Millet bahçesinde yuvarlanırken nöronlarında ışık cakivermis bir an. Ilk kelimeleri de ik pik oluvermiş.Unutulacak gibi değil adeta endemik bi bitki jsjsj noktaa...kıraathaneden bağlanıyor diye düşünüyorum
Lan snsnsjd ateşi de bulurlar işallahMillet bahçesinde yuvarlanırken nöronlarında ışık cakivermis bir an. Ilk kelimeleri de ik pik oluvermiş.
Ateşi başkaları üzerinde deniyorlar. Buzdolabını da bulamadilar ama Tr'ye getirdiler.Lan snsnsjd ateşi de bulurlar işallah
Ateşi atlayıp ampule geçmiş benceLan snsnsjd ateşi de bulurlar işallah
Duygularımız karşılıklıHiç şasirtmiyorsunuz hepiniz aynı fırından çıkmış gibisiniz kitabinizi yazarım o denli,insanlara kılıf uydurmak aşağılamak ruhunuzda var, maharet sunulanlara cevap verebilmekti!..her zaman oldugu gibi daldan dala atlayarak haklı çıkmabilmek asıl meseleniz...
Tekeri bulmadan togg icat ettiler hep oyunbozanlık yapıyorlar ya haksızlık bu jdjdjAteşi atlayıp ampule geçmiş bence
Ne kadar şanslıyım ki o da bana denk geldiMillet bahçesinde yuvarlanırken nöronlarında ışık cakivermis bir an. Ilk kelimeleri de ik pik oluvermiş.
Şu yorumla silkelendim ve kafamda dombra çalmaya başladı.Hiç şasirtmiyorsunuz hepiniz aynı fırından çıkmış gibisiniz kitabinizi yazarım o denli,insanlara kılıf uydurmak aşağılamak ruhunuzda var, maharet sunulanlara cevap verebilmekti!..her zaman oldugu gibi daldan dala atlayarak haklı çıkmabilmek asıl meseleniz...
Bunların tek sıkıntısı aynı şeyi tekrar etmeleri. Ik pik'ten öteye gidemiyorlar. Sürüm hatası veriyorlarNe kadar şanslıyım ki o da bana denk geldi
Erdoğanla Bahçeli karışımı bişeyBunların tek sıkıntısı aynı şeyi tekrar etmeleri. Ik pik'ten öteye gidemiyorlar. Sürüm hatası veriyorlar
Ilk kim kanıt sunmadı ama o da önemli şimdi assdfassdErdoğanla Bahçeli karışımı bişey
Cemil olabilr mi?Ilk kim kanıt sunmadı ama o da önemli şimdi assdfassd
Gece geceAğlayarak günlüğüne şunu yazdı:
Hüloooğğğ...
*EGK olmak sanıldığı kadar kolay değildi.
* E'nin G.tünün Kılı
Tutamadım kendimiGece gece
Gece gece
Kulağımda kulaklıkla yakalanmıştım bu videoya nasıl unuturum10 kilo yorganı da yad edelim jdjdj