- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.202
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğitim için şey yapamaz mıyız, bak valla çok çalışırımBiri meni yurtdisina aparsin.
Valla iyi bir yerlere gitmez Türkiye Hüda partisi ile, tek diyeceğim bu. Ne kadin hakki kalir, zaten Hakki erkek adidir gibi sacma salak bi döneme gireriz net yaniSeçmeni bile çok sıkıntı acces, ben bizzat tanıyorum, konuşmuşluğum var yakın akraba vs. Aşiriıııııı bağnaz
1 kisi aday digerleri destekci 6 partiye kilictaroglu dayatildi bir aksener cikis yapti cikardaydilar ya Mansuru niye cunku mhp kokenli ve parmaginda oynatamayacaklari bir siyasetci
Cumhur ittifakı AKP MHP BBP Yeniden Refah ve Hüda Par dan oluşuyor 1 kişi değiller.
Bunların seçmeni bile kadın üzerinde çok baskıcı, yani gördüklerim, bildiklerimi yazsam daha korkarsın ben çok korkuyorum. Yıllar sonra eğitimim için bir şeyler yapıyorum, eğitim hakkım, özgürlüğüm, her şeyim elimden alınacak diye çok korkuyorum.Valla iyi bir yerlere gitmez Türkiye Hüda partisi ile, tek diyeceğim bu. Ne kadin hakki kalir, zaten Hakki erkek adidir gibi sacma salak bi döneme gireriz net yani
Malum kişinin oy miktarına bakışım:
Cumhurbaşkanı adaylarının siyasi kimlikleri bitiyor ancak cb yardımcısı olarak idame ediyorlar bir süre. Mansur belki sahada kalmak istedi. MHP kökenli diye düşünselerdi belediye dahi vermezlerdi.1 kisi aday digerleri destekci 6 partiye kilictaroglu dayatildi bir aksener cikis yapti cikardaydilar ya Mansuru niye cunku mhp kokenli ve parmaginda oynatamayacaklari bir siyasetci
Arkadaşım da Amerikada 15 saatlik araba yolculuğu yapıp gidip vercem dediNiloya oldugum sehirde konsolosluk olmadigi icin ben kalkip 2.5 saatlik yola baska sehre gidicem. Oy verin ya, valla herkes oy versin, oyuna da sahip ciksin.
Valla korkmakta haklisin maalesefBunların seçmeni bile kadın üzerinde çok baskıcı, yani gördüklerim, bildiklerimi yazsam daha korkarsın ben çok korkuyorum. Yıllar sonra eğitimim için bir şeyler yapıyorum, eğitim hakkım, özgürlüğüm, her şeyim elimden alınacak diye çok korkuyorum.
Belediye vermek ...Adam hakkiyla kazandi kime ney veriyorlar Mansura kadar Ankarada Melih gokcegi deviren cikmadiCumhurbaşkanı adaylarının siyasi kimlikleri bitiyor ancak cb yardımcısı olarak idame ediyorlar bir süre. Mansur belki sahada kalmak istedi. MHP kökenli diye düşünselerdi belediye dahi vermezlerdi.
Dip not:Sizin açınızdan bakarsak millet ittifakı da 1 aday diğerleri destekçi
Bi yazsana tek korkma orda.Bunların seçmeni bile kadın üzerinde çok baskıcı, yani gördüklerim, bildiklerimi yazsam daha korkarsın ben çok korkuyorum. Yıllar sonra eğitimim için bir şeyler yapıyorum, eğitim hakkım, özgürlüğüm, her şeyim elimden alınacak diye çok korkuyorum.
Saşırdım gözüm pörtledi yerinden hdhdhdhBu da soru mu yahuuu tabi ki oyum ulu önder, baş kumandanımız , büyük ve tek reis Recep Tayyip Erdoğan'a inşaAllah. memlekete günyüzünü o gösterdi, ondan önce aç sefildik yolllar hep molozdu karnımızı o doyurdu yoksam aç bilaçtık
dermişiiiiiiiiiiiiiim hepinizi yere serermişimmmmmmmmmmmm
2001 yılında bu siteyi açtım 22 yıldır hiç bir anketi tutturamadı burası : ) hep tersi çıktı.
istiyorsanız yollayalım
Gel kuzum. hala ne çok oy vereni var malum kişinin ben şok.Biri meni yurtdisina aparsin.
Madem öyle kiliçdaroğlu kaç keredir seçim kazanamıyor neden bu kadar korkuyorsunuz? Yoksa seçim anketleri istediğiniz gibi gelmiyor mu ? Yoksa millet artan market fiyatlarından şikayetçi mi ?1 kisi aday digerleri destekci 6 partiye kilictaroglu dayatildi bir aksener cikis yapti cikardaydilar ya Mansuru niye cunku mhp kokenli ve parmaginda oynatamayacaklari bir siyasetci