- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Bunu çok düşünüyorum biliyor musunErdoğan ölürse ne yapacaklar acaba
Biraz saçma ama merak işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu çok düşünüyorum biliyor musunErdoğan ölürse ne yapacaklar acaba
Hahahaaa aynen benim de çok dikkatimi çektiBu videoda gözümü Bahçeli'den alamadım. Adamı da dinleyemedim o yüzden
Çok basit Fatiha okuyacağız arkasından...Erdoğan ölürse ne yapacaklar acaba
Hadi canımmm.Tek yön Erdoğan
Kutsal bir şey sanki bir göremedik şu diplomayı, Hırka-ı Şerif bile Ramazan boyunca ziyarete açılıyor
Erdoğan öncesini yok sayanlar var üzülüyorum valla onlara büyük bir boşluğa düşerler herhaldeBunu çok düşünüyorum biliyor musun
Biraz saçma ama merak işte
Olması gereken o zaten de, Erdoğan öncesini yok sayanlar ne yapacak acaba onu merak ediyorum benÇok basit Fatiha okuyacağız arkasından...
Bir Erdoğan ölür bin Erdoğan dirilir diyerek yola devam edeceklerOlması gereken o zaten de, Erdoğan öncesini yok sayanlar ne yapacak acaba onu merak ediyorum ben
Karahanlılar öncesi Türkleri de yok sayanlar var. Osmanlı öncesini de. İktidarda olmazsa nasıl gönderilir bilmem. İktidarda olursa Turkuvaz Medya günlerce yas tutacak ve cenazenin ilk gününden itibaren nüfus farkını dikkate almadan Atatürk’ün cenaze töreni ile karşılaştıracak. Ölümünden sonra bile yerine koyma çalışmasına devam edecek. Nietsche'nin sesi yankılanacak inançlı kulaklarda: Tanrı Öldü!Erdoğan öncesini yok sayanlar var üzülüyorum valla onlara büyük bir boşluğa düşerler herhalde
AminnnŞu mübarek günler yüzü suyu hürmetine sabırlar ver yarabbim
İstisnalar kaideyi pek bozmuyorDemeyin öyle ya ailede değil zekada bitiyor iş bence, babam fanatik mhpli annem cahil bir din siyaseti taraftarı ben onların içinden çıktım. Benim gibi de çok insan var.
Ben bakamadım, twiterda mı
Gelde bizim insanımıza anlat ya başlarına gelecek yada evlafımın ömründen al reise ver der dahada
Aynı hatayı yaptım hiç sormaBen bu kadını sabahtan beri izlememek için direndim. İzlerken kadının çocuğuna falan takılmadım. Kendi canıdır, kendi bilir. Benim de çok derdim değil. Ben oradaki bir kadının ben seni savundum, sen benim özgürlüğümü savunur muydun? kısmına takıldım. Çünkü ben de yaptım aynı hatayı. Başımı örtmediğim halde onlar için oy verdim. Şimdi diyor ki haklıysan savunurum. Benim özgürlüğüm onun hak vermesine kalırsa ben nasıl haklı olurum? Örtünmeme, inanmama, ibadet etmeme hakkımı istiyorum. Savunacak mı? Kendi inancı gereği söylüyorum, haram olsun verdiğim destek.
Doğru bildiği şeyleri asla sorgulamamış olması onları doğru yapmaz ama doğruları savunmakla övünüyor.
Önüm, arkam, sağım, solum Erdoğan Erdoğan Erdoğan...
Bende yok ki bu kavram. Onların hak anlayışı. Benim pişmanlık ifadem. Ben perukla saçma sapan hallere girmelerini normal bulmadım. Doğal olsunlar istedim. Onlar da bizi olduğumuz gibi kabul etsin, doğal halimizle. Etmiyorlarsa pişman olurum tabii.Haram olsun dermiyim demem heralde
Sence siyasal islamın ne olduğunu görmekBende yok ki bu kavram. Onların hak anlayışı. Benim pişmanlık ifadem. Ben perukla saçma sapan hallere girmelerini normal bulmadım. Doğal olsunlar istedim. Onlar da bizi olduğumuz gibi kabul etsin, doğal halimizle. Etmiyorlarsa pişman olurum tabii.
Bitmeyecek mağduriyet. Mekke'den atılmaya dayanan mağduriyeti biz saf saf ülkemizdeki üni öğrencilerine indirgemişiz. O mağduriyet bitecek gibi değil. Bitmeyen mağduriyet de boğuyor artık bir yerden sonraSence siyasal islamın ne olduğunu görmek
Neler yapabileceklerini bilmek iyi olmadımı
Bende pişmanım kızgınım lakin hep mazlumu oynadılar hep hakkı yenen insanlar rolündeydiler
Geldiler gördük neler yaptılarını
Ki daha rahat hareket etme kabilyetine sahip bile değilller
Olsa irandan farkımız kalmayacak
Yada benmi bardağın dolu tarafını görüyorum