Hayır bide taraflı olsan varyakavga etmem için bir tarafı desteklemem gerek. Gerçekten "milletçiler" fazla saldırgan. Ama empati kuruyorum, hak veriyorum size. Bilmem kaç seçim desteklediğim parti başa gelemese, hatta düzeltiyorum; tek partili dönemden çok partili döneme gecildiği andan itibaren, tek bir kualisyona "bile" giremese, ben de gergin olurdum. Ama bunun sorumlusu ben değilim ki. Bu sorunu kendi içinizde çözün. Millet ve cumhur da ikiye bölünük zaten. Ya ona ya öbürüne oy atilmayacak mı? Gerçekten bunun komik olmayan bir espiri olduğunu düşünmek istiyorum
Nasıl olmayayım? Hangisini neresinden tutsan elinde kalıyor. Cumhurbaşkanı, milletvekilleri vs, hepsinin maaşı asgari ücret olsun, benim vergimle arabalarına benzin alamasınlar, yatlarda gezemesinler, işte o zaman oy verilecek insanlar çıkacağına inanıyorum ben. Şuan için yok. Çıkana kadar da " iyinin kötüsü"ne razı olmayacağım. Bidon bile daha iyi, evet bidona oy veririmi benim aklım kabul etmiyor.Neden bitarafsınız peki? Ülke yinetimi hakkında eminim cok güzel fikirleriniz vardır. Neden demokrasinin sundugu bu güzel hizmetten faydalanmıyrsunuz? Cumhur ya da millet neden değil?parlamentoya mi karsısınız? Ya da devletlerın yönetilemeyeceği gıbı komünist bi ideolojiye mi sahipsiniz? 37 yaş baya secım gördü cünkü.
Hangi birinizi tanıyorum, kimden ne menfaatim çıkarım var? Bir tarafı tutsam niye gizliyim? Kimsiniz ki ? En başta bir arkadaşın yazdığına güldüm sadece. Bunu üzerine topa tutuldum. Ne yapmalıydım? Susmalı mıydım ? Ayrıca bu chp'nin gerçeği. Siz bilmiyor muydunuzHayır bide taraflı olsan varyatamam tamam he he ismail abi gibi yaptim say
İnandığım? Ay neyse anlamayana anlatmayı sevmiyorum ☹Kuçaklamayanları da görüyoruz biz kimlerin kucagına oturuyorlar. Ya bırakın bu ithamları bi. Of badelene badelene bi hal olmuş inandıklarınız
Siz de sabahtan beri tarafsızım da tarafsızım diyorsunuz ama hiç öyle görünmüyor.Nasıl olmayayım? Hangisini neresinden tutsan elinde kalıyor. Cumhurbaşkanı, milletvekilleri vs, hepsinin maaşı asgari ücret olsun, benim vergimle arabalarına benzin alamasınlar, yatlarda gezemesinler, işte o zaman oy verilecek insanlar çıkacağına inanıyorum ben. Şuan için yok. Çıkana kadar da " iyinin kötüsü"ne razı olmayacağım. Bidon bile daha iyi, evet bidona oy veririmi benim aklım kabul etmiyor.
E ne olacak oylarınız? Yahu ülkemiz bu haldeyken, işler bu kadar cıgırından cıkmışken, sokaklarda mantar gibi üreyen suriyeli afganistanlısı varken neden oy vermemek. Madem yönetimden memnun değilsiniz yani olan bitenin farkındaysanız, bi şans verip denemek bu kadar zor olmamalı.Oyum hiçbirine
Çünkü inanmıyorum Kim gelirse herşeyin iyiye gideceğine
Kendimi bunlara inanarak kandıramam Hele bu sebeple başkalarıyla tartışamam bile
Vatanını milletini canı pahasına koruyan kollayan Askerime selam olsun Ben onlara inanıyorum Rabbim onları korusun
Gerçek kahramanlar Onlar...
Ders anlatmayi tercih edip 12 satır dil dökmeniz .. sağcı solcu ayırımı yaptığım cümleyi alıntılar mısınız? Böyle bir şey diyemem ki. Millet ittifakının içinde sağ sol ne ararsan var. Yani mantıksal olarak ayırmam imkansız. Kemal kıliçdaroğlu yorumunuzu elbette görmedim. Sayfayı takip etmiyorum. Bana gelen bildirimlere bakıyorum sadece. Ben bir taraf tutmuyorum. Siz tutanlarla saygılı bir vaziyette tartışın. Madem tutmuyorsun, niye milletçilerle bu kadar laf dalaşına girdin derseniz, konunun en başına bakın. Cumhurcuların birinin yazdığına güldüm. Milletçi yazsaydı ona da gülerdim. O değil yazana bu kadar yorum yapılmadı. Çekici bir enerjim var galibaSize laf anlatmak yerine bir sınıfa ders anlatmayı tercih ederim..ben orada ne diyorum ilk önce birkaç kere okuyup anlamaya çalışın sonra da seviyeli bir şekilde tartışmaya çalışın emi..ben diyorum ki sağcı solcu olarak ayırmayın diyorum..Emin olun benim iktidarı destekleyen dostlarım da var karşılıklı oturunca sizin gibi saldırmıyoruz birbirimize onun yerine seviyeli bir şekilde espri yaparak gülerek hem muhalefeti hem de iktidarın yanlışlarını konuşuyoruz..daha önceki sayfalarda Kemal kılıçdaroğlunu da yazdım ama onu görmezsiniz..bana burada boş yapmayın komik oluyorsunuz..ya saygılı bir vaziyette tartışalım ya da muhatap olmayalım
Oyum hiçbirine
Kendimi bunlara inanarak kandıramam Hele bu sebeple başkalarıyla tartışamam bile
Vatanını milletini canı pahasına koruyan kollayan Askerime selam olsun Ben onlara inanıyorum Rabbim onları korusun
Ay bunların kendi karnı doysun yeter açlıktan bayılan umurlarinda miAy ne yapmışlar allah aşkına? Bir türkü tutturmuşsunuz hepiniz. Ciddi ciddi Melih Gökçek ile Mansuz Yavaş'ı mı kıyas ettiniz?
1 koli yumurta olmuş 70 lira. Anneler çaresizlikten eski usulü pirinç unu mamaya döndüler.
Çocuklar okula aç gidip açlıktan bayılıyorlar. Kaç farklı öğretmen anlattı bunu. Eminim ki görmemişsinizdir a haber izlemekten.
Haklısınız size anlattığım lafları 4 yaşındaki kızım daha iyi anlarDers anlatmayi tercih edip 12 satır dil dökmeniz .. sağcı solcu ayırımı yaptığım cümleyi alıntılar mısınız? Böyle bir şey diyemem ki. Millet ittifakının içinde sağ sol ne ararsan var. Yani mantıksal olarak ayırmam imkansız. Kemal kıliçdaroğlu yorumunuzu elbette görmedim. Sayfayı takip etmiyorum. Bana gelen bildirimlere bakıyorum sadece. Ben bir taraf tutmuyorum. Siz tutanlarla saygılı bir vaziyette tartışın. Madem tutmuyorsun, niye milletçilerle bu kadar laf dalaşına girdin derseniz, konunun en başına bakın. Cumhurcuların birinin yazdığına güldüm. Milletçi yazsaydı ona da gülerdim. O değil yazana bu kadar yorum yapılmadı. Çekici bir enerjim var galibaiyi geceler
Bana seçmek istemediğim iki seçenek sunuluyorE ne olacak oylarınız? Yahu ülkemiz bu haldeyken, işler bu kadar cıgırından cıkmışken, sokaklarda mantar gibi üreyen suriyeli afganistanlısı varken neden oy vermemek. Madem yönetimden memnun değilsiniz yani olan bitenin farkındaysanız, bi şans verip denemek bu kadar zor olmamalı.
MerhabaSiz de sabahtan beri tarafsızım da tarafsızım diyorsunuz ama hiç öyle görünmüyor.
Tarafsızlık bu değil ki.
İstediğiniz şeyler oy vermeyerek mi olacak?
Ya da oy veren herkes aha bu tam bana uyuyor diye mi veriyor sanıyorsunuz?
Kafasına en uyabileni seçiyor.
Desteklediği görüşleri de var karşıt olduğu görüşleri de insanların seçerken.
Oturup başkalarının seçimlerini yaşamayı beklemiyor en azından bir şeyler yapıyor.
En basit örnek bu kadar mülteci istemiyorum deyip bile oy verebilir insan,belki olur benim de katkım olsun diye.
Tarafsızım hiç iyi biri yok deyip burda yazmak ama yazarken de birilerine laf giydirerek yapmak hiç inandırıcı görünmüyor haberiniz olsun.
Siz inandırıcı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama cık olmuyor.
Işte bu üslupla devam edin, safınıza çok ekleme yaparsınızHaklısınız size anlattığım lafları 4 yaşındaki kızım daha iyi anlarçekici değil o enerji laf anlamadığınız için hepimiz laf anlatmaya çalışıyoruz sorununuz bu..bize laf sokacağınız kadar araştırsaydınız bu kadar yormayacaksınız hiçbirimizi iyi geceler
Dostum bunu yazmamalıydın. Birazdan gizli cumhurcu ilan ediliceksin. Nedense gizlediğimizi düşünüyorlar. Sanki onların desteklediklerini desteklemeyince, otomatik olarak öbür tarafı desteklemiş oluyoruz. Oksijensiz bölgede yaşıyorlar galiba.Oyum hiçbirine