- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Hakaret neresindeHakaret değil de ne şimdi bu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakaret neresindeHakaret değil de ne şimdi bu ?
Silikon?Neden çarpıtıyorsunuz?Üsluptan,kul hakkından bahsediyorsunuz birde.İstersen dünyanın en iyi üniversitelerinde oku, üslubunu doğru takınmadığın sürece hiçbir yerde barınamazsın.. Şekilde görüldüğü gibi.
Ona buna şuna laf edenlerin profiline girip baktım da, kendisi de geri kalmamış. Fazlası bile var.
Slikonları beğenmedim ama
Kul hakkına girmeyi normal bişey sananlar, Allah bilir cehennemi de Antalya plajı sanıyodur
Bi yanıp çıkarız yaaaa gibisinden
Kelime kelime analiz mi yapayım ?Hakaret neresinde
Latife yapılmış.Hakaret değil de ne şimdi bu ?
Sadece bu seçmene kaybettirmez.Gerçekten iktidardan kurtulmak için Millet ittifakına oy verecek birinin fikrini değiştirmez bu durum, bir kaç güne unutulur oy falan da kaybettirmez.
Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen İha ve Siha ları yapan özel bir şirket değil mi? Devletin bir kurumu değil ki, neden sanki savunma sanayimizinmiş gibi gösteriliyor? Koç, Sabancı gibi özel bir kuruluş diye biliyorum.
Ama Ama bunu söyleyen Osman Gökçek, Melih Gökçek in oğlu , kabul edemeyiz hayır yok öyle bir şey
Katılıyorum.Keşke ankete diğer adaylar da eklense
%3 5 enflasyonla %150 enflasyonu aynı kefeye koymasak mıYurt disindada hersey pahalandi herseye zam ustune zam
Ama maaslara zam yok
Saniyolarki sadece turkiyede pahali hayat
Hep mi diliniz kirliKelime kelime analiz mi yapayım ?
Anlamamak için geri zekalı olmak lazım
Dilim mi kirli ? Yaa inanılır gibi değil hedef şaşırtmalarınız .Hep mi diliniz kirli
Çok garip
Hakaret yok, sizin mesajınızda hakaret var sadece
HDP yi meclise kim soktu.
Hı hı evetDilim mi kirli ? Yaa inanılır gibi değil hedef şaşırtmalarınız .
Evet oyların 1,9'u chpden malesef. Fakat bu "hdp'yi meclise CHP soktu" demek için yetersiz.“CHP Li her aileden hdp ye bir oy “ desteğiyle 2011 yılında hdp %10 barajını geçerek meclise girdi .
MerhabalarRecep Tayyip Erdoğan OY: 311 29,1%
Kemal Kılıçtaroğlu OY: 756 70,8%
Tüm adaylar eklenip anket sıfırlanmıştır.