Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adaylıktan çekildi yani, bakalım imza süreci bitene kadar daha neler olacakYeniden refah partisi az önce cumhur ittifakına katılmış
Daha çok ali cengiz oyunu izleriz bizÇok çabuk oldu dönüş. Daha kaç gün oldu maddelerimiz kabul edilmezse olmaz, biz katılsak seçmen istemiyor, seçmen gelmezse ittifakın anlamı yok.... diyeli.
Kumpanya gösterilerimize her daim bekleriz. Skeç oyuncularımız büyük özenle seçilmektedir
O yüz ifadesini büyütüp kullanmışlar, twiter yıkılıyorBu videoda gözümü Bahçeli'den alamadım. Adamı da dinleyemedim o yüzden
Atilla Taş, Bahçeli bile inanmamış adamın anlattıklarına, yazmışO yüz ifadesini büyütüp kullanmışlar, twiter yıkılıyor
Hassss.... oradan demek istiyorum. Binlerce yıl bu topraklarda anaerkil düzen hüküm sürmüş, çekememişler tek tanrılı dinleri kullanıp sindirmişler kadını ama cenaze namazında anne adınla anılıyorsun. Her yönden üstün olan kadın aslında ama biz yine de eşit diyelim alçak gönüllülük bizde kalsın
İyiyim ablacım yaşamaya çalışıyoruz ..yine de çok şükür RabbimeBitanem nasılsın iyimisin desem kendime kızarım aklımız sizlerde hep
Koca yürekli kadın
Sabah seyrettim bunu kocasıda bıraktı gitti bunu,akla bakarmısın çocuğum feda olsun diyor bunlar ne yiyor ne içiyor acaba kafalar gidik olmuş.