Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Ya bir video izledim. Yaşlı bir kadın 'erdoğanın görünün kılı olayım.' Diye nasıl bağırıyor. Hatta bir duvara 'gelsin anamı şey etsin benim de babam olsun yazmışlar'. Bu dediğimi yoldan geçerken bir duvarda gördüm. İnsan gözüyle görünce de bir acayip oluyo.🤣
Memleketin ebesini şeyettiler zaten anasına hacet kalmadı😒

Ya bir video izledim. Yaşlı bir kadın 'erdoğanın görünün kılı olayım.' Diye nasıl bağırıyor. Hatta bir duvara 'gelsin anamı şey etsin benim de babam olsun yazmışlar'. Bu dediğimi yoldan geçerken bir duvarda gördüm. İnsan gözüyle görünce de bir acayip oluyo.🤣
İçlerindeki bastırılmış cinsellik cehaletleriyle birleşince ortaya böyle seksli güzel cümleleri fırtlıyor işte engel olunamaz bir şekilde 😂

Kıyma kaç Euro maaşınız kaç Euro?
Burda asgari ücret 5500 bir kilo koyma 150 TL.
Hanımefendi kazandıgı euro ile türkiye de daha ucuza alışveriş yapabildigi, aynı euro ile almanya da cebinden daha çok para çıktıgı için, türkiye de ekonomi daha iyi ve daha ucuz, almanya da ise herşey daha pahalı sanıyor olabilir galiba.. hesaplaması tam olarak bu eminim 🤣🤣

Milletine terörist, çapulcu, sürtük diyenlere oy vermem
Sınırları kevgire çevirenlere oy vermem
HAYVAN KATİLLERİNE oy vermem
Milleti bir lokma ekmeğe muhtaç edip müteahhit cebi dolduranlara oy vermem
Din tacirlerine oy vermem
Devletin malını satana oy vermem
Ata' ma hakaret edene oy vermem
Memleketi mafya ve cemaat cennetine çevirenlere oy vermem
Arap sevicilere oy vermem
Böyle uzar gider

Ama Chp ye de kızgınım; kızdıkları adamlar gibi koltuğa yapışıp, 13 seçim kaybedip orada oturan genel başkana kızgınım...
Sağlam chp lilerin ayağının kaydırılmasına kızgınım
Basiretsizliğe kızgınım
Atatürkçülüğe verdikleri zararlara kızgınım
Çok kızgınım çok üzgünüm....

Bu kızgınlıklarım uzun zamanlara dayanır, bunlara 30 yıldır ön verenlerin hepsine kızgınım...
Teröre karşı tek vücut olamayan siyasetçilere kızgınım, teröre karşı particilik olmaz
Askerime,polisime, fidan gibi evlatlara kurşun sıkanlara kızgınım...
Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemeyen birbirini kıran , takım tutar gibi ocu bucu olan yurdum insanına çok kırgınım...
Ülkemin geldiği duruma kızgınım...

Seçimde ne olur bilmem bu ülkenin insanından umut kesmek istemiyorum, kalbim acıyor artık, yorgunum....

bir de son olarak corona zamanı ekonomik olarak boy ölcüstügümüzü zannedip bizi kıskanmakla itham ettigimiz ülkeler vatandaslarına siz evlerinizde oturun dısarı cıkmayın diyip ucretlerini odemeye halka yardımlarını yapmaya devam ederken bizim büyük ekonomimizin de halktan para toplamak icin smsle yardım kampanyası yaptıgımızı da unutmayın olur mu
Nasıl unutulur en çok depremin kanayan yarası bu sms ile yardım dilenme

Nasıl unutulur en çok depremin kanayan yarası bu sms ile yardım dilenme
Bak bir de bu var. Depremzedelere yardım edilecek diye bir süreliğine gelen ötv nin kalıcı olup KDV’den bin kat daha ağır olması. Ve üstelik deprem için harcanmaması. Hala hiç bir yerde önlem alınmadı.
Pırlantadan almayıp kalan her şeyden almaları.
Hem gelir vergisi hem katma değer vergisi alınması var.

Bak bir de bu var. Depremzedelere yardım edilecek diye bir süreliğine gelen ötv nin kalıcı olup KDV’den bin kat daha ağır olması. Ve üstelik deprem için harcanmaması. Hala hiç bir yerde önlem alınmadı.
Pırlantadan almayıp kalan her şeyden almaları.
Hem gelir vergisi hem katma değer vergisi alınması var.
Zaten o sms ile toplanan yardımlarin da depremzedeler gittigine inanmadım hic ne 94 ne elazıg ne van hiçbir depremde.. belki kaşik kadarı depremzedelere harcanmıştır..

Fetöcüler kovalasın seni
Ben şu an evimde dogalgaz açamıyorum o gelmiş fetö diyor embesil.. çünkü her ay 1.5 2 lira ödeyecek bütçem yok yok yani.. ufak cocuguma ragmen evim buz gibi.. 24 saatte bi 5 6 saat açabiliyorum sadece ılısın diye ve bugun sayaçtaki son kw hesaplamam 700 tl.. yani kısaca fetönün de cumhurunda hepsininde...

Son düzenleme:
çocuklari baya tepki gostermisti o bayana 😂
birde seyi hatirliyorum ben erdoganin mitinginde, elinde erdoğan bayragi sallayan bir ablaya oyunuz kime demişlerdı gılıştaroğluna gılıştarogluna demisti 😂
oyu kimeydi bilmem ama ne yaptığı hakkında bir fikri olmadigina eminim.

Komiksiniz.. biz bunları dindar vatana millete hayırlı insan sandık kandırıldık ama fetö'cü oldukları ortaya çıktı bir şebeke terör örgütü oldukları ortaya çıktı ondan sonra CHP'ye yanaştılar ve şu anda khk'ları dışarı çıkaracağını söylüyor Kılıçdaroğlu siz bilirsiniz umarım ki ideolojik bakış açınız sizi doğruluktan alıkoymaz
e ablacım ya şimdide kandırılıyorsanız?

Oyum ne zamanın da deniz baykal için di ne de Kemal kılıçdaroğlu için..benim oyum ve düşüncem bitanecik Atam için chp ye..keşke chp Mansur yavaşı ve ya Ekrem imamoğlunu geçirse başa..dediğim gibi chp ye Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’üm için veriyorum,Kemal kılıçdaroğlu için değil..
Ayrıca artık yaşlı kesim(chp,mhp vs)genç yeteneklere genç siyasetçilere bırakmalılar diye düşünüyorum..nereye kadar duracaklar?biraz gençlerin önünü açmalılar ki nasıl yönetildiğini görsünler..zorlamamalı

Oyum tabi ki reisimiz, ulu önder ve başkomutan Sn. Tayyip Erdoğan'a :KK73:

desem de inanmayın hsdfsdfdffd AKP olmayan herkes olabilir yeter ki AKP olmasın şahsen eşşek parti kurup beni TBMMye bağlayın dese oyumu alabilir:deli:
İlk okurken yüreğime indiriyordun 🙈

Milletine terörist, çapulcu, sürtük diyenlere oy vermem
Sınırları kevgire çevirenlere oy vermem
HAYVAN KATİLLERİNE oy vermem
Milleti bir lokma ekmeğe muhtaç edip müteahhit cebi dolduranlara oy vermem
Din tacirlerine oy vermem
Devletin malını satana oy vermem
Ata' ma hakaret edene oy vermem
Memleketi mafya ve cemaat cennetine çevirenlere oy vermem
Arap sevicilere oy vermem
Böyle uzar gider

Ama Chp ye de kızgınım; kızdıkları adamlar gibi koltuğa yapışıp, 13 seçim kaybedip orada oturan genel başkana kızgınım...
Sağlam chp lilerin ayağının kaydırılmasına kızgınım
Basiretsizliğe kızgınım
Atatürkçülüğe verdikleri zararlara kızgınım
Çok kızgınım çok üzgünüm....

Bu kızgınlıklarım uzun zamanlara dayanır, bunlara 30 yıldır ön verenlerin hepsine kızgınım...
Teröre karşı tek vücut olamayan siyasetçilere kızgınım, teröre karşı particilik olmaz
Askerime,polisime, fidan gibi evlatlara kurşun sıkanlara kızgınım...
Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemeyen birbirini kıran , takım tutar gibi ocu bucu olan yurdum insanına çok kırgınım...
Ülkemin geldiği duruma kızgınım...

Seçimde ne olur bilmem bu ülkenin insanından umut kesmek istemiyorum, kalbim acıyor artık, yorgunum....
Gel sana bir sarılayım ya, nasıl güzel insansın. Kalbinden öperim, kırılmasın umudun.

Güzel günler göreceğiz 🫶🏻❤️

Bunları İsviçre frankıyla TLnin eş olduğunu düşünen birine anlattığını biliyorsun değil mi yengenç? 😂biz anlattık güzelce ama anlamadı. Senin anlatımın daha komplike,umarım bir aydınlanma yaşar arkadaşımız
O arkadaş şu anda birim fiyatın ne demek oldugunu araştırmakla meşgul çürütecek zerre de olsa tez bulabilirse konuya geri dönecegine inanıyorum 🤣 sahi neydi birim fiyat

Ben şu an evimde dogalgaz açamıyorum o gelmiş fetö diyor embesil.. çünkü her ay 1.5 2 lira ödeyecek bütçem yok yok yani.. ufak cocuguma ragmen evim buz gibi.. 24 saatte bi 5 6 saat açabiliyorum sadece ılısın diye ve bugun sayaçtaki son kw hesaplamam 700 tl.. yani kısaca fetönün de cumhurunda hepsininde...
Bu sene ben anlamadım zaten bu doğalgazı.
Ben merkezi doğalgazdayım ne gelse ödüyoruz elmecbur. 1580küsur geldi bu ay. Annemin payölçerli merkezi sistem. Bu ay iki oda hariç kapadı ve ev eni konu buz gibiydi. 1050 gelmiş. Yani o fark nasıl 500 anlamadım hiç.

X