- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.203
- 40
İşte onu bilemiyorum.Ben evde bile korkarım ahsjsjdk Diyarbakırda’yım acaba burda çok bir şey olur mu bilemedim
Korkuyorum ama çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte onu bilemiyorum.Ben evde bile korkarım ahsjsjdk Diyarbakırda’yım acaba burda çok bir şey olur mu bilemedim
Sanmam ama belli de olmaz nerde ne olucagiBen evde bile korkarım ahsjsjdk Diyarbakırda’yım acaba burda çok bir şey olur mu bilemedim
Ben de çok korkuyorum, bu seçim hiçbir seçime benzemiyor işte, çok büyük bir seçim. Yıllardır beklenilen seçim. Of ofİşte onu bilemiyorum.
Korkuyorum ama çok
Valla bilmiyorum hiç belli olmuyor işte, buranın insanı da acayip. Hüdapar kesimi de bağnaz, hdp kesimi de. Nefret ediyorum hepsinden defolsalar keşke.Sanmam ama belli de olmaz nerde ne olucagi
Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık oy kullanmayacağım.Sebep?
Ay orda HÜDA-PAR da mi varValla bilmiyorum hiç belli olmuyor işte, buranın insanı da acayip. Hüdapar kesimi de bağnaz, hdp kesimi de. Nefret ediyorum hepsinden defolsalar keşke.
Biz de kalabalık yerlere gitmeyi düşünmüyoruz seçim üstü hayırlısıyla bi atlatsak kazasız belasız kimsenin canı yanmadanYa bilmiyorum korkuyorum olay molay cikicak diye
Bekçi hırsız kovalamış inandık dimiAkşener e saldirmislar, parti il binasina mi ne saldiri olmus, bana pek ic açıcı gelmiyo, sanki fragmanı seyrediyoruz
ikinci tura kalacağı kesin olan bir seçimde sinan oğanın ilk turda alacağı oy miktarı; özellikle terör partileriyle işbirliği, mülteci problemleri ve ulusal değerler konusunda türkiye cumhuriyeti halkının tavrını ortaya koyması açısından oldukça önemli.Benden başka Sinan Oğan’a kim oy veriyor acaba çok merak ettim. Toplam 2 oyu var
Ay tabi canım, her yerde yerleri de var. Benim çevremde de çok var tanıdık vs zaten en çok bu taraflarda var.Ay orda HÜDA-PAR da mi var
E şıkkı hicbiriEvet seçim senesine geldik.......
- Oyunuzu dilediğiniz kadar değiştirebilirsiniz
- Kime oy verdiğiniz asla görünmemektedir
Ceza ve uyarı sisteminin doğru çalıştığını düşünmeyenler yorum yazmasın hemen konuyu terk etsin.
Cumhur OY: 311 29,1%
Millet OY: 756 70,8%
Tüm adaylar eklenip anket sıfırlanmıştır.
Benim teyzeler rte diyor, dayılar hüdapar diyor, amca tarafı hdp. Ben ölemAy orda HÜDA-PAR da mi var
Düşünemiyorum HÜDA-PAR in ülke yönetiminde yer aldiginiAy tabi canım, her yerde yerleri de var. Benim çevremde de çok var tanıdık vs zaten en çok bu taraflarda var.
Hayir ama sen koyunsun senin oy kullanma hakkin nasil var sen oksijen israfisin vs vs vs internette cosanlar sonra sandikta tokatlaniyorlarYorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.
Bence hepsini bantla kimse bisey diyemesin hdhxhwBenim teyzeler rte diyor, dayılar hüdapar diyor, amca tarafı hdp. Ben ölem
Seçmeni bile çok sıkıntı acces, ben bizzat tanıyorum, konuşmuşluğum var yakın akraba vs. Aşiriıııııı bağnazDüşünemiyorum HÜDA-PAR in ülke yönetiminde yer aldigini
Cumhur ittifakı AKP MHP BBP Yeniden Refah ve Hüda Par dan oluşuyor 1 kişi değiller.6 kisi 1 kisiye bu etik bile degil 6 kisi bir adam olmaya calisiyor isin enteresani kac secim kaybetmis adami aday cikariyorlar Mansuru istemezler cunku parmaklarinda oynatamayacaklari bir siyasetci Ataturk partisi deyip pkk pyd ypg destek verip Mehmetcigi sehit eden teror orgutunun oyunu isteyecek kadar da acizler saka gibi Ataturk yasasa yemin ediyorum suratlarina tukurur