tazminat alır .
Gerçekten çok üzücü. Benim bahsettiğim kişi şimdi sgkli işte bile çalışamiyor. Bir ara kapıcılık yaptı, bir ara oto yıkama yaptı, bir ara restorantta getir götür yaptı. Kendi halinde saygın bir öğretmenken son 6 yıldır tabiri caizse hayatı ...

en gergin olmadigim yerdir siyaset sakin bir sekilde konusamadigimiz icin sorunlari cozemedigimizi dusunuyorum ..
Siyasi tercihlere saygı duyulmadığından tartışılamıyor bence, demokrasinin tanımı yapılırken “ halkın özgürce seçtiği temsilcilerin” ifadesi geçer, herkes istediği partiye oy vermekte özgürdür, sırf oy verdiği parti yüzünden aşağılanmak, rencide edilmek, hakarete maruz kalmak demokratik bir yaklaşım değildir.

2 gündür ara ara konuyu okuyorum, karşı görüşte aşağılamalı bir yorum beğenmedim alırken aynı düzeyde yazılan başka bir yorum aynı görüştekiler tarafından beğendim alıyor, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum bende

Yaşadığım yer küçük bir ilçe. Ben bu son 2 seneye kadar çöp katıştıran,yani yiyecek bir şeyler bulma umudu ile çöp karıştıran insan görmemiştim. Hep haberlerde görüyordum büyük şehirlerde oluyordu bu olaylar ama artık bizim ilçede bile çöp karıştıran insanlar var. Yine dediğiniz gibi pazarda çürük sebze ve meyvelerden daha az çürük olanını seçen insanları görüyorum,eyvah diyorum.

Dine her zaman saygım var abla,ateist değilim ama çok dindar da değilim.Çok dindar arkadaşlarım da var,ateist olanlar da.Ama bu siyasal İslam denen tam bir bataklık,dinle ve ya imanla alakadi yok.Tek derdi paradır bunların.

senin profil bu.

Öylesine burada oy verip yorumlara bakmak için gelmiştim ama dünden beri yazılanları okuyunca burada bile mevcut bozuk olan düzensiz düzenden memnun kişileri görünce gerçekten içimdeki umut ışığı azaldı.
Umuyorum en azından evlatlarımız İçin mevcut düzen değişir gelişir ve yaşanacak hale gelir

Kanla alındı parayla verildi.. dramın özeti

Nedense rakı masalarına ödenen paralar hiç konuşulmaz. Hep sarayların faturaları konuşulur. Tabiki oyum cumhur ittifakına.
Kim milletin parasını yemiş rakı masasında? Kendi parasını yiyene laf söylemek kimin haddine?

Tam 1500 kişi aciklama yaptı bu arkadaşa, hala neden adayları belli degil diye soruyor.. abla yorma kendini yazık parmaklarına vaktine valla bak

istanbulun fethinde ayasofyanın altındaki zindanda tutulan biriyle ilgili bir anekdot vardır. bilmem gerçek bilmem değil.
kılıçla kazandığınız bu toprakları kalemle vereceksiniz demiş.
Ilk defa duyuyorum ama ne kadar haklı bir düşunce.. keşke kalemle vereydik bu kadar ucuz şekilde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…