Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 olmusBenden başka Sinan Oğan’a kim oy veriyor acaba çok merak ettim. Toplam 2 oyu var
Benden başka Sinan Oğan’a kim oy veriyor acaba çok merak ettim. Toplam 2 oyu var
Oy verirken ilk oy kesin benim dedim ama 2 kişi benden önce davranmış3 olmus
3.kisi kim acabaOy verirken ilk oy kesin benim dedim ama 2 kişi benden önce davranmış
Kadınlar kulübü gibi her kesimden insanın bir arada olduğu yerlerdeki anketleri çok önemsiyorum. Bu anket için bildirim gitse keşke. Twitter anketlerinden çok daha gerçekçi sonuçlar çıkar burada.
Ay demeyeydin öyle iyiydi2001 yılında bu siteyi açtım 22 yıldır hiç bir anketi tutturamadı burası : ) hep tersi çıktı.
istiyorsanız yollayalım
Kadınlar kulübü gibi her kesimden insanın bir arada olduğu yerlerdeki anketleri çok önemsiyorum. Bu anket için bildirim gitse keşke. Twitter anketlerinden çok daha gerçekçi sonuçlar çıkar burada.
Hahahha abi aynısını dıcektım. Bu konuya daha önce de yazdım. Başka sitelerde ki anketleri bilmem ama buradaki anketin tam tersi oluyor hep2001 yılında bu siteyi açtım 22 yıldır hiç bir anketi tutturamadı burası : ) hep tersi çıktı.
istiyorsanız yollayalım
Ya sinirimi bozmasaniza yaHahahha abi aynısını dıcektım. Bu konuya daha önce de yazdım. Başka sitelerde ki anketleri bilmem ama buradaki anketin tam tersi oluyor hep
Ya sinirimi bozmasaniza ya
Patates seni severim ama gicik oldum su an jxhxhxh
Sebep?Oy kullanmayacağım seçeneği de olmalı
Zira ben oy kullanmama kararı aldım sandığa gitmeyecek çok da vatandaş olduğunu düşünüyorum.
Patates seni severim ama gicik oldum su an jxhxhxh
Niye ya seviyordumO İnce yi Allah bildiği gibi yapsin