Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Şaşırdım mı hayır arazi lazım malum Allaha havale ediyoruz artık onları Bursa zaten rezillik nerede benim eski Bursam

TBMM Genel Kurulu'nda bugün, İYİ Parti'nin Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgedeki kaybolan vatandaşların tespit edilmesi ve bu kişilere yönelik yapılan araştırmaların doğruluğunun incelenmesi için verdiği önerge, Ak Parti ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.....Neden?

Çünkü kendileri vermedi, çünkü incelenirse ihmalleri ortaya çıkacak. Kalebodur bile çanakkaleden vinç gönderdi, afet alanına sokmadılar 'siz enkaz kaldırmaya gireceksiniz' diyerek. Daha 4. Gündü, hala sağ insanlar vardı. Gerçek ölü sayısı belkide 1 milyon, bununla yüzleşecek çesaret var mı ki onlarda

Epstein olayı da var...Türkiyeden çocukların kaçırılmış olma ihtimali de varken neden araştırılması engellenir ki ? Özellikle mevcut hükümete oy verenlere soruyorum. Neden en kritik konuların araştırılması mecliste Akp ve Mhp nin oyları ile reddediliyor ve siz neden bu durumdan rahatsızlık duymuyorsunuz?

Epstein demişken deprem bölgesinden bir çocuk Hollanda’da bulunmuştu. O işin aslı astarı nedir? Başka çocuklar da var mı? Böyle ciddi skandallar ve iddialar varken insan elini vicdanına koyar. Çocuklar bile vicdanlarını sızlatmıyorsa, güya dindarlar; ama bunca vebâlin altında kalmaktan korkmuyorlarsa, bize artık diyecek ne kalıyor ki?

Epstein olayları küresel bir suç ağı olduğunu gösteriyor, bu olaylar tüm dünyada yankı uyandırırken, bizim ülkemizde doğru dürüst konu bile edilmedi. Ben bu işin Türkiye ayağının ortaya çıkmaması için basının sustuğunu, siyasilerin bu yüzden reddettiklerini düşünüyorum.

Gerçekleri görmezden gelen tek bir yerden yönetilen bir medyamız var zaten. Epstein in pilotu Türkiye ye gittiniz mi sorusuna sessiz kalarak cevap vermiş. 1999 depreminde, 6 Şubat depreminde kaybolan insanlar özellikle çocuklar kaos ortamını fırsat bilerek bu pilot tarafından kaçırılmış olabilirler

SON DAKİKA: İsveç'in NATO'ya üyeliği TBMM'den geçti.

Ne kadar da ilkeli(!) siyaset ne kadar da dik duruşlu(!) liderlerimiz var. Her zamanki gibi esip gürlediğimizle kaldık.

SON DAKİKA: İsveç'in NATO'ya üyeliği TBMM'den geçti.

Ne kadar da ilkeli(!) siyaset ne kadar da dik duruşlu(!) liderlerimiz var. Her zamanki gibi esip gürlediğimizle kaldık.
İçeride dik (!) O, dışarıdaki hali pek güzel örtülüyor. 'One minutes'te gördük öğrendik ama görmek istemeyen görmüyor işte

Ekrem İmamoğlu kazanmasın diye diğer partilerin yaptıklarını da unutmamalı. Şansınız yok zaten oyları bölmenin amacı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…