- 28 Mart 2020
- 21.293
- 64.546
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben küfürden nefret ederim ve gereksiz bulurum, söyleyecek mantıklı bir şeyi olmayan insan küfür eder diye düşünmüşümdür hep, bu tarz insanlara ben de ne diyeceğimi bilemediğim için ben de istiyorum küfür emojisiKüfür emojisi istiyorum ben kkya, bunlarla aynı ülkede yaşamak korkunç ya, ben fransaya taşıncam galiba sonunda
Dinciler nefret ediyor adamdan. İyi olmuş, kendin ettin falan diyorlar.Kendisi hükümeti eleştiren ilahiyatçı bir yazar ve Atatürkçü, sürekli tehdit ediliyor çoktan devletin ona koruma vermesi lazımdı.
Bu yorumunuzu hatırlatmak istedimNiye şimdiden açıklayıp yipratsinlar adayı?Bence en doğrusunu yapıyorlar,seçim yaklaşınca hep beraber güleriz böyle.Korkulu rüya olan bir aday var zaten,adını yazmayayım buraya.Bu kadar salak olduklarını mi düşünüyor sunuz cidden?
Eeeee,başınız göğe erdi mi?Bu yorumunuzu hatırlatmak istedim
Hmm hmm teşekkürler bana bunu yaşattığınız içinEeeee,başınız göğe erdi mi?
Kimi düşünerek yazdınız bilmiyorum ama korktukları kişi aday oldu zaten Yargılanma korkusu hiç bir şeye benzemezNiye şimdiden açıklayıp yipratsinlar adayı?Bence en doğrusunu yapıyorlar,seçim yaklaşınca hep beraber güleriz böyle.Korkulu rüya olan bir aday var zaten,adını yazmayayım buraya.Bu kadar salak olduklarını mi düşünüyor sunuz cidden?
Hiç önemli değil,siz eğleniyorsaniz ne mutlu bana.Ben sadece ülkemin geleceğini düşünüyorum.Hmm hmm teşekkürler bana bunu yaşattığınız için
Senelerdir chp olarak karşısına başka rakip çıkarıyolarmış gibiKimi düşünerek yazdınız bilmiyorum ama korktukları kişi aday oldu zaten Yargılanma korkusu hiç bir şeye benzemez
Diye yazdı...Muhafazakar bir toplumda iktidara gelmiş muhafazakar bir partinin karşısına kim çıkarsa çıksın dini kullanıp karşıda ki rakibi dinsizlikle suçlayıp seçmenini manipüle ederken, iktidarın koltuğu bırakmamak için neler yaptığını bilmeyen, ülke batarken ben tırnağımı törpülerim yeter ki Erdoğan kalsın banane emojisi atan bilinçli! seçmenSenelerdir chp olarak karşısına başka rakip çıkarıyolarmış gibi
Bence iktidarda olması erdoğanin basarisi değil ya da oy kullananlarin aklini kullanamamasi da degil. Muhalefetin sürekli aşağılayıcı küçümeseyici, "sen bilmezsin sus otur, ben bilirim" tutumu. Iktidara gelmek için ona oy veren insanlarin oyuna ihtiyaciniz var. Kafaniz basmiyor ama bunu. Bence üreme yolunu da deneyebilirsiniz. 3'er 5'er çoğalın, oy kullanma caglari geldiginde sizin kafalar iktidar olsun. Inan inanma beni ilgilendirmez. Ben diyecegimi demek icin yaziyorum. Normalde oy kullanmamama rağmen bu secimlerde erdogana oy vericem. Bunun tek sebebi, buradaki insanlarin konusmalari. Başa geldiğinizi düşünmek bile istemiyorum.. genel olarak o kadar itici bir üslubunuz var ki... Bu çok bilmiş, küstah tutumunuz, (sadece size değil lafım genelinize) erdogana +1 oy kattı. Siz olduktan sonra bu adamin bilegi bükülmez onu anladım. Onu yükselten sizlersiniz. DIYECEKLERIM BU KADAR. YAZACAKLARINIZ TARAFIMCA KAALE ALINMAYACAKTIRDiye yazdı...Muhafazakar bir toplumda iktidara gelmiş muhafazakar bir partinin karşısına kim çıkarsa çıksın dini kullanıp karşıda ki rakibi dinsizlikle suçlayıp seçmenini manipüle ederken, iktidarın koltuğu bırakmamak için neler yaptığını bilmeyen, ülke batarken ben tırnağımı törpülerim yeter ki Erdoğan kalsın banane emojisi atan bilinçli! seçmen