Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Oyum tabi ki reisimiz, ulu önder ve başkomutan Sn. Tayyip Erdoğan'a

desem de inanmayın hsdfsdfdffd AKP olmayan herkes olabilir yeter ki AKP olmasın şahsen eşşek parti kurup beni TBMMye bağlayın dese oyumu alabilir
Ilk cümleyi okuyunca bir tövbe estagfurullah oldum

Yorgunum, yorgunuz.
Sessizleştirildik, sindirilmeye çalışıldık. “Silivri soğuktur” şakası bile aslında nasıl da sopa gösteriyor aba altından.
Azınlık olduk kendi memleketimizde.
Ama umudu kaybetmek yok, bize bu cennet vatan ATA’mızdan emanet.
Enseyi karartmak yok, direne direne kazanacağız.
Zorundayız.

Enflasyon farkı adı altında memura ve emekliye verilen yüzde 9 zamma rağmen hala oy verilmez bence de. Sahi kendilerine ne kadar zam yaptılar?

Bizde merkezi sistem degil.. gecen ay 35 40 derece arasında yaktım 40 derceyi hic aşmadım 1 ay boyunca ve maalesef 1350 civarinda geldi. Şok olduk, haliyle bu ay 24 saat yani günde 5 6 saat yakıyorum çok soguk zamanlarda sadece tüm gün yaktım kızım için buna ragmen şu an son sayaç hesaplamam 700 civarı.bende bi anlayabilsem ne oldugunu bilmiyorum ama gizli de olsa ara ara zam yaptıklarına eminim.. şun bizim sehirde metreküp fiyatı 5.70 tl sanırım.. allah yardımcımız olsun yani ne diyelim.. ama merkezi sistem hiç bilmiyorum inanın

Ya işte böyleleri aklını aldırmış gibi konuşuyo ya deli oluyorum.

Gel sana bir sarılayım ya, nasıl güzel insansın. Kalbinden öperim, kırılmasın umudun.

Güzel günler göreceğiz
Umarım görürüz, ömrümüzün en güzel yılları heba oldu, canım ülkem Hindistan' dan beter millet hala ocu bucu. Okumamaktan bunlar İnönü'den itibaren siyaset tarihini biraz okusalar, rahmetli Uğur Mumcu' yu bir anlasalar. Adam yazdı bugünleri 30 yıl önce bir bir yazdı.... Hala anlamıyorlar, bu ilke sağ-sol kavgası gördü, alevi-sünni kavgası gördü, Türk- Kürt kavgası gördü, her kartı oynadılar. Topla tüfekle olmadı şimdi ekonomiyle deniyorlar maksat Atatürk Türkiyesi yok olsun. Şu an burada tartışmak bile o ülkenin bir lütfu keşke anlasalar. Ben gençliğimde böyle görmedim ailemden, konu komşu herkes sevilirdi, herkes insandı nasıl bir çifkeflik yaratıldı ki bu ülkede herkese açık bir televizyonda konu komşu vurmaktan bahsedildi, bu kadar mı gözümüz döndü bu ocu bucu kavgasından, dehşete düşüyorum bazen. İnsanı insandan nefret ettirdiler hoş görüm kalmadı resmen, tükendim. Gençliğim ne güzel geçti benim ya işten çıkıp arkadaşlarımla kafa dağıtıp istediğim saatte eve gittiğim, trafikte hiç tanımadığım şoförlerden araba kullanmayı öğrendiğim, güle oynaya Eminönünde yürüdüğüm memleketimde sokağa çıkmaya, konuşmaya tedirginim yazıktır yahu vallahi yazıktır...

Ben de termostat öneriyorum, inanılmaz fark ediyor.

Allah size ve varsa evlatlarına bagışlasın.. çok zor eş acısı hele mehmetcik anneleri için çok daha zor.. rabbim kara gün yaşatmasın onlar sayesinde evimizde rahatız

Zaten farklı bir görüşe sahipsen terörist ilan ediliyorsun malesef ne hale geldik

Fıstık gibi yorumun neresi agresif? Baktığınız gibi gördüğünüzden olmasın? Burda en sakin insan benim çünkü bir tarafım yok. Niye sinirleneyim? Iki taraf birbirine istediğini söylesin. Bana ne? Demokratik hakkımdan bahsetmiyorsunuz. Demokratik haksızlıktan bahsediyorsunuz. Oy kullanmama özgürlüğüm yok baksanıza. Oy atmayınca da mevcut hükümete bir tik atılıyor. Sirf oraya bir tik atılıyor diye, çıkıp bana oy kullan diyorsunuz. Yani?? Mevcut hükümete gitmesin, oy kullana geliyor. Çok "özgür" bir düşünce

enginar sezon ürünüdür, burda yetismedigi icin pahali ama 4 euro da degil.Incirin kilosu türk bakkalinda 5 euro civarinda.Yine sezon ürünü oldugu ve cok kisa sürede bozuldugu icin normal.Domates bim tarzi marketlerde suan 3 euro civarinda 9 euro dedigi muhtemelen kiraz domates.Arkadas abartmayi seviyor anlasilan.Dünyanin her yerinde havaalanindaki fiyatlar fahistir bu bilinen bir gercek.Almanyada yasayan ve genellikle organik marketten alisveris yapan biri olarak almanya`nin cok daha ucuz oldugunu söyleyebilirim.Almanya avrupada en ucuz gida satilan ülkelerden biridir.Gelir düzeyi cok daha düsük olan sirbistan ve slovakya gibi ülkelerden cok daha uygundur.

Bu kadar mülteci ortada gezerken, onlara vatandaşlık verilirken, ev sahibi olma yolu ile vatandaş olmaları teşvik edilirken, eyt ile ülkenin geleceği iyice karanlık bir hal alırken, ekonomik olarak bu kadar zor bir durumdayken mevcut düzene oy vermenin hiçbir mantığı yok. Ülkem adına çok üzgün ve mutsuzum. Özellikle bu mülteci konusu beni rahatsız ediyor. Ülke bütünlüğü ve güvenliği tehdit altında. En az 50 yıl geriye gitmişizdir.

Bilmiyorlar ki dini inancla sömürü yapılıyor Allah Allah deniyor ama her türlü dolap dönüyor artık gozleri biraz açılsın tamm başörtüsü yasağının kalkması çok güzel oldu ama şu halimiz hiç iyi değil adalet adına hiç birsey kalmadı bence artık yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…