Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Sosyalleşmek insani bir ihtiyaç da 45 milyon TL'ye sosyalleşmek algısal bir ihtiyaç anladığım kadarıyla adam fetö'cüleri dışarı çıkaracağını söyle Siz bundan rahatsızlık duymuyorsunuz kafanız güzelmiş
Yahu cumhur reisi yaklasık 40bin vatandaşimizi katletmiş terör örgütü liderinin aranan kardeşini, yediden yetmişe herkesin izlediği ulusal kanalımız olan TRT'ye cıkarıp mektup okuttu.Siz daha durmus fetöcüleri cıkarak dıyorsunuz.Bu mu yani vatanseverlik bu mu törerle mücadele anlayışınız?

enginar sezon ürünüdür, burda yetismedigi icin pahali ama 4 euro da degil.Incirin kilosu türk bakkalinda 5 euro civarinda.Yine sezon ürünü oldugu ve cok kisa sürede bozuldugu icin normal.Domates bim tarzi marketlerde suan 3 euro civarinda 9 euro dedigi muhtemelen kiraz domates.Arkadas abartmayi seviyor anlasilan.Dünyanin her yerinde havaalanindaki fiyatlar fahistir bu bilinen bir gercek.Almanyada yasayan ve genellikle organik marketten alisveris yapan biri olarak almanya`nin cok daha ucuz oldugunu söyleyebilirim.Almanya avrupada en ucuz gida satilan ülkelerden biridir.Gelir düzeyi cok daha düsük olan sirbistan ve slovakya gibi ülkelerden cok daha uygundur.
Üç kg kutuda satılan cherrytomaten 7€ (en pahalı çeşidi buydu) Mevsim meyveleri de şu an 1-2€ arası değişiyor.

Kızlar doğalgazı kapatıp açıyorsanız ondan yüksek geliyordur..biz ekimde bir açtık bir daha hiç kapamadık..şuan kısıkta sadece kızımın ateşi 39 derecelere çıktığı için ve 350-400 ödüyoruz ev dubleks her yer yanıyor
Ben de hiç kapatmıyorum bana 500 geldi. Sadece 3 petek açık. 40 ın üstüne hiç çıkmadım. Gündüzleri 30-35 e alıyorum

Üç kg kutuda satılan cherrytomaten 7€ (en pahalı çeşidi buydu) Mevsim meyveleri de şu an 1-2€ arası değişiyor.

Bizim eyalette mevsim meyveleri mandalina, portakal benzeri gayet uyguna. Tropik meyveler yıl boyu satılıyor, onların fiytaı standard sanırsam , meyveye para vermeye üşenmiyorsan markette dilimlenmiş yarım ananas 3eruoya satılıyor mesela, o takım meyvelerin de fiyatları çok uçuk değil sankim.

Fıstık gibi yorumun neresi agresif? Baktığınız gibi gördüğünüzden olmasın? Burda en sakin insan benim çünkü bir tarafım yok. Niye sinirleneyim? Iki taraf birbirine istediğini söylesin. Bana ne? Demokratik hakkımdan bahsetmiyorsunuz. Demokratik haksızlıktan bahsediyorsunuz. Oy kullanmama özgürlüğüm yok baksanıza. Oy atmayınca da mevcut hükümete bir tik atılıyor. Sirf oraya bir tik atılıyor diye, çıkıp bana oy kullan diyorsunuz. Yani?? Mevcut hükümete gitmesin, oy kullana geliyor. Çok "özgür" bir düşünce 😏
Bunu size reva gören sizce ben miyim peki?
Boş atılmış oy pusulalarına akp mührü basan, geçersiz oyları iktidara verilmiş kabul eden,muhalefete verilen oyları çöpe atan,iktidarın oylarını 3er sayan,muhalefetin oyları galip geldiğinde seçimi iptal eden? Bunlardan hesap soracaksınız,bana hesap sorsanız da benim yapabileceğim bir şey yok sevgili arkadaşım. Öyle soru işaretlerini çifter çifter koyup da eeeee üüüüü deyince sakinliğiniz yeteri kadar anlaşılmadı :KK66: üslup önemlidir. Benim yorumlarımda asla bu üslupsuzlukları,agresiflikleri bulamazsınız boşuna aramayın.

Ben de hiç kapatmıyorum bana 500 geldi. Sadece 3 petek açık. 40 ın üstüne hiç çıkmadım. Gündüzleri 30-35 e alıyorum
Kombiyle de alakalı olabilir..veya ev ile..ev mantolomalı mı..yani gerçekten bu şekilde ödüyoruz bilemedim..kombiyle alakalı mı demem ise bazı kombilerde atıyorum 40 ile başlıyor bazıları 30 ile

Şu dayı kesinlikle ekonomi bakanı olmalı,bak nasıl da çözmüş hemen sorunu😏.

Eklentiler

• Screenshot_20230103-223154_Facebook~2.jpg
    Screenshot_20230103-223154_Facebook~2.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 91
Kombiyle de alakalı olabilir..veya ev ile..ev mantolomalı mı..yani gerçekten bu şekilde ödüyoruz bilemedim..kombiyle alakalı mı demem ise bazı kombilerde atıyorum 40 ile başlıyor bazıları 30 ile
Aman neyse. İçim şişti vala. 2023 e girdik hala geçim derdindeyiz. Faturalardan, temel gıdaların kıtlığından, fiyatlarından söz ediyoruz. Bu halde olmamıza katkısı olanlara ben hakkımı helal etmiyorum. Eşek gibi çalış, sonra da geçim derdine düş, aldığın maaş enflasyon karşısında erisin. Faturaları bik bik konuşanların ağzına sokmak istiyorum

Aman neyse. İçim şişti vala. 2023 e girdik hala geçim derdindeyiz. Faturalardan, temel gıdaların kıtlığından, fiyatlarından söz ediyoruz. Bu halde olmamıza katkısı olanlara ben hakkımı helal etmiyorum. Eşek gibi çalış, sonra da geçim derdine düş, aldığın maaş enflasyon karşısında erisin. Faturaları bik bik konuşanların ağzına sokmak istiyorum
Maalesef öyle Allah sonumuzu hayır etsin

Bunu size reva gören sizce ben miyim peki?
Boş atılmış oy pusulalarına akp mührü basan, geçersiz oyları iktidara verilmiş kabul eden,muhalefete verilen oyları çöpe atan,iktidarın oylarını 3er sayan,muhalefetin oyları galip geldiğinde seçimi iptal eden? Bunlardan hesap soracaksınız,bana hesap sorsanız da benim yapabileceğim bir şey yok sevgili arkadaşım. Öyle soru işaretlerini çifter çifter koyup da eeeee üüüüü deyince sakinliğiniz yeteri kadar anlaşılmadı :KK66: üslup önemlidir. Benim yorumlarımda asla bu üslupsuzlukları,agresiflikleri bulamazsınız boşuna aramayın.
Sistemi bizzat siz mi kurdunuz ki, ben sistemi sorgulayınca sizden hesap sordugumu sandınız? Niye alındınız gerçekten anlamadım. Üslubunuz hayatınızdaki insanlari ilgilendirir, ne mutlu onlara. Eee, yani anlamında bir sesleniştir. Üüü size ait. onun ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Yakıştı size sakin hanım 😁 agresif olan sorgulama isareti de ünlemdir, soru işareti değil 🤦‍♀️ yoruldum, iyi akşamlar

Sistemi bizzat siz mi kurdunuz ki, ben sistemi sorgulayınca sizden hesap sordugumu sandınız? Niye alındınız gerçekten anlamadım. Üslubunuz hayatınızdaki insanlari ilgilendirir, ne mutlu onlara. Eee, yani anlamında bir sesleniştir. Üüü size ait. onun ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Yakıştı size sakin hanım 😁 agresif olan sorgulama isareti de ünlemdir, soru işareti değil 🤦‍♀️ yoruldum, iyi akşamlar
Benim için sakıncası yok,sevgili oy kullanmayınca tarafsız olduğunu zanneden hanım :KK66:

6 akıl bir olup, bı kişi çıkaramadı. CHP ye oy verenler kime oy vereceksiniz? Daha aday yok? Bu adamlarda öyle bir kitle var ki, bidon koy oy veriyor ...
Ötekine oy verene kadar damacanaya oy veririm şekerim sanane ayol

X