- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Masal mı anlatacaksın bacımToplasın guzular
Avcılar gibi atıp tutacağımMasal mı anlatacaksın bacım
He he kesin öyle olur. Görmedik sanki daha önceMurat Kurum: "İstanbul, festivaller şehri olacak."
Ne yapmış yineAksener şaka mi ahajasjmsms
Chpye salliyorNe yapmış yine
Masadan kalktığı gün öldü o benim için, parti de kan kaybediyormuş zaten, yakın gelecekte 'meral' adını görmüyorum ben.Chpye salliyor
Yerinde durmuyor bu kadın hiç
İlla birine yaranacak
O nasıl yapılıyor ki, nüfusa ya da yüz ölçüme oranı vardır onun, kafaya göre arttırırsan taksiciler tenhaya çekerVaatlerinin arasında taksi sayısını arttırmakta varmış
Yanlış hatırlamıyorsam Ekrem başkan 15 kez falan Ukome meclisine artması ile ilgili talepte bulundu ve 15 kez reddedildi. İstanbul da taksi sorunu var. Zar zor meclisten geçirerek dolmuşları taksi yaptılar ama yine de yetmiyor.O nasıl yapılıyor ki, nüfusa ya da yüz ölçüme oranı vardır onun, kafaya göre arttırırsan taksiciler tenhaya çeker
Vaaaaay abi çok iyi konuşmuş, ama bunun farkında olmayan sayısı çok fazlaÜmraniye’de sokak röportajı:
Murat Kurum yeni kurulan bir partinin adayı mı?20 yıldır neden İstanbul’da bir bina yıkıp yapmadılar?
İşsizlere oturacak yer lazım, malum işsizlik zirvedeMurat Kurum: Mahalle bahçeleri yapacağız. Kadınlar için de özel kıraathaneler yapacağız. Millet bahçesi olmuş mahalle bahçesi...Her seçimde bahçe ve kıraathane vaatleri de var nedense