Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Kanadadan mercimek ithal edenler yorumunu beğenmedi

Ama anlamak istemiyorlar onlar yaptı bunlar da yapacak ses etmeyin demektir bu …. Ama o dönem bitti anlamak istemiyorlar buna katkı sağlamak istemiyorlar buna üzülüyorum herşey yine başa saracak …
E sende hala türban konusunu açtin mesela 81 liyim hepsini gordüm tüp kuyruğu bile gördüm ama geçti gitti bunlar

Gelecek olandan bu konuda beklentin varken, bunun müsebbibi olandan neden hesap sormayasın hemşirecim. Hesabını sandıkta cözeblirsin bak %25 zam aldın, peki aldıgın tekstil market manav şarküteri, yakıt ve verdğin kiranın enflasyon karsılıgı %25 mi. Sorsak hesabını sadece gelecek olana yüklemesek sorumluluğu.

Bekleyin ne acele ediyorsunuz aday belli olacak elbette.
Hakaret etmeden yazın hanımefendi..
Bu tiplere hakaretle karşilık vermek farz aslında.. diyeceksin ki evet bidon koysalar oy veririz ama en azindan o bidona "karımı istesin" veririm diyecek kadar onursuz degiliz.. yada göt kılı olacak kadar düşmedik, yada ufacık bebelere yapailan iğrençlige "bir kereden birşey olmaz" diyecek kadar vicdansız insan şunları bi hatırlayıp kendi koyun kitlesine bi dönüp bakar.. ulan sizin kadar ahlaklı görünüp, zerre ahlakı olmayan kaç güruh var acaba

Kuruyemiş mesela. Çocuklar tadını unutacak. Kajunun bademin kilosu 300 -400 TL. Yüzer gram çocuğa aklı çalışsın yararlı şey yesin diye alsak kasada kalbimiz atıyor. @Noway35 sen söyle sizde ne kadar?

Beğenmedim atanlar fiyatları bu üye belirliyor sanıyor zaar. Makarnadan kafalar pırıl pırıl tabii

Biat kültürü böye birşey aslında,gerçekleri görmelerine engel tapınma sadece.
Bir başkasıda gitse ülke bitermi bitmez,şu gerçek var seçim sonrası toparlanmak cidde zaman alacak.
Adamı peygamberle bir tutuyorlar yahu, resmen günah işliyorlar ve buna ragmen kendilerini dört dörtlük müslüman sanıp diger insanlara dinsiz muamelesi yapmıyorlar mı.. halbuki sorgula lan körü körüne biat nedir, tövbe haşa allah a bu kadar inanıp biat etmiyorlardır, özellikle şu tarikt biatçiları..neyse oralara hic girmeyeyim

Yorumun alnı olsa da öpsem

Birde sözde terörist lanetleyen, vatan sevdalısı bu tipler, o yol geçen hanı sınırdan sadece mülteciler girdi sanıyorlar galiba.. tezatlığa bak sen

Twitter bi haber kaynagı değildir, yalnızca sosyal bir ağ. Gündemi ordan takip ettiğiniz oldukça belli.

Ya bir video izledim. Yaşlı bir kadın 'erdoğanın görünün kılı olayım.' Diye nasıl bağırıyor. Hatta bir duvara 'gelsin anamı şey etsin benim de babam olsun yazmışlar'. Bu dediğimi yoldan geçerken bir duvarda gördüm. İnsan gözüyle görünce de bir acayip oluyo.

Unutursak kalbimiz kurusun, hatırlamamam mümkün mü.. ama sorsan ahlaksız dinsiz imansız hep başkaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…