Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
23 senedir değişmez kaçış rampası
tabi kaçacaklar

akşam kim nasıl sobasını yakacak
sabah cocuguna nasıl harclık verecek babalar
aksama kapıya dayanan ev sahıplerı
ha buarada eve gıderken tacize ya da ölümcül şiddete uğramadan evimize gidersek
giderken, markete uğrayıp ne pişireceğiz diye utana sıkıla eve giren kadınlar

bunlardan kaçmak lazım tabi....

Elbette kuranın öğrenme yaşı yoktur,isteyen okusun kimse karışamaz buna.

İnancınız beni ilgilendirmez ki inanmadıginız bir şeyin yorumunu da yapmayınız, hani herkese saygı eşitlik ya
Bazıları dayatıyor ya sen dinsizzsin diye,siz epeydir yokmuşsunuz burada,ondan haberiniz yok ne dinsizliğimiz kaldı imansızlığımız kimsede burada kalkıp sen neden namaz kılıp oruç tutuyorsun demedi kimse diyemez bunu.
Umarım anladınız ne demek istediğimi.Kimse sorgulayamaz din işini.

Yok filiz hanım bunların hiç önemi yok, yeter ki çıksın dini bir iki laf etsin, geri kalan hiçbir şeyin önemi yok!

Canım emeğine sağlık ama bu zihniyet bu kadar uzun yazı okuyamaz, paylaşımın yine bize yaradı.
Montajdır bu kesin ama bunu da izlemez zaten
Site yönetimi banlasın şu trolü ya hepimize ban aldıracak
Redaksiyon canım, daha çok dalga gececegiz

Yok filiz hanım bunların hiç önemi yok, yeter ki çıksın dini bir iki laf etsin, geri kalan hiçbir şeyin önemi yok!

inançlı olmak
inançsız olmak
ibadet etmek
ibadetten uzak olmak
mezhep

bunlar sadece bizi ilgilendiren şeyler. ama benim can güvenliğim, benim namusum, benim cocugumun hastanede öldürülmesi, benim ekmek alırken para saymak zorunda kalmam, ama benim sokakta yemek artığı verdiğim kediyi-köpeği bir daha göremiyor oluşum, benim yaşım kadar maaş alamayan 20 senedir çalışan biri olmam....

bunlar ve daha bir çoğu, beni ve hepimizi etkiler. çünkü hepimizin, ortak derdi bu. enazından çoğumuzun...

( buarada bunların çoğunu yaşamasam da, hepsi bana dokunur hepsi benim hayatımdan bir parça, çünkü aynı gün ya da başka bir gün muhakkak bunu yaşıyoruz, bu ülkede her birimiz --- zaten böyle bakanlar çok olsaydı, bugünleri de yaşıyor olmayacaktık da..... neyse.... )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…