- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.082
- 60
Ne mutlu bana o zaman,bende hepinizi çok seviyorum.Güzel günlerdi çok tatlı insanlar tanıdım burada Sizi de çok severim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne mutlu bana o zaman,bende hepinizi çok seviyorum.Güzel günlerdi çok tatlı insanlar tanıdım burada Sizi de çok severim :)
Bende onu diyorum ya,olayların yönünü değiştirip ana sınıfını kreş aldı altında haber yapıyorlar..Ah sizler aklım hafsam almıyor neyi nasıl savunur bir insan,elle tutulur bir icraati yok akıl tutulması bu başka bir şey degil,bu kadar nefret belli ki gözleri kör etmiş oyle ya,yoksa 5 koca yil bir proje dahi sunmayıp hatırlamıyorum piskinligiyle nasil yol alirdi,yapılana dahi sahip cikamayip seçilen t@pınak!
Okursanız anlarsınız belki konu kreşler zaten...İBB nin açtığı bir anaokulu yok zaten olmayan şeyi nasıl kapatacaklar.
hizmetin ne olduğunu bilmezlerİBB kreş açıyor ana sınıfı değil...
Sensin oPapağanlar serisi
Buyrun videosu
Hangi ara kurana geldik..Kuranı kerim öğrenmenin yaşı yoktur zorunluluğu da yoktur,geçiniz bu algıları
Muhalefet yaparsa yuhh,kendileri yaparsa yayaya şaşaşaa moduu ..Ayy gider o iletişim başkanlığının dansöz kıvamındaki yazısını okur da ona inanır.
Bizzat yazıyı okudum 18.11.24 tarihli bakanlığa ait izinsiz adı altında kapatılacak, açılmayacak demiş üzerine Yusuf tekin belediye kreş açamaz açıklaması yapmış ve bunun üzerine Gaziantep akp belediyesinin açtığı kreşin resimleri her yerde. Onlara gözler kör, dil suskun..
gelir gelir, sanki onlar iktidar oluncaya kadar biz kuran okumuyorduk, hatta dinsizdik ve o yüzden onlar olmazsa, ya da onların yaptıklarına yanlış dersen, sen dinsiz olursun , Kuran-a karşı gelmek istiyorsuna kadar gider uzar bu....Hangi ara kurana geldik..
Çalışan anneleri desteklemek amacıyla üç farklı okul öncesi eğitim modeli uyguluyoruz.Karşı adı altında diyor okumuyor musun
Kanıt halk tvAyy gider o iletişim başkanlığının dansöz kıvamındaki yazısını okur da ona inanır.
Bizzat yazıyı okudum 18.11.24 tarihli bakanlığa ait izinsiz adı altında kapatılacak, açılmayacak demiş üzerine Yusuf tekin belediye kreş açamaz açıklaması yapmış ve bunun üzerine Gaziantep akp belediyesinin açtığı kreşin resimleri her yerde. Onlara gözler kör, dil suskun..
Hemencecik arayada kuranı şıkıştırdı.gelir gelir, sanki onlar iktidar oluncaya kadar biz kuran okumuyorduk, hatta dinsizdik ve o yüzden onlar olmazsa, ya da onların yaptıklarına yanlış dersen, sen dinsiz olursun , Kuran-a karşı gelmek istiyorsuna kadar gider uzar bu....
evet sizin satın aldığınız kanallarda kanıt yok maalesef.Kanıt halk tv
Attım işte size Gaziantep Büyük Şehir BelediyesiKanıt halk tv
Sana bir sürü kanıt sunmuşlar farklı farklı haber sitesinden akitten olsa inanacaksın biliyoruz onu. Farklı farklı olunca garip geldi değil mi?Kanıt halk tv
Ne yorum yapildiysa ona göre cevabımi verdim,odak noktan ben değilim sadeceHangi ara kurana geldik..
Arada onlarıda izlemek lazım beyin jimnastiği yapalımmevet sizin satın aldığınız kanallarda kanıt yok maalesef.
hem yalan övgüler var, aksine.
bazen bakıyorum, başka Türkiye görüyorum, benim bile inanasım geliyor
kesinlikle size katılıyorumHemencecik arayada kuranı şıkıştırdı.
Arkadaş inancım yok benim kimsede bunu sorgulayacak kadar cesaretli olmasın yani.
İnancınız beni ilgilendirmez ki inanmadıginız bir şeyin yorumunu da yapmayınız, hani herkese saygı eşitlik yaHemencecik arayada kuranı şıkıştırdı.
Arkadaş inancım yok benim kimsede bunu sorgulayacak kadar cesaretli olmasın yani.