Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Yahu cumhur reisi yaklasık 40bin vatandaşimizi katletmiş terör örgütü liderinin aranan kardeşini, yediden yetmişe herkesin izlediği ulusal kanalımız olan TRT'ye cıkarıp mektup okuttu.Siz daha durmus fetöcüleri cıkarak dıyorsunuz.Bu mu yani vatanseverlik bu mu törerle mücadele anlayışınız?

Üç kg kutuda satılan cherrytomaten 7€ (en pahalı çeşidi buydu) Mevsim meyveleri de şu an 1-2€ arası değişiyor.

Ben de hiç kapatmıyorum bana 500 geldi. Sadece 3 petek açık. 40 ın üstüne hiç çıkmadım. Gündüzleri 30-35 e alıyorum

Üç kg kutuda satılan cherrytomaten 7€ (en pahalı çeşidi buydu) Mevsim meyveleri de şu an 1-2€ arası değişiyor.

Bizim eyalette mevsim meyveleri mandalina, portakal benzeri gayet uyguna. Tropik meyveler yıl boyu satılıyor, onların fiytaı standard sanırsam , meyveye para vermeye üşenmiyorsan markette dilimlenmiş yarım ananas 3eruoya satılıyor mesela, o takım meyvelerin de fiyatları çok uçuk değil sankim.

Bunu size reva gören sizce ben miyim peki?
Boş atılmış oy pusulalarına akp mührü basan, geçersiz oyları iktidara verilmiş kabul eden,muhalefete verilen oyları çöpe atan,iktidarın oylarını 3er sayan,muhalefetin oyları galip geldiğinde seçimi iptal eden? Bunlardan hesap soracaksınız,bana hesap sorsanız da benim yapabileceğim bir şey yok sevgili arkadaşım. Öyle soru işaretlerini çifter çifter koyup da eeeee üüüüü deyince sakinliğiniz yeteri kadar anlaşılmadı üslup önemlidir. Benim yorumlarımda asla bu üslupsuzlukları,agresiflikleri bulamazsınız boşuna aramayın.

Ben de hiç kapatmıyorum bana 500 geldi. Sadece 3 petek açık. 40 ın üstüne hiç çıkmadım. Gündüzleri 30-35 e alıyorum
Kombiyle de alakalı olabilir..veya ev ile..ev mantolomalı mı..yani gerçekten bu şekilde ödüyoruz bilemedim..kombiyle alakalı mı demem ise bazı kombilerde atıyorum 40 ile başlıyor bazıları 30 ile

Kombiyle de alakalı olabilir..veya ev ile..ev mantolomalı mı..yani gerçekten bu şekilde ödüyoruz bilemedim..kombiyle alakalı mı demem ise bazı kombilerde atıyorum 40 ile başlıyor bazıları 30 ile
Aman neyse. İçim şişti vala. 2023 e girdik hala geçim derdindeyiz. Faturalardan, temel gıdaların kıtlığından, fiyatlarından söz ediyoruz. Bu halde olmamıza katkısı olanlara ben hakkımı helal etmiyorum. Eşek gibi çalış, sonra da geçim derdine düş, aldığın maaş enflasyon karşısında erisin. Faturaları bik bik konuşanların ağzına sokmak istiyorum

Maalesef öyle Allah sonumuzu hayır etsin

Sistemi bizzat siz mi kurdunuz ki, ben sistemi sorgulayınca sizden hesap sordugumu sandınız? Niye alındınız gerçekten anlamadım. Üslubunuz hayatınızdaki insanlari ilgilendirir, ne mutlu onlara. Eee, yani anlamında bir sesleniştir. Üüü size ait. onun ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Yakıştı size sakin hanım agresif olan sorgulama isareti de ünlemdir, soru işareti değil yoruldum, iyi akşamlar

Benim için sakıncası yok,sevgili oy kullanmayınca tarafsız olduğunu zanneden hanım

6 akıl bir olup, bı kişi çıkaramadı. CHP ye oy verenler kime oy vereceksiniz? Daha aday yok? Bu adamlarda öyle bir kitle var ki, bidon koy oy veriyor ...
Ötekine oy verene kadar damacanaya oy veririm şekerim sanane ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…