Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Geçeceğine o kadar çok inanıyorum ki inanın bitecek bu garabet, her devir bitmeye mahkumdur

Dedim ya inancım yok diye,en büyük saygıyıda ben yaparım ben.
Sıcakta dışardaysam su içeceksem kuytu köşeye gider suyumu içerim oruçlu olan görmesin dye.
Namazında niyazında olan ağzından küfür eksik olmayan haram yiyen mi daha dindar acaba.

Canım emeğine sağlık ama bu zihniyet bu kadar uzun yazı okuyamaz, paylaşımın yine bize yaradı.
Bizim gibi okurlar için attım zaten. Yenidoğan çetesinden sonra sağlık skandalları ayyuka oldu ve ben gerçekten hastanelere dahi güvenmiyorum artık. Ne yokluk ne muhtaç yine ama bir sonucu birkaç hekime göstermek farz oldu.

Ben bazı şeylere saygı duyamıyorum artık...

Herkes için geçerli yorumlarin,dinsiz de yer icer ulu orta dinlisi de

Afedersiniz neyi çaldı neydi ki bu gençlik 23 yıl evveli ,çalındı diyorsunuz
Geçler iş bulamıyor o kadar okuyup gidip 3 harflide kasiyer olmak zorunda değil.
Hiç mi hakları yok bu gençlerin yurt dışına gitmek gezmek .
Bir kahve içmeyi bile çok hor gören bir kesim var bu gençlere.

Geçler iş bulamıyor o kadar okuyup gidip 3 harflide kasiyer olmak zorunda değil.
Hiç mi hakları yok bu gençlerin yurt dışına gitmek gezmek .
Bir kahve içmeyi bile çok hor gören bir kesim var bu gençlere.
Sorsana o gençlere 23 yıl evvel şimdiki gibi bir hayat yaşamışlar mi,neyi ne kadar yaptık ta Avrupa gibi örnekler bekliyorsunuz ki Avrupalıların igrencliklerini görmez sözüm ona güzelliklerini dile getirirsiniz

Şimdiki gibi bir hayat derken neyi kastediyorsunuz biraz açabilir misiniz?

Doğru tabihaklsınız,evde buzdolabı yoktu kışın karların altında saklanırdı yemekler.
Ambulas yoktu hiç unutmam haski cins köpeklerle kızakla hastaneye gitmişliğim bile vardı.
Ocakta yoktu balkonda ateş yakardık.
Gençler nerden bilsin bunları demi.

23 yıl önce genç olan biri olarak yazayım....Üniversiteyi çok rahat okudum. Ailem zengin değildi. İstediğim gibi yer içerdim. Kiralar böyle değildi tek başıma eve çıkabilmiştim. Tiyatroya, konsere, sinemaya giderdim. Ben eve vardım merak etmeyin diye aileme ya da arkadaşlarıma mesaj yazmak zorunda olan bir kadın değildim....Şimdi yeğenim var üniversitede okuyor. Benim 23 yıl önce rahatlıkla yapabildiğim şeyleri yapamıyor

İşte böyle böyle çürüttünüz gecmisi, sanki 23 yıl evveli Türkiye şaha kalkmış ta gelen ibb gibi her şeyin üstüne konmuş misali

(sizin durumunuz iyi değil desenizde iyiymiş,yoksa onca yaşanan eziyetler videolar savaş aylar vs yalan olamaz değil mi)

Sizin durumuz iyi degil di deseniz de iyiymiş yoksa onca manşet,onca çile,kuyruk, canlı yayın savaş ay vs yalan olamaz değil mi..
Gelelim 23 yıl evvel ki Türkiye için yapılan çalışmalara önce sizden alayım neler yapildi buyrun. sonra ben devam ederim olanlara olmayanlara

2 Emekli öğretmen 4 çocuk okuttu üniversitede....Şimdi 2 emekli bunu yapabilir mi sorarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…