- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.309
Ahahhahahahha o neydi be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam bölüyor oylari, amaci ne ki? 7 cihan birlesti otlar bolubmesin diye, niye yapiyor ki bunu? Mantik ne?Niye ya seviyordum
Valla eger ki chpnin kaynetmesine sebep olsun, tarih affetse ben affetmem bxbxvxbBu İnce nin derdi ne ? Neden oyları bölüyor ?
Oyları bölen o değil yalnız seçmen bölüyor o vazgeçtim dese duruşu yok olacak. Sever millet duruşuna ne oldu demeyi! Duruşunu ben de seviyorum şimdilik ama seçmen olan da benim.Adam bölüyor oylari, amaci ne ki? 7 cihan birlesti otlar bolubmesin diye, niye yapiyor ki bunu? Mantik ne?
Inşallah insan gibi sakin sakin olaysiz baslar biterVarya anket bile heyecanlandırıyor seçimi düşünemiyorum, neler olacak nelerrr
Accesten inceyeValla eger ki chpnin kaynetmesine sebep olsun, tarih affetse ben affetmem bxbxvxb
Burda bile her gün birileri ceza yiyor, sen bu dediğine inanıyor musunInşallah insan gibi sakin sakin olaysiz baslar biter
Sence ?Inşallah insan gibi sakin sakin olaysiz baslar biter
Ya bilmiyorum korkuyorum olay molay cikicak diyeSence ?
Ben de.Ya bilmiyorum korkuyorum olay molay cikicak diye
Ben köye gitcem seçim günü korkayrumYa bilmiyorum korkuyorum olay molay cikicak diye
Ben evden çıkmayı düşünmüyorum.Ben köye gitcem seçim günü korkayrum
Ben evde bile korkarım ahsjsjdk Diyarbakırda’yım acaba burda çok bir şey olur mu bilemedimBen evden çıkmayı düşünmüyorum.
Hüdapar - hdp dopdolu burda yav ay ayyyyyyBen evde bile korkarım ahsjsjdk Diyarbakırda’yım acaba burda çok bir şey olur mu bilemedim