Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Bende onu diyorum ya,olayların yönünü değiştirip ana sınıfını kreş aldı altında haber yapıyorlar..Ah sizler aklım hafsam almıyor neyi nasıl savunur bir insan,elle tutulur bir icraati yok akıl tutulması bu başka bir şey degil,bu kadar nefret belli ki gözleri kör etmiş oyle ya,yoksa 5 koca yil bir proje dahi sunmayıp hatırlamıyorum piskinligiyle nasil yol alirdi,yapılana dahi sahip cikamayip seçilen t@pınak!

Ben bakanı da dinledim İBB başkanını da...Burada çarpıtan bakan

Ayy gider o iletişim başkanlığının dansöz kıvamındaki yazısını okur da ona inanır. 😂

Bizzat yazıyı okudum 18.11.24 tarihli bakanlığa ait izinsiz adı altında kapatılacak, açılmayacak demiş üzerine Yusuf tekin belediye kreş açamaz açıklaması yapmış ve bunun üzerine Gaziantep akp belediyesinin açtığı kreşin resimleri her yerde. Onlara gözler kör, dil suskun..

Ayy gider o iletişim başkanlığının dansöz kıvamındaki yazısını okur da ona inanır. 😂

Bizzat yazıyı okudum 18.11.24 tarihli bakanlığa ait izinsiz adı altında kapatılacak, açılmayacak demiş üzerine Yusuf tekin belediye kreş açamaz açıklaması yapmış ve bunun üzerine Gaziantep akp belediyesinin açtığı kreşin resimleri her yerde. Onlara gözler kör, dil suskun..
Muhalefet yaparsa yuhh,kendileri yaparsa yayaya şaşaşaa moduu ..

Hangi ara kurana geldik..
gelir gelir, sanki onlar iktidar oluncaya kadar biz kuran okumuyorduk, hatta dinsizdik ve o yüzden onlar olmazsa, ya da onların yaptıklarına yanlış dersen, sen dinsiz olursun , Kuran-a karşı gelmek istiyorsuna kadar gider uzar bu....

Karşı adı altında diyor okumuyor musun
Çalışan anneleri desteklemek amacıyla üç farklı okul öncesi eğitim modeli uyguluyoruz.

Bu kapsamda OSB Gündüz Bakımevi ve Anaokulu, Merkez Gündüz Bakımevi, İbrahimli Gündüz Bakımevi, Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Eğitim ve Sanat Merkezi’nde kreş ve gündüz bakım evi, 6 mahalle anaokulu, 8 farklı sitede Anaokulum Bahçemde Projesi ile 4 bin 500 çocuğa okul öncesi eğitim hizmeti verdik.

Kanıt halk tv🤣🤣🤣

gelir gelir, sanki onlar iktidar oluncaya kadar biz kuran okumuyorduk, hatta dinsizdik ve o yüzden onlar olmazsa, ya da onların yaptıklarına yanlış dersen, sen dinsiz olursun , Kuran-a karşı gelmek istiyorsuna kadar gider uzar bu....
Hemencecik arayada kuranı şıkıştırdı.
Arkadaş inancım yok benim kimsede bunu sorgulayacak kadar cesaretli olmasın yani.

Hemencecik arayada kuranı şıkıştırdı.
Arkadaş inancım yok benim kimsede bunu sorgulayacak kadar cesaretli olmasın yani.
kesinlikle size katılıyorum

cemat kursları -okulları denildi, ama onlar o kurumlar ile Kuran'ı özdeşletirdiğinden, Kuran öğrenmenin yaşı yoktur, neden bu okullar olmasınkine döndürdüler işte.

neyse konu cidden Kuran değil, kimsenin de yorum yapacağı bir alan değil.

X