Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Hayır bide taraflı olsan varya tamam tamam he he ismail abi gibi yaptim say

Güzel bir dille anlatıyoruz bide çocuk gibi saldırmaları yok mu?anlatmak tamam anlamamak için direniyorlar en acısı da o

Nasıl olmayayım? Hangisini neresinden tutsan elinde kalıyor. Cumhurbaşkanı, milletvekilleri vs, hepsinin maaşı asgari ücret olsun, benim vergimle arabalarına benzin alamasınlar, yatlarda gezemesinler, işte o zaman oy verilecek insanlar çıkacağına inanıyorum ben. Şuan için yok. Çıkana kadar da " iyinin kötüsü"ne razı olmayacağım. Bidon bile daha iyi, evet bidona oy veririmi benim aklım kabul etmiyor.

Hayır bide taraflı olsan varya tamam tamam he he ismail abi gibi yaptim say
Hangi birinizi tanıyorum, kimden ne menfaatim çıkarım var? Bir tarafı tutsam niye gizliyim? Kimsiniz ki ? En başta bir arkadaşın yazdığına güldüm sadece. Bunu üzerine topa tutuldum. Ne yapmalıydım? Susmalı mıydım ? Ayrıca bu chp'nin gerçeği. Siz bilmiyor muydunuz

Oyum hiçbirine
Çünkü inanmıyorum Kim gelirse herşeyin iyiye gideceğine
Kendimi bunlara inanarak kandıramam Hele bu sebeple başkalarıyla tartışamam bile

Vatanını milletini canı pahasına koruyan kollayan Askerime selam olsun Ben onlara inanıyorum Rabbim onları korusun
Gerçek kahramanlar Onlar...

Siz de sabahtan beri tarafsızım da tarafsızım diyorsunuz ama hiç öyle görünmüyor.
Tarafsızlık bu değil ki.
İstediğiniz şeyler oy vermeyerek mi olacak?
Ya da oy veren herkes aha bu tam bana uyuyor diye mi veriyor sanıyorsunuz?
Kafasına en uyabileni seçiyor.
Desteklediği görüşleri de var karşıt olduğu görüşleri de insanların seçerken.
Oturup başkalarının seçimlerini yaşamayı beklemiyor en azından bir şeyler yapıyor.
En basit örnek bu kadar mülteci istemiyorum deyip bile oy verebilir insan,belki olur benim de katkım olsun diye.
Tarafsızım hiç iyi biri yok deyip burda yazmak ama yazarken de birilerine laf giydirerek yapmak hiç inandırıcı görünmüyor haberiniz olsun.
Siz inandırıcı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama cık olmuyor.

E ne olacak oylarınız? Yahu ülkemiz bu haldeyken, işler bu kadar cıgırından cıkmışken, sokaklarda mantar gibi üreyen suriyeli afganistanlısı varken neden oy vermemek. Madem yönetimden memnun değilsiniz yani olan bitenin farkındaysanız, bi şans verip denemek bu kadar zor olmamalı.

Ders anlatmayi tercih edip 12 satır dil dökmeniz .. sağcı solcu ayırımı yaptığım cümleyi alıntılar mısınız? Böyle bir şey diyemem ki. Millet ittifakının içinde sağ sol ne ararsan var. Yani mantıksal olarak ayırmam imkansız. Kemal kıliçdaroğlu yorumunuzu elbette görmedim. Sayfayı takip etmiyorum. Bana gelen bildirimlere bakıyorum sadece. Ben bir taraf tutmuyorum. Siz tutanlarla saygılı bir vaziyette tartışın. Madem tutmuyorsun, niye milletçilerle bu kadar laf dalaşına girdin derseniz, konunun en başına bakın. Cumhurcuların birinin yazdığına güldüm. Milletçi yazsaydı ona da gülerdim. O değil yazana bu kadar yorum yapılmadı. Çekici bir enerjim var galiba iyi geceler

Ay bunların kendi karnı doysun yeter açlıktan bayılan umurlarinda mi
Sorsan mümin din kardeşim amin ecmain filan

Haklısınız size anlattığım lafları 4 yaşındaki kızım daha iyi anlar çekici değil o enerji laf anlamadığınız için hepimiz laf anlatmaya çalışıyoruz sorununuz bu..bize laf sokacağınız kadar araştırsaydınız bu kadar yormayacaksınız hiçbirimizi iyi geceler

Walter Bagehot “muhafazakârlık hayattan zevk alabilme yeteneğidir” der. Muhafazakâr kişi bütün dertlerine rağmen hayatın iyi olduğuna inanır. Amerikalı bir muhafazakâr ise Amerikan toplumunun, bütün eksikliklerine rağmen özünde sağlam olduğuna inanır. Dolayısıyla muhafazakâr kişi, radikal kişinin her şeye yeniden şekil vermeyi isteyen çılgın arzusunu paylaşmaz. Muhafazakâr kişi, yaşadığımız dünyanın diğer bütün olası dünyalar içinde en kötüsü olduğuna inanmaz; gelecekte bu dünyada daha mükemmel bir dünyanın kurulacağına da inanmaz.........Muhafazakar Düşünce Dergisinden alıntıdır.

Bana seçmek istemediğim iki seçenek sunuluyor
Neden illa birini seçmek zorundayım
Ben oy kullanmak istemiyorum Ülkenin kaderi iki seçenek arasında kalmış Sizde diğerine verin diyorsunuz
İnansam zaten oyumu severek kullanırdım
Üzgünüm ama durum bu Keşke yıllardır gördüğümüz yüzler yerine biri çıksa biride inandırıcı olsa
Ama yok

Merhaba neye inandığınız zerre umurumda değil. Tarafsız olduguma inanmayan herkese yazıyorum bunu. Sadece size değil. Siz kimsiniz? Nesiniz? Neyinizden çekinip gizliycem? O kadar itici ki sabahtan beri yapılan yorumlar, oy vermeyeceğim halde, ankette cumhur ittifakını isaretledim. Bu şekilde olmaz. Yanlış yol izliyorsunuz. Bu şekilde çogalamazsınız. Cogalmak icin benim gibi çekimserlerin yada akp.li mhp.li insanların oyuna ihtiyacınız var. Insanları yargılayarak, benim başıma gelmedi ama aşağılayarak çoğalamazsınız, kazanamazsınız. Itici değil daha iyimser olun.

Işte bu üslupla devam edin, safınıza çok ekleme yaparsınız

Dostum bunu yazmamalıydın. Birazdan gizli cumhurcu ilan ediliceksin. Nedense gizlediğimizi düşünüyorlar. Sanki onların desteklediklerini desteklemeyince, otomatik olarak öbür tarafı desteklemiş oluyoruz. Oksijensiz bölgede yaşıyorlar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…